מה ביבי צריך לעשות, כדי שחסידיו לא יבחרו בו?

boriska1

Well-known member
מה הוא כבר לא עשה. על ידיו דמם של חיילים הרוגים, של כיבוש טריטוריה ע"י ערבים, של נאנסות, נרצחים, צבא שלא תפקד, העברת מאות מיליונים לארגון טרור חמס, יחסי חוץ שעוד לא היה שפל כזה. מה מעשה שלא יבחרו בו?

מקסים 45

Well-known member
מה הוא כבר לא עשה. על ידיו דמם של חיילים הרוגים, של כיבוש טריטוריה ע"י ערבים, של נאנסות, נרצחים, צבא שלא תפקד, העברת מאות מיליונים לארגון טרור חמס, יחסי חוץ שעוד לא היה שפל כזה. מה מעשה שלא יבחרו בו?
לצאת אשם.

Harrington

Well-known member
מנהל
בתור התחלה, שיעשה חצי מהדברים שייחסת לו כאן ואז אולי תומכיו ישקלו שנית את תמיכתם. אולם מאחר ותומכיו נוהגים לבחון דברים כפי שהם באמת מתרחשים, בעולם המציאות כזה ולא בדפי המסרים של עולם הרל״ב, ממילא אין להם סיבה מיוחדת למשוך את תמיכתם. די פשוט :).

boriska1

Well-known member
בתור התחלה, שיעשה חצי מהדברים שייחסת לו כאן ואז אולי תומכיו ישקלו שנית את תמיכתם. אולם מאחר ותומכיו נוהגים לבחון דברים כפי שהם באמת מתרחשים, בעולם המציאות כזה ולא בדפי המסרים של עולם הרל״ב, ממילא אין להם סיבה מיוחדת למשוך את תמיכתם. די פשוט :).
לך פשוט, לי לא. נשגב מבינתי. מה תומכיו קיבלו איזה הבנה מיוחדת? טוב לא אבין. לא נורא. אבל מכאן עוד שאלה, אם נניח אבחר ביבי הקב"ה ייחון אותי בתבונה מיוחדת?

Harrington

Well-known member
מנהל
לך פשוט, לי לא. נשגב מבינתי. מה תומכיו קיבלו איזה הבנה מיוחדת? טוב לא אבין. לא נורא. אבל מכאן עוד שאלה, אם נניח אבחר ביבי הקב"ה ייחון אותי בתבונה מיוחדת?
יכול רק לאחל לך שהחונן לאדם דעת יחון אותך בהבנה והאפשרות לבחון דברים לגופם, ולא (רק) על סמך האישים המעורבים בהם. איחולי זה בתוקף בין אם תבחר ביבי ובין אם לאו.

בהצלחה.

נערך לאחרונה ב:

boriska1

Well-known member
יכול רק לאחל לך שהחונך לאדם דעת יחון אותך בהבנה והאפשרות לבחון דברים לגופם, ולא (רק) על סמך האישים המעורבים בהם. איחולי זה בתוקף בין אם תבחר ביבי ובין אם לאו.

בהצלחה.
תודה על האיחולים שלך. אמן. אשאל אחרת: בפעם ראשונה, אמנם לזמן קצר חבל ארץ נכבש ע"י אוייב, הצבא לא היה מוכן למלחמה בכנופיית פראים, הרצח הגדול ביותר של יהודים מאז מלחמת העולם השניה, הסתכסך עם כל הגויים, הוריד את הכלכלה לשפל. ראש ממשלה כזה ראוי שייבחר שוב? מה הוא עוד צריך לעשות, כדי שלא יבחרו בו?

Harrington

Well-known member
מנהל
תודה על האיחולים שלך. אמן. אשאל אחרת: בפעם ראשונה, אמנם לזמן קצר חבל ארץ נכבש ע"י אוייב, הצבא לא היה מוכן למלחמה בכנופיית פראים, הרצח הגדול ביותר של יהודים מאז מלחמת העולם השניה, הסתכסך עם כל הגויים, הוריד את הכלכלה לשפל. ראש ממשלה כזה ראוי שייבחר שוב? מה הוא עוד צריך לעשות, כדי שלא יבחרו בו?
אפשר להתווכח על ההגדרות. אני לא מכיר שחבל ארץ נכבש בידי אויב וככל שזה כן המצב, הרי שהטענות צריכות להישמע אל גורמי הבטחון שהיו מופקדים על השמירה על אותו חבל ארץ.

האם ראוי שראש הממשלה ייבחר שוב? זו שאלה לכלל הציבור. לא ראוי בעיני שראש ממשלה כזה ימשיך לכהן בתפקידו (למעט בתקופת המלחמה) מבלי להעמיד עצמו לבחירה חוזרת. אולם זכותו המלאה להעמיד עצמו שוב לבחירת הציבור וזכותו המלאה של הציבור לבחור בו שוב להנהגת המדינה. במהלך כזה אני לא רואה שום פסול או משהו שניתן להגדירו כ"בלתי ראוי".

אבי בן 1231

Well-known member
וואווווו ...................... כ"כ הרבה עוונות ועדיין נבחר העם!!!
אני מבין שבית דין שדה בראשותך קבע את כל מה שחירטטה פה!!!

boriska1

Well-known member
חשבתי... חשבתי.... מה הוא יכול לעשות כדי שלא יבחרו בו, חשבתי על בגידה במולדת למשל, אבל זה לא ימנע מכם... חשבתי על עוד דברים, לא רוצה להעלותם על הכתב. מסקנתי, רק אם ייווצר מצב שלא ניתן יהיה לנסוע לאומן בראש השנה.

boriska1

Well-known member
"אפשר להתווכח על ההגדרות. אני לא מכיר שחבל ארץ נכבש בידי אויב וככל שזה כן המצב, הרי שהטענות צריכות להישמע אל גורמי הבטחון שהיו מופקדים על השמירה על אותו חבל ארץ."
מתי בפעם האחרונה היית באופקים? בשדרות? בכפר עזה? תקפוץ לשם ותשאל. אני כן הייתי וראיתי.
כל העניין, שכן יבחרו בו שוב.מה הוא צריך לעשות כדי שלא יבחרו בו? "גורמי ביטחון", רוה"מ במדינת ישראל, הוא ראש וראשון ל"גורמי ביטחון".

הוא מחליט להעביר מאות מיליונים למחבלים בעזה, האם הדממת הצבא נעשתה ללא אישורו? האם זעקות התצפתניות לא הגיעו אליו חודשים לפני הארוע? אלי כן הגיעו, המדיה הייתה מלאה בתמונות וסרטונים חודשים לפני. אתה לא ראית? לא קראת?

Harrington

Well-known member
מנהל
"אפשר להתווכח על ההגדרות. אני לא מכיר שחבל ארץ נכבש בידי אויב וככל שזה כן המצב, הרי שהטענות צריכות להישמע אל גורמי הבטחון שהיו מופקדים על השמירה על אותו חבל ארץ."
מתי בפעם האחרונה היית באופקים? בשדרות? בכפר עזה? תקפוץ לשם ותשאל. אני כן הייתי וראיתי.
כאמור, עניין של הגדרות. לא צריך לבקר במקום בשביל לדעת זאת.
כל העניין, שכן יבחרו בו שוב.מה הוא צריך לעשות כדי שלא יבחרו בו? "גורמי ביטחון", רוה"מ במדינת ישראל, הוא ראש וראשון ל"גורמי ביטחון".
חורזת ענתה לך יפה על זה. אני את תשובתי נתתי כבר למעלה.
הוא מחליט להעביר מאות מיליונים למחבלים בעזה, האם הדממת הצבא נעשתה ללא אישורו? האם זעקות התצפתניות לא הגיעו אליו חודשים לפני הארוע? אלי כן הגיעו, המדיה הייתה מלאה בתמונות וסרטונים חודשים לפני. אתה לא ראית? לא קראת?
דיון מרתק ואם תרצה אתייחס לכל נקודה ונקודה. אבל הן לא משנות את השורה התחתונה שעליה השבתי (על שאלתך) כבר בתגובתי הקודמת. כל מה שאתה מתאר, בין אם רוה"מ מעורב בזה ישירות ובין אם פחות, אכן לא מאפשרות לו להמשיך בתפקידו. מסכים עם זה לחלוטין. אולם הדברים לא שוללים את זכותו להעמיד עצמו מחדש לבחירת הציבור.

לא יודע איזה סרטון תרצה שאראה שלדעתך אמור לשנות את דעתי זו, אבל אני בספק אם קיים סרטון כזה. אלא אם כן תציג לי סרטון מיוון העתיקה לפיה הגדרת שיטת השלטון שנקראית דמוקרטיה לא אמורה לכלול את הכרעת העם כפי שסברתי עד כה, שום סרטון (סנאף או אחר), שום "ראיה" ושום "קריאה" לא ישנו את תשובתי כפי שכבר נתתי אותה.

למעלה