נו מה אתה מפגר????
אף אחד צהגאונים שציינת לא היה יהודי מאמין , יש הרבה עם תפקיד גבוהה, כי אנחנו לומדים יותר , זה ההיסטוריה שלנו , זה הגזע שלנו , וכן , אנחנו כן מחולקים לגזעים , אתה לא יכול להגיד שכל בני האדם זהים, ולכל גזע יש תחום חזק, אבל אולי יש הרבה יהודים מצליחים , אבל קודם כל הם לא דתיים , וחוץ מזה , הם לא היו משיגים כלום לבד! שום דבר! ושוב , אני רואה שהיה להם תרומה להכל , אבל מצד שני בלי הגויים , כלומר רק עם חוכמת הקבלה, הם לא יודעים כלום , אתה מפיץ שקרים. וכמובן אתה מזלזל באנשים? מנדל? אני לא יודע מי זה מנדל , בטח שאני לא יודע מי זה מנדל כי אלפי "מנדל" , אבל אחרי שעברנו את הטימטום שאתה שמעת את השם , ולכן לא יודע יותר מזה , ואומר רק "מנדל" , אז כניראה שהמנדל שהתייחסת אליו היה המטמתיקאי הפולני , אבל יכול להיות שלא , כי יש המוני אנשים בשם "מנדל". אתה מכיר אותו? לא , שמעתי במעומעם את שמו? גם...בקושי... הקבלה מעולם לא קידמה את האנושות , תן דוגמא לעסק משגשג שפרח תודות לחוכמת הקבלה? רש"י ? לא עשה כלום , נודע רק בשל כתיבה בתחום שמאמינים בו אנשים שלא תרמו למדע, יופי , יש הרבה כמוהו. הרמב"ם? שביט? עוד לא יוצלחים שמנתחים דברים שהם המציאו? כל הידע שלך , כ-ו-ל-ו , צתבסס על דברים ששמעת את שמם , כל פעם שאתה מרחיב אתה מדבר שטויות , ואנשים שלא מבינים בתחום עוד עלולים לחשוב שאתה צודק, במילים אחרות שרלטנות , לא הוכחת דבר מעולם , רק זרקת מילים ריקות. אתה טיפש , לא יותר מזה. אתה יכול להגיד שאתה אוהב את כולם כמה שאתה רוצה , אישית לא אכפת , בנאדם כמוך זה מסוג האנשים שמאמינים אמונה עיוורת , לא שומעים כלום.לא יודעים כלום . וצועקים לכולם "לפתוח עיניים" , אלוהים? , בוא נגדיר את זה רגע.. כל יכול , שום דבר לא מתקיים בלעדיו , יודע הכל , ברא את הכל , אחראי להכל , כל דבר הוא חלק ממנו, הגדרה די מדוייקת לא? במילים אחרות שעיר לעזאזל אם קורה משהו רע , אם קורה משהו טוב זה תודות לו , במילים אחרות , דבר שאנשים חסרי אמצעים המציאו כדי שהם לא יצטרכו לקחת אחריות על כלום , לתקופות עברו זה היה הכרחי , היום זה לא , זה סתם עוד פיסה מהעולם הישן שצריכה להעלם. מעכשיו אני לא יענה לשום טענה אלא אם אתה מביא הוכחה שנתמכת על ידי מדענים , אתר שמוכיח שהיא נתמכת על ידי מדענים , לא מעניין אותי אם איזה רבי מאשר את זה.