מה במקפיאים ובסירים (?) לשבת פ"ש מצורע?
מתחיל להיות קשה, הרצון לבשל לכבוד שבת והצורך להתכונן לפסח.
אצלנו, חלק מהמקפיא וחלק טרי, עם קצת ניצול פריטים בראש:
שישי:
סלטי חצילים מהמקפיא (!)-אדום חריף של קטי, פרוסות בתחמיץ+חומוס קנוי
מרק לקוסקוס (אנצל קופסאות חומוס משומר+קוסקוס)
עוד קוסקוס, סלמון אפוי בעשבי תיבול, גיבץ (מהמקפיא), ירקות חתוכים
שבת:
סלטים מאמש+שומר וקולרבי
חמין (אחרון לעונה, בל"נד) עם בשר, גרונות, קבנוס, שוקיים, ושקית חיטה וקטניות (מקווה לסיים את רוב הקטניות, גריסים, חיטה)
כרובית, ברוקולי, שום, שומר, חציל צלויים בשמ"ז
סלט ירקות
חלות קנויות (קשה מאד!)
עוגות מהמקפיא (החלק הכי כיפי - בוחרים אילו עוגות להפשיר): בחושה דלעת עם שטרויזל, "כושית" של חנהפ עם חומץ (הבת הכינה לבד ליומולדת השבוע והפרישה תבנית אינגליש לשבת), לימון ופרג.
שבת שלום!