בטח. ובכן...
הכל היה לפי העין ובשליפה. אבל בגדול חתכתי שני חצילים גדולים מאורכים לקוביות גדולות ועוד 3 בצלים שחתכתי לרבעים ועוד 3 פלפלים ירוקים ואדומים שחתכתי לחתיכות גדולות והכנסתי אותם בשתי תבניות לתנור ב 190 מעלות עם טורבו. לפני זה ריססתי עליהם שמן ופזרתי מעט מלח גס.
בינתיים הכנתי רוטב ותוספות. הכנסתי לסיר: 2-3 כפות שמן זית, 4 עגבניות גדולות ורכות קצוצות לקוביות קטנות, פלפל אדום ופלפל צהוב חתוכים לרצועות קצרות, 200 גרם רסק עגבניות (2 קופסאות קטנות), 4 שיני שום חתוכות לפרוסות + 4 שיני שום כתושות, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור טחון, כפית סוכר וכוס מים (בתור התחלה). הבאתי לרתיחה ואח"כ הקטנתי את האש עם מכסה סגור.
כשהירקות בתנור נצרבו כהלכה ונראו כמתחילים להתייבש - צירפתי אותם לרוטב והוספתי גם משהו כמו 3 כוסות גרגרי חומוס מבושלים (אולי יותר?....) ערבבתי הכל, הבאתי לרתיחה שניה בדקתי ותיקנתי טעמים וכמות מים (נוזלים) ואח"כ המשכתי לבשל על אש קטנה עם מכסה סגור עוד כמה שעות.
לרוטב רציתי להוסיף גם בזיליקום אבל לא היה לי.
זהו.