לצאת אשם.מה הוא כבר לא עשה. על ידיו דמם של חיילים הרוגים, של כיבוש טריטוריה ע"י ערבים, של נאנסות, נרצחים, צבא שלא תפקד, העברת מאות מיליונים לארגון טרור חמס, יחסי חוץ שעוד לא היה שפל כזה. מה מעשה שלא יבחרו בו?
על מתנגדיו לפעול בצורה דמוקרטית, לנצח בבחירות.לצאת אשם.
אני לא שואל מה לעשותעל מתנגדיו. השאלה מה צריך לעשות ביבי כדי שלא יבחרו בו?על מתנגדיו לפעול בצורה דמוקרטית, לנצח בבחירות.
קל מאד, להתנהג כמו יריביו.אני לא שואל מה לעשותעל מתנגדיו. השאלה מה צריך לעשות ביבי כדי שלא יבחרו בו?
בתור התחלה, שיעשה חצי מהדברים שייחסת לו כאן ואז אולי תומכיו ישקלו שנית את תמיכתם. אולם מאחר ותומכיו נוהגים לבחון דברים כפי שהם באמת מתרחשים, בעולם המציאות כזה ולא בדפי המסרים של עולם הרל״ב, ממילא אין להם סיבה מיוחדת למשוך את תמיכתם. די פשוט .מה הוא כבר לא עשה. על ידיו דמם של חיילים הרוגים, של כיבוש טריטוריה ע"י ערבים, של נאנסות, נרצחים, צבא שלא תפקד, העברת מאות מיליונים לארגון טרור חמס, יחסי חוץ שעוד לא היה שפל כזה. מה מעשה שלא יבחרו בו?
לך פשוט, לי לא. נשגב מבינתי. מה תומכיו קיבלו איזה הבנה מיוחדת? טוב לא אבין. לא נורא. אבל מכאן עוד שאלה, אם נניח אבחר ביבי הקב"ה ייחון אותי בתבונה מיוחדת?בתור התחלה, שיעשה חצי מהדברים שייחסת לו כאן ואז אולי תומכיו ישקלו שנית את תמיכתם. אולם מאחר ותומכיו נוהגים לבחון דברים כפי שהם באמת מתרחשים, בעולם המציאות כזה ולא בדפי המסרים של עולם הרל״ב, ממילא אין להם סיבה מיוחדת למשוך את תמיכתם. די פשוט .
יכול רק לאחל לך שהחונך לאדם דעת יחון אותך בהבנה והאפשרות לבחון דברים לגופם, ולא (רק) על סמך האישים המעורבים בהם. איחולי זה בתוקף בין אם תבחר ביבי ובין אם לאו.לך פשוט, לי לא. נשגב מבינתי. מה תומכיו קיבלו איזה הבנה מיוחדת? טוב לא אבין. לא נורא. אבל מכאן עוד שאלה, אם נניח אבחר ביבי הקב"ה ייחון אותי בתבונה מיוחדת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.