מה בסירים לכבוד שבת פרשת במדבר?

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מה בסירים לכבוד שבת פרשת במדבר?

יוווו. ממש לא יודעת. כלומר יודעת חלקית, אבל לא סגורה ובראש כבר חושבת על שבועות. הצמחונית שלנו תהיה בבית, בע"ה, אז אכניס תבשיל לא בשרי ממלא עבורה, חלות יש בפריזר משבוע שעבר, מתלבטת לגבי עוגה. כרגע, זה התכנון: ליל שבת: מרק קוסקוס עם קוסקוס מהיר הכנה שחנהפ נתנה לפני שבועיים-שלושה אמנון כלשהו (הבכור יחליט) ניוקי עם בצל מטוגן ופפריקה עגבניות צלויות כרוב צלוי שבת: צלי עוף קציץ בשר עם תרד אורז לבן תפ"א אפויים פיקנטיים שעועית וברוקולי בתנור מתוקים: וואפלס מחמצת וקמח מלא עוגת דלעת בחושה? או עוגה לקפה? שמרים מהמקפיא זהו כרגע. שבת שלום ובשורות טובות

rinatpol

New member
גם אני בראש על שבועות כבר

שישי בערב בורקס גבינה. רביולי ברוטב שמנת ערמונים. ובטטה. עוד פסטה נקייה סלט חלומי, כרוב צלוי , צזיקי. גלידה עוגת שמרים צהריים שניצלים אורז פסטה עוף כלשהו תפא ובטטה בתנור. עוגת בננות .גלידה פרווה בהכנה ביתית , אני מקציפה קצפת צמחית ומוסיפה לה כף פריגת קפוא הפעם בטעם פירות יער , הילדים ממש אוהבים, שמה להם בגביע.. חלות אני מעדיפה לקנות, מהביתיות אני אוכלת יותר מדי...

rinatpol

New member
סלט חלומי

אני אוהבת תערובת של חסה ועלי בייבי, עגבניות בצבעים שונים, שקדים קלויים בצל סגול , וחלומי מטוגן בביצה ופירורי לחם כמו שניצל , לשים על הסלט ממש לפני ההגשה . ווינגרט שאת אוהבת.

חנהפ

Active member
גם אני עובדת עם 2 רשימות

תפריט לחג הכפול תוך בדיקה מה ניתן להכין מראש, מה עוד צריך לקנות ואיך בכלל יראה התפריט. לשבת תיכננתי פיצה בצלים סלטים סלמון אפוי במשרה דבש וחרדל חצאי תפו"א אפויים, פחזניות זוקיני וברוקולי צלוי בתנור יש עוגת גבינה באסקית (סיקרנה אותי מאוד העוגה הזאת, שהיא אחרת מכל מה שהכרתי עד כה) לצהרי שבת הג'וניורית הבטיה להכין סלט מאטריות שעועית קניתי פרוסות בשר מעושנות מכל מיני סוגים אז נבדוק את נתחי השייטל יש גם חזה עוף חמוץ מתוק אורז בזעפרן תבשיל פטריות כל מיני ירקות מוקפצים וגלידה לקינוח

michalgad1

New member
אצלינו שבת מיוחדת

‏אז ככה, זו שבת בר מצווה של בן הזקונים שלנו. אין בית כנסת ואסור גם מניין פרטי ‏אז הוא יקרא לנו בבית. לנו זה אומר אפילו בלי שניים מהאחים שלו והמשפחה שלא יכולים לטוס הנה. ‏במקום קידוש וסעודה חגיגית לקהילה ולמשפחה נעשה ארוחה משפחתית בבית. הוא לא היחיד/הראשון מבין החברים שחווה בר מצוה כזו אבל עדיין זה קצת צובט בלב. שמחים ומודים על הבריאות ומייחלים שנחגוג באופן אישי בעתיד אז מכינה כמה מאכלים אהובים כדי לתת חגיגיות והרגשה טובה מרק עוף עם קניידלך צלי כתף עם תפוחי אדמה של מרילין בייגל ירושלמי במילוי בשר ( בכל זאת יום ירושלים...) אורז עם עוף טחון וירקות בסגנון אושפלוב לצהריים נוסיף שניצלים ודלי רול. יהיו כרובית בתנור ושעועית ירוקה סלט כרוב שהוא אוהב יש שתי עוגות שוקולד חגיגיות ועוגת גלידה יש גם חלות בצורת ספר תורה עם שבועות נתחיל שבוע הבא...

ורוב נחת. התפריט נהדר ויהי רצון שהוא יזכה אתכם בעוד

שמחות רבות בפורמט יותר כיפי.

חנהפ

Active member
הרבה
ורוב נחת,

נשמע שאתם עדיין עמוק בסגר, שתהיה לכם שבת נהדרת (טעים בטוח יהיה ) וב"ה שתזכו לחגוג במהרה ברוב עם

למעלה