מה בין txt ל-html

nightbird

New member
מה בין txt ל-html

האם הגדרת קובץ שאני מעלה לאתר כ-txt במקום html פוגעת באופן כלשהו בתיפקודו או במהירות וכיו``ב?

Ey@L

New member
למה ללכת בדרף הקשה?

אם תעלה דף HTML בתור TXT לעיתים הוא יעבוד, אבל הוא לא אמור לעבוד, ויהיו אולי דפדנים שיראו אותו בתור TXT. אז כשאתה מעלה את האתר שלך תעלה אותו בתור HTML, למה להתחכם? TXT - זה קבצי טקסט, כלומר טקסט פשוט ביותר בלי גרפיקה.

nightbird

New member
הסיבה ל-txt

במקרה שלי עשיתי את זה מסיבה פשוטה: דפים אחדים באתר שלי בנויים בפרונט-פייג`, והסתבר שיש לו תכונה מעצבנת - אחרי שמעלים את קובץ ה-html לאתר, לפעמים הדף אינו מנווט עצמו אוטומטית לחיפוש קבצי תמונה במנהל הקבצים של האתר, אלא שומר את התכנות המקורי של חיפוש תמונה בדיסק של המחשב שלי. במילים אחרות - כשאני מעלה את האתר במחשב שלי הכל בסדר, כי הדף מחפש ומוצא את הקובץ אצלי במחשב, אבל בכל מחשב אחר התמונה לא מופיעה כמובן... זה קרה לי כבר כמה פעמים ובפעמים אחרות הכל היה בסדר. אני כבר לא מופתע מדברים כאלה כי מזמן הגעתי למסקנה שלמחשבים יש חיים משלהם וזה ענין של מצב רוח. ניסיתי לשנות את התכנות במנהל הקבצים, ואלוהים יודע למה זה לא הצליח. בעצם אולי גם אתה יודע. שיניתי, שמרתי את השינוי, עשיתי כמה reload ועדיין הקובץ הופיע בלי התמונה, וגם ב-source ראיתי שהתכנות לא השתנה, עדיין הדף חיפש את הקובץ אצלי במחשב. מכיוון שגונב לאוזניי פעם שאפשר להעלות קבצים גם כ-txt עשיתי נסיון ושיניתי את סיומת הקובץ מ-html ל-txt. הפעם משום-מה זה עבד. למחשב סיבות משלו ואל לנו לחקור בנסתר מאיתנו.

למעלה