מה בדבר שירשור היכרות

kerenkk

New member
מה בדבר שירשור היכרות

או שעדיין קצת מוקדם ? אבל בואו נעשה אני סקרנית

chayahd99

New member
בכיף, עכשיו זה הזמן ../images/Emo41.gif

נעים מאוד, למי שעדיין לא יודע, שמי חיה. כולכם מוזמנים להיכנס לפורום, להתעניין, לשאול שאלות וכולם, כולם, כולם יתקבלו בזרועות פתוחות
ובמחיאות כפיים סוערות

מיכל1982

New member
שלום לכולם!

אהלן, אני מיכל, אני בת 21 מכפר-סבא, שנה שנייה במחלקה (משני) מאחלת לכולם שתהיה שנה טובה ונעימה!

tulie

New member
מי אני ומה שמי?

שלום אני טולי אני שנה שניה כבר במחלקה... בתואר ראשון מה עוד.....?

אור78

New member
שלומות

השם אור העיסוק - לטוס לכל מיני מקומות התחביב - כנל השנה- שניה המשני - גיאוגרפיה הגיל 25 הנוכחות - מינימלית שלום תודה נעים להכיר, ותיזהרו לא לשים ספלי קפה על השולחן -זה משאיר כתמים...נווו (פולניה מה לעשות)

kerenkk

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

amitco

New member
אהלן!

אני עמית שנה שניה תואר ראשון מקוה שנצליח לשרוד את התואר הזה... שיהיה לכולם בהצלחה!

rach5

New member
אז ככה

אני רחל בת 21 שנה שניה מדעי המחשב משני אוהבת קולנוע

דנה1981

New member
היי לכולם ../images/Emo140.gif !

אני דנה, שנה ראשונה במחלקה (דו ראשי עם ערבית), בינתיים דיי מעניין לי, במיוחד בקורס ניהול תוכן דיגיטלי שמשנה את השיגרה של הלימודים בצורה מופלאה. אני מאחלת לכולם שנה מוצלחת,מעניינת, מאתגרת ולא קשה מדיי! נשתמע, דנה

mel79

New member
שלום!

אני דוד, שנה ראשונה - תואר ראשון. משני - מדעי המחשב. (אחרי שנתיים של כלכלה חשבונאות...) אחלה פורום! אבל למה אני לא מצליח להיכנס לפורום בהייד פארק??

פרטים...

טוב אני לומד בבר אילן שנה ג' פילוסופיה כללית ולימודי מידע ובזמני הפנוי גם מסתובב בפורום קולנוע בהייד פארק ...

דנה1981

New member
יחסי ציבור לפורום בהייד פארק

אורי אני מבינה שהיית חייב איכשהו להזכיר (שוב) את הפורום בהייד פארק, ואם כבר הזכרת אותו אני אוסיף ואומר שמדובר באחלה פורום,שרק משתבח עם הזמן,שפשוט תפספסו אם לא תיכנסו!! והנה (שוב) כתובת האתר: hydepark.co.il (לבעיות עם הכניסה אתם יודעים למי לפנות
) אשמח אם משהו יתנדב להסביר לי איך עושים קישור

doer

New member
אחלה רעיון

שמי חגי ואני תלמיד לתואר ראשון שנה ראשונה יש לי נסיון בעבודה בספריה (תזהו אותי כזה שמתווכח עם גילה פריבור בקיטלוג) וכמו כן אני עובד כיום בתחום אני בן 24 (היה לי השבוע יום הולדת) שתהיה לכולם שנה טובה

chenie

New member
ולי היה בשבת 22!!!../images/Emo65.gif

אתה גם עקרבון??? אני שנה ג' אבל את כל הקורסים שפריבור מלמדת השנה קדר לימדה אצלנו. איך פריבור? אני לוקחת אצלה בסמסטר ב' משאבי אינרנט..

למעלה