מה בין caster sugar ו icing sugar?8

קוכולין

New member
מתוק מסוכר

לדעתי, icing sugar זה זיגוג סוכר (או מקפא סוכר), היינו- סוכר קרוש על העוגה או על מה שזה לא יהיה. ואילו caster sugar הוא סוכר שמבזיקים אותו. אבל כדאי שנמתין לתשובה מאחד ממומחי הבישול של הפורום. באחד התרגומים האהובים עלי מאד, תרגומו המופלא של יחיעם פדן ל"נפח מווטון מייג'ור" מאת ג'.ר.ר. טולקין (שעומד לצאת דרך אגב במהדורה חדשה בקרוב, ביחד עם עוד סיפורים), תורגם icing sugar לזיגוג סוכר. מקווה שעזרתי.
 

Boojie

New member
icing sugar, אם כבר, זה סוכר זיגוג

ולא זיגוג סוכר... אם אני זוכרת נכון, זה סוג של אבקת סוכר דקה מאד, שמתערבלת היטב כשמכינים זיגוג. לא יודעת מה ההבדל (אם יש) בין השניים.
 

nutmeg

New member
אכן

icing sugar זו אבקת סוכר דקיקה שאם מערבבים אותה עם מעט נוזל היא הופכת לזיגוג לבן כזה. אני חושבת שיש בזה גם מעט עמילן.
 

justmom

New member
סוכר

סוכר רגיל נקרא granulated sugar כלומר סוכר גרגרי - את הסוכר המזוקק מסלק או קנה ממיסים במים לניקוי, ואז מחממים את התמיסה לקבלת גבישים. Castor או caster sugar מיוצר באותה צורה, אך הגבישים המתקבלים עדינים יותר. icing sugar - אבקת סוכר הקרויה גם powdered sugar ו-confectioner's sugar. שלושה שמות לאותו דבר - גבישי סוכר שנטחנים לאבקה דקיקה ואכן משמשים להכנת זיגוג, בצק סוכר, כל דבר שמצריך מרקם חלק ונטול גבישים. וזיגוג סוכר זה -sugar icing, אבל בד"כ כותבים פשוט icing.
 
למעלה