לצאת אשם.מה הוא כבר לא עשה. על ידיו דמם של חיילים הרוגים, של כיבוש טריטוריה ע"י ערבים, של נאנסות, נרצחים, צבא שלא תפקד, העברת מאות מיליונים לארגון טרור חמס, יחסי חוץ שעוד לא היה שפל כזה. מה מעשה שלא יבחרו בו?
על מתנגדיו לפעול בצורה דמוקרטית, לנצח בבחירות.לצאת אשם.
אני לא שואל מה לעשותעל מתנגדיו. השאלה מה צריך לעשות ביבי כדי שלא יבחרו בו?על מתנגדיו לפעול בצורה דמוקרטית, לנצח בבחירות.
קל מאד, להתנהג כמו יריביו.אני לא שואל מה לעשותעל מתנגדיו. השאלה מה צריך לעשות ביבי כדי שלא יבחרו בו?
מה לדעתך על נתניהו לעשות כדי שלא יבחרו בו?אני לא שואל מה לעשותעל מתנגדיו. השאלה מה צריך לעשות ביבי כדי שלא יבחרו בו?
זאת שאלה שאין עליה תשובה. על פולחן האישיות לנתניהו עוד ילמד בספרי פסיכולוגיה והיסטוריה.מה לדעתך על נתניהו לעשות כדי שלא יבחרו בו?
במי היית בוחר לו היה לך זכות בחירה?זאת שאלה שאין עליה תשובה. על פולחן האישיות לנתניהו עוד ילמד בספרי פסיכולוגיה והיסטוריה.
אם הבחירות מתקיימות היום? ישראל ביתנו.במי היית בוחר לו היה לך זכות בחירה?
מה הם יעשו הפעם שלא הצליחו בפעם שעברה?לאאאא, מקווה שבנט ואיילת שקד יחברו יחד.
צפה בקובץ המצורף 120541
בתור התחלה, שיעשה חצי מהדברים שייחסת לו כאן ואז אולי תומכיו ישקלו שנית את תמיכתם. אולם מאחר ותומכיו נוהגים לבחון דברים כפי שהם באמת מתרחשים, בעולם המציאות כזה ולא בדפי המסרים של עולם הרל״ב, ממילא אין להם סיבה מיוחדת למשוך את תמיכתם. די פשוטמה הוא כבר לא עשה. על ידיו דמם של חיילים הרוגים, של כיבוש טריטוריה ע"י ערבים, של נאנסות, נרצחים, צבא שלא תפקד, העברת מאות מיליונים לארגון טרור חמס, יחסי חוץ שעוד לא היה שפל כזה. מה מעשה שלא יבחרו בו?
לך פשוט, לי לא. נשגב מבינתי. מה תומכיו קיבלו איזה הבנה מיוחדת? טוב לא אבין. לא נורא. אבל מכאן עוד שאלה, אם נניח אבחר ביבי הקב"ה ייחון אותי בתבונה מיוחדת?בתור התחלה, שיעשה חצי מהדברים שייחסת לו כאן ואז אולי תומכיו ישקלו שנית את תמיכתם. אולם מאחר ותומכיו נוהגים לבחון דברים כפי שהם באמת מתרחשים, בעולם המציאות כזה ולא בדפי המסרים של עולם הרל״ב, ממילא אין להם סיבה מיוחדת למשוך את תמיכתם. די פשוט.
יכול רק לאחל לך שהחונן לאדם דעת יחון אותך בהבנה והאפשרות לבחון דברים לגופם, ולא (רק) על סמך האישים המעורבים בהם. איחולי זה בתוקף בין אם תבחר ביבי ובין אם לאו.לך פשוט, לי לא. נשגב מבינתי. מה תומכיו קיבלו איזה הבנה מיוחדת? טוב לא אבין. לא נורא. אבל מכאן עוד שאלה, אם נניח אבחר ביבי הקב"ה ייחון אותי בתבונה מיוחדת?
תודה על האיחולים שלך. אמן. אשאל אחרת: בפעם ראשונה, אמנם לזמן קצר חבל ארץ נכבש ע"י אוייב, הצבא לא היה מוכן למלחמה בכנופיית פראים, הרצח הגדול ביותר של יהודים מאז מלחמת העולם השניה, הסתכסך עם כל הגויים, הוריד את הכלכלה לשפל. ראש ממשלה כזה ראוי שייבחר שוב? מה הוא עוד צריך לעשות, כדי שלא יבחרו בו?יכול רק לאחל לך שהחונך לאדם דעת יחון אותך בהבנה והאפשרות לבחון דברים לגופם, ולא (רק) על סמך האישים המעורבים בהם. איחולי זה בתוקף בין אם תבחר ביבי ובין אם לאו.
בהצלחה.
אפשר להתווכח על ההגדרות. אני לא מכיר שחבל ארץ נכבש בידי אויב וככל שזה כן המצב, הרי שהטענות צריכות להישמע אל גורמי הבטחון שהיו מופקדים על השמירה על אותו חבל ארץ.תודה על האיחולים שלך. אמן. אשאל אחרת: בפעם ראשונה, אמנם לזמן קצר חבל ארץ נכבש ע"י אוייב, הצבא לא היה מוכן למלחמה בכנופיית פראים, הרצח הגדול ביותר של יהודים מאז מלחמת העולם השניה, הסתכסך עם כל הגויים, הוריד את הכלכלה לשפל. ראש ממשלה כזה ראוי שייבחר שוב? מה הוא עוד צריך לעשות, כדי שלא יבחרו בו?
וואווווו ...................... כ"כ הרבה עוונות ועדיין נבחר העם!!!מה הוא כבר לא עשה. על ידיו דמם של חיילים הרוגים, של כיבוש טריטוריה ע"י ערבים, של נאנסות, נרצחים, צבא שלא תפקד, העברת מאות מיליונים לארגון טרור חמס, יחסי חוץ שעוד לא היה שפל כזה. מה מעשה שלא יבחרו בו?
כאמור, עניין של הגדרות. לא צריך לבקר במקום בשביל לדעת זאת."אפשר להתווכח על ההגדרות. אני לא מכיר שחבל ארץ נכבש בידי אויב וככל שזה כן המצב, הרי שהטענות צריכות להישמע אל גורמי הבטחון שהיו מופקדים על השמירה על אותו חבל ארץ."
מתי בפעם האחרונה היית באופקים? בשדרות? בכפר עזה? תקפוץ לשם ותשאל. אני כן הייתי וראיתי.
חורזת ענתה לך יפה על זה. אני את תשובתי נתתי כבר למעלה.כל העניין, שכן יבחרו בו שוב.מה הוא צריך לעשות כדי שלא יבחרו בו? "גורמי ביטחון", רוה"מ במדינת ישראל, הוא ראש וראשון ל"גורמי ביטחון".
דיון מרתק ואם תרצה אתייחס לכל נקודה ונקודה. אבל הן לא משנות את השורה התחתונה שעליה השבתי (על שאלתך) כבר בתגובתי הקודמת. כל מה שאתה מתאר, בין אם רוה"מ מעורב בזה ישירות ובין אם פחות, אכן לא מאפשרות לו להמשיך בתפקידו. מסכים עם זה לחלוטין. אולם הדברים לא שוללים את זכותו להעמיד עצמו מחדש לבחירת הציבור.הוא מחליט להעביר מאות מיליונים למחבלים בעזה, האם הדממת הצבא נעשתה ללא אישורו? האם זעקות התצפתניות לא הגיעו אליו חודשים לפני הארוע? אלי כן הגיעו, המדיה הייתה מלאה בתמונות וסרטונים חודשים לפני. אתה לא ראית? לא קראת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.