מה בישלתם לשבת?

סיגלית 2014

New member
מנהל
מה בישלתם לשבת?

אני הכנתי ממולאים, אחרי המון זמן שלא מילאתי פלפלים.
שתפו גם אתם.....

 

סיגלית 2014

New member
מנהל
התעוררת מאוחר מדי...

לא נשאר. פעם אחרת, אבל נא להודיע בזמן, אשאיר לך אחד בצד.
 

ד ר ל י

New member
נראה מעולה


אבל אני לא מכירה את הדרך הזאת שעושים פלפלים ממולאים עם המכסה, אצלנו מורידים אותו. איזה סגנון או עדה זה? פלפל ממולא זה אחד המאכלים האהובים עלי.
בקשר לשאלתך- לא בישלתי בסופה"ש הזה בכלל. היינו כל הזמן בנסיעות. לא משהו מיוחד אלא ביקורים אצל חברים ומשפחה.
 

סיגלית 2014

New member
מנהל
תודה דרלינג

פלפלים ממולאים מכינים בהרבה עדות. כל אחת והגירסה שלה: חמוץ-מתוק, מלוח, חריף. עם בשר, בלי בשר.
אני לא מכינה בדיוק מה שאמא שלי מכינה (שמגיעה מאירן). היא מכינה אותם חמצמצים עם אורז וירקות בפנים. אני מכינה אותם עם אורז ובשר, לפעמים מתקתק עם אגוזי מלך ופירות יבשים ולפעמים בלעדיהם, מלוח וטיפה חמצמץ. העיקר שהם נשארים שלמים ויפים ולא מתפרקים והופכים לדייסה.
תמיד ראיתי שאמא שלי היתה חותכת את המכסה לא עד הסוף וממלאת את הפלפלים. היא מכינה גם ארטישוקים ממולאים (להם אין מכסה) ... ללקק את האצבעות.
יפה לך, ביקרת משפחה, בטח אכלתם אצלם.
מה הכינו?
 

ד ר ל י

New member
האמת שלא משהו ששווה להרחיב עליו את הדיבור


האוכל האיראני הוא נפלא! חבל שלא יוצא לי לאכול אותו לעתים יותר קרובות, לא שאני רומזת משהו
.... סתם, אל תיבהלי
 

tch111

New member
גם אני מכין את הממולאים עם אורז ובשר טחון

לא חמצמץ, להיפך אני מנטרל את החמיצות של העגבניות עם מעט סוכר, איני ממתיק זאת, ופפריקה מתוקה וחריפה מעט ומלח.
 
כלום


אבל לא היה חסר אוכל
ושוב אכלתי יותר מידי

אני לא מת על ממולאים - אבל זה נראה מעולה ואני אפילו מדמיין את הריח
 
אני לרוב לא מבשלת בשישי

כי אוכלים אצל אחד הצדדים
ובחודש האחרון אני עובדת אז אוכלים בבית והבעל מבשל
אולי אציע לו להכין את זה לישיש הבא
נראה טעיםםםםםםםם ומזכיר לי את אמא

&nbsp
&nbsp
 

ברוס12

New member
יום טוב לכולם

יום מלא אושר וצחוק יום מושלם
אנשים יפים
החיים יפים
החיים מחייכים אילכם
 
למעלה