מה בסירים לכבוד שבת פרשת שמות?

הנה המתכון:
200 גר שוקולד מריר
200 מ"ל שמנת מתוקה
100 גר חמאה
להמיס יחד במיקרו.לערבב לאיחוד.

להוסיף לשוקולד המומס 4 ביצים, אחת אחת ולטרוף במטרפה
להוסיף 180 גר סוכר
80 גר' קמח
30 גר' אבקת אפיה

לערבב עד לאיחוד.
לאפות בתבנית משומנת( קוטר 20) 50-60 דקות 160 מעלות

להזהר לא לאפות אפיית יתר.שלא תתיבש.
לאחר צינון ניתן לפזר אבקת סוכר/קצפת/גאנש


אני הכפלתי כמויות לתבנית 26
מתנצלת מתנצלת.עכשיו רואה טעות הקלדה שהיתה לי.

3 גר' אבקת אפיה.

סליחה סליחה אם הרסתי למישהי את עוגת השבת
 

חנהפ

Active member
סגר, רק אמא שלי תהיה , אז כבר כמעט הכל מוכן, יהיו כמה סלטים, מכינה חלה לשבת.. סנה בוער..
מרק פטריות וערמונים, הוספתי למרק כמה קרפלאך שקניתי בזלדה
לעיקרית- צלי לשון, פירה
וכרוב בעגבניות
אכין קינוח מתפוח אפוי רוטב קרמל וגלידה
עוגת גבינה באדיבות ביסקוטי
לצהרים הכנתי כמה טאפסים
כראוי לארוחת פאייה, אבל לא התאפקתי וקניתי בזלדה גם פטה כבד ורגל קרושה (הפתעה לאמא, אל תגלו;))
לקינוח טארט שוקולד וגלידה
 
למעלה