מה בנים רוצים

k a r i n 1 7

New member
מה בנים רוצים

ביום שבת היה את השידור חוזר של הפרק לפני שובעיים.. מתי יהיה של שבוע שעבר אם יהיה בכלל?

מה בנים רוצים

אני ראיתי את השידור החוזר והוא לא של לפני שבועיים אלא של שבוע שעבר אף פעם לא היה וגם לא נראה שיהיה שידור חוזר של לפני שבועיים.

k a r i n 1 7

New member
בגלל שלפני שבועים ביום שבת..

היה ט' באב אז לא היו שידורים.. אז שידורו את השידור החוזר ביום שבת שעברה

זה לא נכון בגלל ש....

הפרק שביום שבת נגמר שגונתן מגלה את הרומן של בן וגב' יאנג (וזה גם הפרק ששודר ביום שלישי שעבר) והיום דינו וגונתן יאמרו לו שהם גילו על הרומן בינהם. לפרק שבו אבא של דינו מגלה על הרומן של אמא של דינו לא היה שידור חוזר בגלל -כמו שאמרת- ט' באב. אבל עכשיו זה בכלל לא משנה השידורים ימשיכו כרגיל (תוכנית ביום שלישי ושידור חוזר ביום שבת בלי ט' באב וכל זה)

k a r i n 1 7

New member
אני לא חושבת..

בגלל שאת השידור החוזר שהיה ביום שבת אני ראיתי כבר ביום שלישי .. וביום שלישי שעבר אני לא ראיתי אז אני יודעת שהוא לא היה אבל אם את בטוחה אז אני לא יודעת

אני כבר מבולבלת.....

אני בטוחה שמה שכתבתי הוא נכון כי ראיתי את הפרק לפני שבועיים ואת הפרק של שבוע שעבר גם ביום שלישי וגם ביום שבת . אבל עזבי זה כבר ממש לא משנה הכל חוזר לשיגרה כבר אין ט' באב וזהו תהני מהפרק היום

daniellena

New member
עזרה בבקשה!!!

מישהו ראה את הפרק היום?? אם יש למישהו מושג מה האתר הרשמי של הסדרה או של איזה רשת היא אני ממש רוצה לדעת... וגם.. שמות של שירים שהיו בפרק היום...

danielle246

New member
היום בפרק של מה בנים רוצים.....

דינו וגונתן גילו את הרומן של בן וגב' יאנג. בית הספר ערך מסיבה דינו הזמין את זואי למסיבה בתקווה שהם "יעשו את זה" אבל בסוף לא קרה כלום כי דינו נכנס לדיכאון אחרי שהוא ראה את החברה לשעבר שלו עם מישהו אחר. בן הלך למסיבה עם סו כדי להראות לכולם שהוא לא הומו ובסוף הוא נפרד מגב' יאנג כי נדלק על סו ונמאס לו להיות בקשר סודי אבל שהוא הלך לחפש את סו הוא ראה אותה מתנשקת עם מישהו אחר וגונתן ודברה הלכו יחד למסיבה, לא קרה משהו מיוחד בין שניהם.

למעלה