"מה ? באמת מפטרים פה אחרי 10 חודשים ?"

tzahi73

New member
"מה ? באמת מפטרים פה אחרי 10 חודשים ?"

כך שאלתי את העובד שסיפר לי את תנאי עבודתי ביום הראשון שלי לעבודה , בדיוק כמה דקות לאחר שהתקבלתי לעבודה בחברת השמירה והנקיון "משמרת אבטחה" "כן , זה חדש לך?" נשאלתי כן , הייתי בהחלט המום , זה מסיבה מיוחדת ? או כולם ככה ? "זה בשביל שלא תקבל שום תנאי פיטורין או פיצויים" כיום , אחרי שנה וחצי של עבודה בחברה , לאחר שפוטרתי לאחר 10 חודשי עבודה קשים והוחזרתי כי לא מצאתי משהו אחר ואדם הרי צריך פרנסה , עוד חצי שנה אפוטר שוב , אני רגיל. אני עובד כל יום , מ7:00 עד 16:00 כולל שישי וגם במוצ"ש , ללא שום יום מנוחה פעם-פעמיים בשבוע מ7 בבוקר ועד 11 בלילה אין שעות נוספות , הרגליים כואבות , הגוף כואב. וכשמגיע יום המשכורת אני מגלה כי גירדתי את שכר המינימום 3,700 ש"ח , ועבדתי מעל ל200 שעות וזהו עוד חודש מזל , לא העלימו לי שעות או קנסו אותי. כיום קיבלו 2 עובדים שלנו מכתב פיטורין , הגיעו ל10 חודשי עבודה והם הולכים הביתה "אבל למה ? הם עובדים מצטיינים , לעזאזל" רטנתי לעצמי "הוא אבא לילד , אלמן ובחור למופת , תמיד מגיע בזמן מגולח ונעים הליכות, לא מגיע לו" "ככה זה ,תתרגל" נאמר לי התרגלתי צ'או.

המנהל תגיד לו...

כמה פעמים צריך לחזור על זה? אם הפיטורים נעשים כדי להמנע מהצורך לשלם פיצויי פיטורים, על המעביד לשלם פיצויי פיטורים! ובמקרה זה אין ספק כלל- הרי לפי התיאור שלך המעביד שלך מפטר את כולם אחרי 10 חדשים. פשוט חבל לראות כל כך הרבה רשעים עולזים בגלל שאנשים לא מודעים לזכויותיהם.

joshh

New member
בשביל זה צריך לאגד

בשביל לאגד, צריך רצון לאגד, בשביל רצון צריך מחשבה לאגד שתיצור מציאות. לכן, אני יוצר את המחשבה והוא צריך ליצור את המציאות. תתחילו את הצעד הראשון, ואני יתן את הגב. joshua

merec

New member
כן גם אחי

עבד שם,ופוטר אחרי 11 חודשים, כיום הוא עובד בחברת אבטחה כ5 שנים ומרוצה מאוד,מתיחסים אליו כאל בן אדם.משלמים בזמן.בקיצור יש עם מי לדבר שם.

למעלה