מה בדבר שרשור מסעדות בשר משובחות?

mostlydead

New member
מה בדבר שרשור מסעדות בשר משובחות?

אני תמיד מחפש מקום חדש לאכול בו סטייק טוב ואני בטוח שאני לא היחיד...

genik

New member
מסעדות

דיטה. בתל אביב ( שדרות רוטשילד ליד מקס ברנר ) . משסעדה קצת יקרה אבל הישבה שם נעימה והבשר שם מצוין. יצא לי לאכול בשר שאפשר היי "לחתוך" אותו במזלג . מגישה מנות בשריות נדיבות וניתן למצוא שם מנה של קילו ספיריבס . לא כשרה מנת הטיפון של ריבר נודל בר . מנה קטנה של אנטריקוט באיזה רוטב מיסתורי . טעים רצח למרות שלא מדובר במיסעדת בשרים אלה בסושיה \ נודליה . גם לא זול במיוחד אבל לא מיסעדת יוקרה . כמה סניפים ברחבי המרכז . לא כשרה מיט מי . סטייקיה עממית בכניסה לאשקלון . למרות השם הטיפה דבילי יש בה מחירים זולים והמון מנות בשרים מוצלחות ומגוונות . יש שרותץ מלצרים ואחד האולמות האו בעיצוב "מסעדה" פרופר בלי להעלות את המחיר המנות . לא כשרה . פתוחה 24 שעות 7ימים בשבוע .

מציעה במקום שרשור אולי ריכוז של

בקובץ אקסל שיכיל גם כתובות טלפון פקס ומידע עם המקום נגיש לכיסאות גלגלים למי שיכול למסור. זה חשוב לכולם. יש בפורום אוכל אורט קובץ כזה שמתעדכן מעת לעת. אני לא יכולה להביא לכאן הוא פרי עבודה של רבים בפורום זה. אפשר לפי א. ב של הערים כולל סוג המסעדה יקר בינוני סביר,זול אחר. מצחוני,כשר,פירות ים, הודי, בשרי, מזרחי, רוסי, כנ"ל קצביות קניית דגים שוקולד כלי עבודה והשורה ארוכה. מה דעתכם?

mostlydead

New member
אני בעד אבל...

לא כדאי שנתרכז במסעדות שמתמחות בבשר? אחרי הכל זה פורום קרניבורים

מסעדות

אנג'י נמצאת בנווה צדק בתל אביב אחלה מסעדה מציעה סטייק של 500 ג' יקר. יש מסעדה די חדשה (בערך חצי שנה) נקראת "בשר" אחלה מסעדה ממש נהניתי שם זולה יחסית ואווירה סבבה נמצאת במוטיפיורי תל אביב מול הסושי סלסה או סמבה או במבה או איך שלא קוראים להם.

bigjack

New member
|רעיון טוב אתי....לשרשר לכאן המלצות

למסעדות בשריות מומלצות כולל הערות .....ואני אעלה את השרשור לקישורים באופן מסודר.

bigjack

New member
../images/Emo80.gifאני ממליץ על סוהו בראשל'צ

יש להם טבעות פילה בקר רכות וטעימות צלעות כבש פרוסות דק ממש מעולות ובכלל האוכל שם מגוון מאד עם מבחר גדול של פירות ים המחירים לא זולים אבל גם לא יקרים מידי והמנות גדולות ונדיבות.

iouziel

New member
מי שעולה לכיוון חיפה - דוניה רוסה בעין הוד

לא יקר, מקום מקסים, מסעדת בשרים ארגנטינאית כמו שצריך. אם אפשר, תשבו בחוץ, בפנים מלא עשן מהגריל. ותמסרו ד"ש לגברת רוסה.

bigjack

New member
../images/Emo80.gif המסעדה של נחי במושב רמות

מעל החוף המזרחי של הכינרת הוא מארח בימי שישי לארוחה מלאה במחיר קבוע (הארוחה שווה כל אגורה ששולמה ויותר) כולל כל המנות, הקינוחים והשתייה בין היתר הוא מגיש: בשר יען בשר תנין כבש בתנור נתח ענק של בשר לבן האוכל, השרות והאוירה מושלמים ביחוד בימות החורף הקרים המסעדה נמצאת בכניסה לבית הפרטי שלו, ובנוסף יש לו ולבטי אישתו צימרים חשוב להזמין מקום מראש אני הייתי שם לפני כמה שנים ומאז חולם על מתי שאחזור לשם.....אגב אני עם כל הקיבולת שלי נכנעתי הרבה לפני סיום המנות העיקריות

mostlydead

New member
לאילתים...

יש כמובן את הקזה - http://www.casadobrasil.co.il/ (עד היום אני מחכה שיפתחו סניף במרכז) פדרו - http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=3969 - הייתי לפני כמה שנים - פילה יען זכור לטובה
המחבוא של אדי - http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=1498&txtSR=0 - מסעדת גורמה חבויה בסמטאות אילת. שווה לחפש ולמצוא. גם כאן הפילה יען מצוין. אז פעם הבאה שאתם באילת, אל תגידו שאין מה לעשות שם

חולק מעט על דעתך, בעניין casa do brazil:

כאחד שהיה סועד שם הרבה, לצערי, בפעמיים האחרונות, יצאתי לא מרוצה, וגם טרחתי לומר זאת למנהל המשמרת ולבעל המקום, שהוא אדם מדהים. למרות כל זאת, הבטחתי כי בביקורי הבא באילת, אבקר שם שוב. אגב, לא יודע אם עדיין קיימת, אבל הייתה מסעדה בשם "ברזיל" במרכז מור (אם אינני טועה), שפתחו גם סניף בר"ג, מתחת לאצטדיון. הסניף הרמת גני, נסגר. אינני יודע מה קורה עם המקור האילתי. חגי

mostlydead

New member
ובמרכז...

במסגרת חיפושים בלתי נלאים אחר מסעדות לחגיגות יום הולדת, נתקלתי בפויקהhttp://www.poyke.com/ . כשאני הייתי שם, הייתה להם מנה שנקראה פויקה צ'לנג' - 1 קילו סטייק שנקרא כאילו עכשיו שלפו אותו מהפרה, עם תפוחי אדמה אפויים בפויקה (סיר בישול אפריקאי) ולקינוח, עוגת שוקולד חמה, גם היא בפויקה. מיותר לציין שעמדתי בכבוד באתגר!

ומסעדה חביבה ומומלצת,

היא מסעדת "הטחנה" במטולה. שילוב של בשרים טובים ואוכל לבנוני, תוצרת בית. אין פעם שאני לא באזור ומבקר שם. המחירים - סבירים, ושווה כל אגורה. המלצה - המנות גדולות ומשביעות. חגי

antreprize

New member
ההמלצה שלי:

לימוזין ברמת ישי ואוקטגון שנמצאת קצת אחרי צומת נהלל(אם באים מכיוון חיפה).

מצטרפת להמלצות

אין ספק ששמורה בליבי פינה חמה ורעבה לדיטה בתל אביב. פעמיים הייתי בה, ופעמיים יצאתי שבעה ומחוייכת. מוגש שם אנטריקוט 600 גר', פשוט מצוין. גם הכנפיים חריפות וטובות. אפילו הסלט טעים לי...:) (אולי קשור לעובדה שאני תמיד מגיעה רעבה?:)) לירושלמים שבנינו אני ממליצה על הריבלין במרכז העיקר. סטייק מצוין, שמגיע עם תוספת של פירה עם חמאה ושמנת. פשוט מצוין. מעבר לזה מעטות המסעדות הירושלמיות שהשאירו אותי בצפיה לפעם הבאה. אולי כי רובן כשרות וזה קצת מבאס אותי... גם קאסא דה ברזיל באילת היה מצוין . אני חייבת להודות שהפעם האחרונה שאכלתי שם היתה לפני שנה, אז ייתכן שבאמת היו שינוים.

liri לירי

New member
Black Steer

סניפים: הרצליה, ראש פינה ומוצא. אתמול בערב, כחגיגת יום נישואין אכלנו בהרצליה. מאוד נהננו, הן מהאוירה, מהמקום ומהאוכל המשובח. המנות גדולות ומשביעות.

למעלה