מה בין שיר הנודד לשירת הנודד?

גרי רשף

New member
מה בין שיר הנודד לשירת הנודד?../images/Emo22.gif

הפורום מעט
היום, וכדאי

shellyland

New member
אבל רק אחד מהם מבצע עופר כלף

מי יודע איזה? עמית? מישהו?

mitgo

New member
מישהו אמר עופר?? :))

מה, לא יודע איזה שיר הוא מבצע? מתאים לו את שירת הנודד...

mitgo

New member
תיקון טעות!

כמובן שהוא שר את מי יתנני עוף.. והוא שר את זה מקסים..(פשוט התבלבלתי לרגע, לא קשרתי בין "שיר הנודד" למי יתנני עוף"....

dearj

New member
אסתר עופרים המשותף

אסתר עופרים (וגם הפרברים נדמה לי) מבצעת את שניהם. שיר הנודד (ידוע גם כ"מי יתנני עוף") של שמעוני שירת הנודד (ידוע גם כ"הי ציוניוני הדרך") של אשמן. יש בידי גם "שיר הנודד" שידוע גם כ"שיר המשוטט" הבית הראשון מתחיל ב"הדרך לא אדעה" והפזמון ב"עדי הערב לי יפרוש". אין לי פרטים רבים נוספים עליו ואשמח לקבל!

גרי רשף

New member
ישנתם או עשיתם את עצמכם?../images/Emo22.gif

האמת ששאלתי כדי לראות מי לא מתבלבל בין השמות הדומים וגם מזהה את השירים המוכרים פחות בשמם הרשמי ויותר בשורה הראשונה שלהם.. לא ששמתי לב שאסתר עופרים שרה את שניהם! לא ידוע לי על ביצועים של הפרברים לשירים אלו, ואולי אתה מתבלבל עם שירי נדודים אחרים שלהם: מעבר לנהר, שירי זמר נודד (הדרך ארוכה היא..), את ואני והרוח.. באותו ז´אנר יש גם את שיר המשולח (זמר נודד) של נתן יונתן + נחום היימן + חוה אלברשטיין (מה דקים עלי האורן, מה עבים גזעי הזית..). את השיר שציינת אינני מכיר..

dearj

New member
הפרברים

לגבי הפרברים - הם מבצעים בודאות אחד מהם (שיר הנודד), אינני משוכנע לגבי השני. לגבי השיר הנוסף - שרנו אותו בצעירותנו, ומצאתיו בספרון של הנוער העובד (ללא פרטים מזהים נוספים)

למעלה