מה בנוגע לצ´אט?

טוב , הלכתי לי ../images/Emo1.gif ון

כנראה שכולכם על טפכם , נוחרים מזמן...

בשבוע האחרון, מאז ששיר התחילה

ללכת לבית התינוקות, היא לא ישנה כמעט ביום ובעקבות זה שעת השינה עברה, באופן מופלא, מסביבות 00:00 לסביבות 20:00. אני נופלת שדודה שעתיים אחרי זה, בערך.

חן123

New member
למה הילד שלי לא יודע

שכשהולכים לגן נירדמים מוקדם? חנה, איך הולך לשיר עם האכילה מבקובק ועם שינה בגן? חג שמח חן

לא הולך ../images/Emo10.gif

שיר לא מוכנה לשתות מבקבוק ולא מוכנה ללכת לישון במיטה ולא על הציצי. בשבוע שהיא שם היו המון נסיונות. הם כמובן ניסו את כל סוגי הפטמות שבסביבה, ניסו גם כשהיא רעבה מאד וגם כשהיא לא כל כך רעבה ולא הצליחו. שיר יודעת כבר לשתות מבקבוק ושותה ממנו מים יפה. היא פשוט לא מסכימה לשתות את החלב. בסופו של דבר מזעיקים אותי מהבית ואני מניקה אותה. לעומת זה, פירות וירקות היא אוכלת לא רע. השינה גם בעיה לא קלה. רק שמים אותה במיטה היא מתחילה לזעוק זעקות מרות. היא נרדמה פעמיים על הידיים של המטפלת ובשאר הזמן רק בהנקה. הצוות בבית התינוקות אופטימי מאד. הן אומרות שהיו שם ילדים רבים ובסוף כולם מתרגלים לתנאים. אני מקווה שהן צודקות. לי נראה ששיר פשוט תדלג על שלב הבקבוק ותעבור לארוחות מוצקים כל זמן שהיא בבית התינוקות והנקה רק בבית. מה עם אור? איך הוא מסתגל?

חן123

New member
אוי....

נשמע ממש קשה. מזל שאת עוד לא עובדת. אור מסתגל יפה לגן. ביום חמישי הוא כבר היה שם כל היום וגם ישן פעמיים. טפו טפו טפו הולך בסדר חן

למעלה