מה בנוגע לפרסום הפורום בעצרת

tali_le

New member
מה בנוגע לפרסום הפורום בעצרת

כידוע לכם - אנחנו מעוניינים לחלק כרטיסי ביקור של הפורום למגיעי העצרת. תפוז חילקה לנו כרטיסים שעליהם יש להוסיף את פרטי הפורום ולחלק, אני ונטע כבר כתבנו 300 כרטיסים כאלה ולכן נותר לנו לכתוב עוד כרטיסים (נשארו לנו 450 לא מלאים) ולחלק אותם אז מי מתנדב? אני מציעה להיפגש לפני העצרת, לכתוב עוד כמה כרטיסים ולחלק טלי שמחכה לעוד מתנדבים חוץ מגל

tali_le

New member
אז ככה

אני (ואני חושבת שגם נטע) אהייה במקום כבר מ- 17:00 מי שיכולה מוזמנת להגיע (עם עט) ולעזור לכתוב עוד כרטיסים... כבר יש לנו בינתיים בערך 350 אני שולחת במסר לכל מי שאמר שהוא בא את מס´ הפלאפון שלי אז אם אתם באים ורוצים לחלק או סתם להיפגש, שלחו לי מסר או תגיבו כאן טלי

savage girl

New member
לטלי...

מצטערת שאני כותבת הודעה ללא הקשר, פשוט רציתי להגיד שאני מוכנה להתנדב לחלק כרטיסים של הפורום... ואני מגיעה עם חברות (גם הן צמחוניות) ככה שאני מאמינה שגם הן ישמחו לעזור... רק לציין- עדיין לא ממש הבנתי מה המטרה של זה, אבל בכל מקרה... :) אני מגיעה לעצרת בסביבות 5 (ככה לפחות הולך התכנון) אז... לאן ומתי לבוא לקחת ממך את הכרטיסים?

ronelalala

New member
אני ../images/Emo13.gif

אני אהיה שם, אם לא ירתקו אותי לבסיס או משהו...

MitzPetelGirl

New member
אמפ...=/../images/Emo28.gif

אני לא יכולה להגיע לעצרת אבל אם תהיה דרך כלשהי להעביר לי כמה מהכרטיסים אני אשמח לחלק אותם למי שאני מכירה וגם למי שלא וגם לסתם אנשים שעוברים ברחוב ואיזו נערה קופצת עליהם במפתיע, יש לי כישרון שכזה...

Phlawless

New member
הפגנה נגד פיטום אווזים

יום רביעי ה2.10 במוזיאון ת"א שעה 18:00. הפגנה נגד פיטום אווזים בהשתתפות אומנים רבים וחברי כנסת. תהיו שם כי זה חיוני ביותר! די לפיטום האווזים |סהדגש|

xenocide

New member
אני בבעיה קטנה

אני מאוד רוצה להגיע רק שאין לי כל כך איך להגיע...

vegan

New member
דחוף - דרוש מתנדב צפוני לארגון הסעה

לפי מה שהבנתי מהפורומים ומאנונימוס, יש הרבה צפונים שרוצים להגיע. נראה לי שאם יימצא מישהו שמוכן לקחת על עצמו את הנושא, אפשר יהיה לארגן הסעה. מדובר בעיקר בהרבה טלפונים מחר בבוקר - לחברות הסעה ולכאלה שהתעניינו בהסעה. מי שמעוניין לרכז את הנושא שייפנה אליי בדחיפות עוד הלילה (אפשר עד 3:00) וננסה לארגן הסעה - 943292-054 (אמנון). אם יש עוד מישהו שמעוניין בהסעה מהצפון ולא נרשם באנונימוס, שיישלח לי מסר ואני אעביר את פרטיו למי שייארגן, אם יימצא כזה.

למעלה