מה בדיוק? מה בדיוק תעודת הנדסאי פוטרת בלימודי הנדסת חשמל באוניברסיטה?
A alba19 New member 30/12/05 #1 מה בדיוק? מה בדיוק תעודת הנדסאי פוטרת בלימודי הנדסת חשמל באוניברסיטה?
ר רותם ™ New member 2/1/06 #2 יש לימודי הנדסה באונ'?! בכל מקרה כל מקום והמדיניות שלו. בד"כ האוניברסיטאות נותנות מספר מאוד מצומצם של פטורים, באונ' הפתוחה ובמכללות מקבלים כמות הרבה יותר גדולה (לפחות ככה בתעשייה וניהול לקורסים הרלוונטיים, אני מניח שככה גם לשאר מקצועות ההנדסאות)
יש לימודי הנדסה באונ'?! בכל מקרה כל מקום והמדיניות שלו. בד"כ האוניברסיטאות נותנות מספר מאוד מצומצם של פטורים, באונ' הפתוחה ובמכללות מקבלים כמות הרבה יותר גדולה (לפחות ככה בתעשייה וניהול לקורסים הרלוונטיים, אני מניח שככה גם לשאר מקצועות ההנדסאות)
N noamm New member 3/1/06 #3 לא הבנתי מה אתה שואל?? אם הבנתי נכון... בטח שיש לימודי הנדסה באונברסיטאות השונות... אז איפה חשבת שלומדים הנדסה??(חוץ ממכללות)
לא הבנתי מה אתה שואל?? אם הבנתי נכון... בטח שיש לימודי הנדסה באונברסיטאות השונות... אז איפה חשבת שלומדים הנדסה??(חוץ ממכללות)
A alba19 New member 3/1/06 #4 לא שאלתי איפה שאלתי איזה פטורים בדיוק מקבלים אם אני רוצה ללמוד הנדנה וכבר יש לי תעודת הנדסאי
N noamm New member 3/1/06 #5 ההודעה הקודמת היתה... מיועדת לרותם. לפי מה שאני יודע אפשר לקבל פתור עד 30 נק' אבל בדרך כלל זה יותר במכללות וזה כמובן תלוי בקורסים שאתה למדת.
ההודעה הקודמת היתה... מיועדת לרותם. לפי מה שאני יודע אפשר לקבל פתור עד 30 נק' אבל בדרך כלל זה יותר במכללות וזה כמובן תלוי בקורסים שאתה למדת.