מה בנים רוצים

מה בנים רוצים

רוצים מין רוצים חום ואהבה רוצים לדבר ואם אפשר את כל החבילה אצלנו המין הוא מרכיב מאוד חשוב בכל קשר למה נולדנו בצורה כזאת עם צרכים כאלו בשביל הבחורה זה לא משהו רציני בשבילנו זה הכרח אפשר סטוץ אפשר קשר שמבוסס על כל דבר אפשר קשר רציני אפשר המכנה המשותף של כל הקשרים הוא שבכולם יש מגע ומגע זה הנשמה בכל אופן שיהיה בהצלחה

מותק20

New member
או קי כל מי שקורא את

זה עכשיו מוזמן לקפוץ לפורום בינו לבינה ולענות גם לי על השאלה...תודה מראש

Zlusik

New member
וואלה צודקת ../images/Emo45.gif

מי באמת אמר לך שנשים לא מייחסות חשיבות למין?

בנים רוצים

אתגר בחיים. הם חיים את זה. אם בחורה לא מאתגרת אותם אז הקשר פשוט דועך. אני לא מכלילה ולא שזה משהו רע. אבל יש לכם את הקטע שאתם אוהבים מסתורין.

avivl

New member
לצערם של הרבה מאד בנים, גם הבנות

מחפשות אתגרים...

avivl

New member
אז ככה:

הבנים הנחמדים, המקסימים, המשקיענים הם אלו שתמיד אומרים עליהם שהם חמודים וצריך להיות ידידים שלהם... אני מודה ומתוודה שהייתה תקופה בחיים שלי שסבלת מזה (במיוחד בכיתה ט' ו-י'). אפשר להגיד שזה לא נכון ומה פתאום ויש מיליון הסברים אחרים, אבל נשים (כמו גברים) צריכות אתגר. גבר שהוא יותר מדי easy to get לא יחזיק הרבה זמן אצל רוב הבחורות.

להרגיש ראויים

זה מה שגברים רוצים. מין הוא מרכיב חשוב בכל מערכת יחסים בין גבר לאישה. מישהו אמר לי פעם: כשהסקס הוא מספק וטוב הוא מהווה 20% ממערכת היחסים כשהוא רע ואינו מספק הוא מהווה 95% ממערכת היחסים, אני יוצאת מנקודת הנחה שהוא דיבר על שני המינים המעורבים בתוך המערכת היחסים. לגבי חום ואהבה, אם זה מה שאתה מחפש אתה מקבל את כמעט בכל ערב רומנטי, גם אם הוא סטוץ.... הרי אתה מתחיל את הערב רומנטי, קפה, ארוחת ערב, ים, שקיעה, הליכה על החוף, הרכב, חדר השינה, כל מקום אינטימי אחר, הסקס <סמנו בעיגול> ואז.... כזו רומנטיקה, מלא חום ואהבה.... ופווווופפ זה נעלם, דבר כזה יפה, רומנטי... לאן? אל תחפש - הרי קיבלת את מה שייחלת לעצמך, חום ואהבה.

למעלה