מה באמת ??

מוותק

New member
מה באמת ??

זהו... סופית החלטתי שאני לא מבינה גברים. פשוט לא מבינה. הכל טוב ויפה.. יש כימיה... שיחות מדהימות... פגישות מעולות... ואז פווופ.. נעלם. מילא לא רוצה, אבל פשוט להעלם ? להתעלם ? לא לענות לטלפונים ? זו הדרך לפתור דברים ? או בעצם לסגור דברים ? ... סבבה, לא הלך, לא מתאים. מותר. אבל מן הראוי לדווח לי על זה ?... להגיד לי פשוט "לכי מכאן לא רוצה אותך!" ?... או אפילו בשפה יותר יפה יהיה יותר נחמד..."זו לא את זה אני" .. משהו ??? מה כל-כך מסובך ?? זה היה מקל לכולם על החיים אם אפשר היה לעשות את זה בצורה ישירה. או אפילו לענות ותמיד להגיד לי שהוא עסוק. אבל משהו... בשביל מה לפגוע ולהכאיב ??

Vdrums

New member
כנראה זו אותה סיבה שגורמת

לבחורה להגיד ביום בהיר אחד: "לא יודעת מה יש לי" "זה לא מסתדר לי" וכו'. העניין הוא שיש אנשים שהם בני אדם ומסוגלים להגיד לצד השני שהקשר לא מתאים להם ולא משנה מה הסיבה, כי שצד אחד לא מעוניין זה כבר לא חשוב. (כמובן שרוצים לדעת מה הסיבה אבל שרואים שאין תגובה אז עוברים הלאה) ויש אנשים שפשוט נעלמים ומתחמקים כי הם לא מסוגלים להוציא את האמת החוצה.

גברברת

New member
מבינה אותך לחלוטין, "תסמונת הודיני"

למה הם עושים את זה?? לאלוהים הפתרונים

התנסתי...

מנסיון - לפעמים זה כדי לא לפגוע. קרה לי משהו דומה, הכל זורם מצויין, ואז יום אחד - נעלם. יש אנשים שלא יכולים להיות ישירים, אנשים יותר מופנמים, ששומרים רגשות ומחשבות לעצמם. והוא היה מהסוג הזה. ואחרי שתפסתי אותו בטלפון, הוא הסביר את הכל והוסיף - שקשה לו עם שיחות מ"סוג זה". ניתקנו קשר. אחרי חצי שנה ראיתי אותו במקרה, דיברנו, והכל כבר נראה אחרת. פשוט, שנינו כעת מתייחסים לעניין ממקום אחר. הכי טוב - לא לקחת ללב. לזרום ...

נעמייה

New member
פשוט מאד...

יש גברים (ונשים) שככה נוהגים - נעלמים... פוף... יש גברים (ונשים) שנוהגים לשלוח SMS או אימייל, ובזה פוטרים את עצמם. ויש גם לא מעט גברים שנוהגים כמו שאני אישית חושבת שצריך לנהוג, ואם רוצים לסיים קשר, מסיימים אותו פנים מול פנים או לפחות בטלפון. את פשוט צריכה להבין ולקבל שיש את כל האפשרויות האלה, ולא תמיד "נופלים" על אלה שיודעים לסיים קשר בצורה מכובדת (לטמינו).

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif

בקשר לטלפון או 4 עיניים זה כבר לפי אורך הקשר והאינטנסיביות שלו.

למעלה