מה באמת יקרה איתנו בשנת 2025 (-;

Ey@L

New member
מה באמת יקרה איתנו בשנת 2025 (-;

אני יודע, זה לא קשור ישירות למחשבים ואינטרנט. אבל 99 זה לא רק מספר של הפורום, זה גיל אגב, הכל דמיוני, שאף אחד לא ייקח לריאות פה! ולאלה שלא הזכרתי, אני ממש מבקש מראש סליחה. אז עד שאגיע לגיל 99 אעצור בינתיים בשנות ה40 שלי, שנת 2025. זה או אני, או תל אביב. בכל מקרה, משבר. הפעם , זה גיל הארבעים. מי ידע שאני אהיה כזה זקן? בכל מקרה, בזמן האחרון אני עייף מהרגיל. באופן מוזר, אני גם הולך לישון מתי שבא לי (כן, אתה יכול לעשות את זה בעסק שלך). החיים לא קלים במשרד פירסום. במיוחד שיש לך פוקימונים על הראש. לא סתם פוקימונים, אחושרמוטה פוקימונים, אלה של דניאל. צריך לעשות להם קמפיין. כי מה, גם אם אתה היית מקים סטארט אפ, מתעשר וקונה את כל הזכויות על הפוקימונים היית הולך אליי. ואין סיפור בלי המשפחה. זאת אומרת גיא, לא, זה לא החבר שלי. זה הבן שלי (אוי, הבן שלי. כל כך חמוד, וחכם, ויפה, ושרמנטי, והכי אוהב את אבא שלו) שרוצה להישאר באתר סמבה. אבל מה לעשות, אני אבא, דמות סמכותית אך צעירה (גם הייתי מנהל פורום ב``תפוז``, תנאי הכרחי) ואומר לו לעשות שיעורי בית. והנה יש טלפון. חשוב להבהיר, בית המשפט סגר את ``בזק``. לא יודע למה, אף אחד לא יודע. אחת התעלומות של החיים. כמו ``מי רצח את קנדי``, מינימום. בכל מקרה, ``והנה יש טלפון``. אני עונה, הפעם יש לי כתם אדום על המצח, בטח בגלל שנרדמתי עוד פעם. (``אבא, אם זאת טל תמסור לה שאני מתקשר עוד דקה, טוב,? משהו פה שלא הבנתי על ההתפתחות 4000 של פיקאצ`ו``, ``אינעל דינאק, תכין שיעורים``) אז הרמתי. לא אמרתי ``שלום`` יפה או משהו. איזור חיוג הערבה. מי בכלל מהערבה? ``אתה בטוח שלא התבלבלת אדוני? כאן זה רמת גן. לא יטבתה, שאגב, עשינו להם קמפיין מצויין``, אני אומר. תזכרו, דמות סמכותית וצעירה, דמות סמכותית וצעי ``זה משפחת XXX?`` הוא שאל. ``כן, את מי אתה מחפש?`` דה נירו ,2025 ``את אבא``. מדבר. ``תראה, אני אייל. רק אייל, בלי שאלות. לא שם משפחה, גיל או עניינים. אני המנהל של ``תפוז``. ``אה, שלום ! מה קורה?`` ``הורדת את הגרסה 2025a של אייסיקיו? לא טובה. זאת אומרת, הם לא הוציאו עדיין משהו שהוא לא a או ,b נכון?``. ``כן, אבל אתה יכול לחזור על מה שאמרת קודם?`` ``אהה. אני בתהליך חזרה בתשובה.`` את האמת? לא היה לי זמן. אל תתפסו ממני איש רע. שלושים שנה, בסדר. אמרתי שאני אחזור. וכמעט ושכחתי. הוא גם הוסיף : ``אני עוד מעט גומר את ``רמזור``. לא משהו גדול, בגלל זה אני עושה את זה כל כך מהר``. תל אביב זאת אותה תל אביב. היו רובוטים, אבל התנזים חטפו אותם. ואגב, הפסדנו במלחמה הוירטואלית. הרמטכ``ל אמר ש``אנחנו לא יכולים לעשות פינגים לכל הערבים. נגיב בזמן הנכון ובמקום הנכון``. גם אין חלליות. ומקדונלד`ס מוכרים אותו אוכל. אבל, לש``ס יש 76 מנדטים. אריה דרעי הגנב בכלא (עוד 50 שנה על זה שהוא הלך מכות עם המחשב, אחרי שזה התגרה בו), פנינה רוזנבלום נשיאת המדינה. המפלגה השנייה בגודלה היא ``דפדפן - מפלגת האינטרנט הבין מפלגתית של ישראל``, הם זכו ב-45 מנדטים. ושושנה, זאת שניהלה אותנו, אתם בטוח זוכרים, היא סגן ראש הממשלה. אלי ישי, שעכשיו כבר זקן, אמר ש``סטארט אפ, זה לא ליהודים``. יהודים שמע יהודים. סטארט אפ, אם תשאלו אותי, זה הצופים. אפילו דקל(=אחראי הפורומים בתפוז בשנת 2000), זה הpoet. הוא מנהל אותם, עכשיו הוא פתח גם סניף וירטואלי. ונחשו מי עשה את הקמפיין? חכו שנייה, אני צריך לקחת את הכדור. הפסיכולוג רשם לי, שגם אותו, נראה לי אתם מכירים. ערן(=מנהל השיווק של תפוז בשנת 2000), תואר שני בפסיכולוגיית אדם מחשב. אני סובל מדיכאון אחרי ההריון, טוב, הפסיכולוג הכי טוב בארץ. מי אני שאמרה את פיו? ועוד פעם, אני ברחוב. יפה ככה בשקיעה. משדרים את זה על מסך ענק. לפעמים נראה כאילו כל החיים שלנו הם מסך, לפעמים. לפחות נשאר ``מעריב``. ``גון בן דוד, עורך``. סוף סוף מישהו רשם גון כמו שצריך. שם נפוץ בשנת 2025. ``זה הזה שראיין אותי, עוד בהתחלה``, אומר בועז. ``יום נעים כבוד הרבה, צופה בזריחה?``, הרב הראשי של ישראל. ``יש לך במקרה את הטלפון שלו?`` ``כמובן,`` ואיך שרואים שהוא רבי. כי אין היום טלפונים. ``הוא עזר לי הרבה, גם אני התחלתי בתור כתב``. וזה, כנראה, בעוד 30 שנה. תודה ענקית לעמיחי חסון שהסכים שאעוות את הכתבה שלו, והוא מוסר גם תודה לג`ון שעזר לו בכתיבת הכתבה.

iris2355

New member
איפה נהיה ב 2025 ?

מדליק , נהנתי לקרוא . והעביר לחברי את הכתובת שיהנו גם. איריס

למעלה