מה באמת קורה בכיסופים

מה באמת קורה בכיסופים

אני הייתי שם, אני ראיתי באמת מה קורה שם. מביאים יסמ מורעבים שממש מחפשים לדפוק מכות לאיזה ילד "כתום". אני אישית עמדתי על המדרכה ועשיתי "פנים אל פנים" עם השוטרים ליד גרר שהגיע לגרור רכבים שסירבו להזהות, פתאום השוטרים חטפו כריזה והתחילו לדחוף אונו לתעלה בפראות, הכיפה שלי נפלה וביקשתי יפה מהשוטר לקחת אותה. בתגובה הוא תפס אותי הרים אותי לאויר וזרק אותי לתעלה נפלתי על הפרצוף והתברר אח"כ שהאף נשבר. זמן קצר אחרי שהעלו אותי לאמבולנס העלו גם שוטר, שאלתי אותו מה קרה לו והוא אמר לי שהסתובב לו הרגל וכנראה שיש לו נקע בקרסול, והוא הודה שזה לא קרה לו בגלל אף `מתנחל`. כשהגענו לסורוקה הגיע חילת ותיחקרה אותו איך זה קרה לו. הוא ענה לה ש"רצו עלי 70 מתנחלים וזרקו עלי בטונדה". היתי ממש המום לא האמנתי למה שאני שומע אז ביקשתי ממנו שיסדר לי עבודה במשטרה, כי לצאת מכזה ארוע רק עם נקע ברגל... שווה להיות שוטר!
 

יוֹאב

New member
חי בבית אל, אחלה יהודי, AERLINGO

אולי אתה רוצה לפתוח עוד כמה ניקים ולהגיב לעצמך?
 
חחח

איפה אתה חי?! "אני לא מאמין..." אם זה לא היה עצוב היתי בוכה בטח אתה יושב איפשהו בהרצליה במשרד ממוזג ו`מתבשם` מהתקשורת האנטישמית! לך פעם אחת לשם ואז תדבר!!!
 
אולי לא שמעת אבל

האימון לגרוש הופסק כבר כמה פעמים בגלל אלימות יתר של המגבניקים על החיילים שגילמו מתנחלים, המגבניקים לא הביעו חרטה ואף אמרו שכך יתנהגו בפינוי.
 
מה זה אינטלקטואל לאומת גאון?

 
באימון האחרון להנתקות הופסק האימון

בגלל אלימות יתר של המגבניקים נגד החיילים שגילמו את המתנחלים
 
אז תאר לעצמך

תאר לעצמך מה יקרה בפינוי עצמו ח"ו שם לא יהיה מפקד שיגיד להפסיק את ה`תרגיל`...
 

יעל סתם

New member
בושה וחרפה!

צריך לפנות למשטרה ולהגיש תלונה במח"ש. לא יתכן ששוטרים יתנהגו בצורה כזו.
 

יעל סתם

New member
האם ניסית לפנות אליהם?

ואם לא אליהם אז אולי אפשר לפנות לעמותת "חננו" שנותנת סיוע משפטי.
 

יעל סתם

New member
מס´ טלפון שיכול אולי לעזור

ארגון לזכויות האזרח ביש"ע 054-4506536 מקווה שזה יעזור לפחות במשהו. אגב האם היתה לך מצלמה כדי לתעד את האירוע? אם כן אז זה ממש חשוב כי ככה תהיה לך הוכחה אבל אם לא זו בעיה.
 
למעלה