מה בדבר.. אממ.. מפגש פורום?

מה בדבר.. אממ.. מפגש פורום?../images/Emo55.gif

טוב, אנחנו די מגובשים, אז חשבתי - למה לא? אמנם, 100 ילדים חולי ביטלס בקניון אחד זה קצת משוגע, אבל אני בטוחה שנצליח להסתדר עם זה איכשהו.. אז - מה, מי, איפה ומתי?

Another Girl

New member
הממ..

שאלה טובה... קודם נראה מה האנשים חושבים-אתם בעד? ואם כן-איפה ומתי?

ברור שכן!!!..

ואתם יודעים איפה??? אולי באיזה חנות דיסקים נוסטלגית עם הרבה דיסקי ביטלס ומשם נלך לאנשהו..

אני מציעה את סוכות ../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif

ראש השנה זה קרוב מדי, וחוץ מזה זה הכל חג ככה שאין תחבורה ציבורית. ובאשר לאיפה: עדיף באחד הקניונים, בליברפול אם אפשר, אבל בעזריאלי יהיה גם טוב..
ועכשיו ברצינות - אפשר בעזריאלי, שבעת הכוכבים או כל קניון אחר במרכז. אני מצטערת בשביל הצפוניים והדרומיים שמביניכם, אבל רוב תושבי הפורום גרים במרכז (חוץ מזה, זה הכי קרוב לכולם, הרי דרומי לא יסע לצפון יום שלם רק בשביל מפגש). מה דעתכם?

ביטלמן

New member
יכול להיות בפסח

אבל יש לי בגרויות לעשות בפסח אז אני לא יודע סוכות אני באמת לא יודע תלוי איפה.

i love lucy

New member
אני יודעת שזה יהיה קצת חצוף אבל...

אני יודעת שזה נשמע קצת מוזר אבל... אני יכולה גם לבוא? כאילו אני יודעת שזה מוזר כי אני ממש ממש חדשה אבל בכל זאת גם לי יש דבר איתכם במשותף שזה... שאני חולה על הביטלס.... אז תודיעו לי ואני לא יעלב אם לא באמת... בתודה לוסי או מיכל....

Miss CB

New member
מה פתאום!

סתם נו צוחקים איתך. ברור, מפגש פורום הרי זה לאנשים שמשתתפים בפורום גם אם הם פה מיליון שנה וגם אם חמש דקות - בעיקר עניין הלבוא לא לבוא תלוי עד כמה אותו בנאדם רוצה להיכר ת'חברה, בקיצור - אם בא לך לבוא תבואי! נשמח (או, הם ישמחו, גם אני אבל סביר שלא ירשו לי לבוא)

amhay

New member
יש לי כנראה עוד מפגש

אז תשתדלו שזה לא ייפול עליו....

Miss CB

New member
איזו חמודה...

שמעי תלוי איפה ומתי, יש סיכוי שירשו לי אבל בתכל'ס - יום לימודים, לבד בקניון, להיפגש אם כמה אנסים ורוצחים בפוטנציה? (מה אני אגיד לכם, אתם ממש נשמעים פסיכופטים אחד אחד
למרות שמי יודע, דברים משונים קורים כששומעים את הלטר סקלטר יותר מדי פעמים, וזה כבר הוכח) קיצר... יכול להיות, אני לא מפתחת ציפיות.

אל תעלבי, אבל...

ברור שאת יכולה לבוא! אנחנו לא איזה מועדון סגור שצריך איזה מבחן קבלה או לפחות 60-70 שנה בשביל להתקבל אליו. בסך הכל כולם כאן חדשים, כי הפורום רק פתוח 5 חודשים.

ראה יקירי...

אשמח לבוא, אבל מסיבות מטפיזיות ופילוסופיות שהן בלתי נתפשות לאדם הפשוט, כנראה שעיניכם לא יוכלו לחזות בוויליאם קמפבל (או בי) בזמן הקרוב (כמה עשרות שנים הקרובות).

מאור 87

New member
גם אני כנראה לא אוכל להגיע..

גם אני כנראה לא אוכל להגיע..
(לא שתשימו לב או משהו..
)

מאור 87

New member
וואלה.. גם את מכפ"ס../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

זה עוד לא סופי, אני מקווה שאני אוכל לבוא.. אבל רוב הסיכויים שלא..

למעלה