מה בסירים |סיר| לכבוד שבת פרשת וארא?

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אחרי שנהננו מהקרבי בשבת שעברה+כמה ימים איתו שקיבלנו בשל וירוס חטיבתי, הוא חוזר לבסיס מחר וישאר לזמן לא ידוע.
הנסיכה אולי תסע לשבת והבכור לא החליט.
אז מתכננת בקטנה, אם צריך-נרחיב.
ליל שבת:
מרק ירקות סמיך
אמנון כלשהו
כרובית צלויה בשמז
פתיתים וירקות

שבת:
עוף בתנור עם תפ"א ובטטות
קלופס שראיתי אצל אבאמא השבוע
אורז "לבן"
ברוקולי, שעועית בשמז.

מבחינת מאפים, אין לי כ"כ כח לאפות, אז או שוציא עוגות מהמקפיא או שאופה 2 בחושות קלות ומהירות- שיבולת שועל בחושה ואולי עוגת תפוזים.

שבת שלום, בשורות טובות |פרח|
 

michalgad

Active member
אחרי שנהננו מהקרבי בשבת שעברה+כמה ימים איתו שקיבלנו בשל וירוס חטיבתי, הוא חוזר לבסיס מחר וישאר לזמן לא ידוע.
הנסיכה אולי תסע לשבת והבכור לא החליט.
אז מתכננת בקטנה, אם צריך-נרחיב.
ליל שבת:
מרק ירקות סמיך
אמנון כלשהו
כרובית צלויה בשמז
פתיתים וירקות
המתהוללת מזכירה לך לרשום לנו את עוגת התפוזים שהמלצת לא מזמן😀 ובאותה הזדמנות אשמח גם לעוגת שיבולת השועל…תודה!
שבת:
עוף בתנור עם תפ"א ובטטות
קלופס שראיתי אצל אבאמא השבוע
אורז "לבן"
ברוקולי, שעועית בשמז.

מבחינת מאפים, אין לי כ"כ כח לאפות, אז או שוציא עוגות מהמקפיא או שאופה 2 בחושות קלות ומהירות- שיבולת שועל בחושה ואולי עוגת תפוזים.

שבת שלום, בשורות טובות |פרח|
 

michalgad

Active member
ואצלינו גם שבת יותר מצומצמת. סרבן הפטריות לא מגיע והתפריט בהתאם
מרק קרופניק של חנהפ
קציצות עוף ( במקור טבעוניות) ברוטב קארי
עוף עם פטריות ופארו ( במקור פריקה )
תפוחי אדמה בתנור
ואולי גם מפרום כרובית ובקר
יש רוגלך טריים שהכנתי
עוגת לימון וקוקוס
 
ואצלי -
שוקיים בתנור שניצל סטייל
קציצות בשר אפויות
לקט ירקות בתנור
עגבניות שרי וקצת ירקות חתוכים
סלט ביצים ואבוקדו
חלבה בייתית - מנסה בפעם הראשונה. מתכון של אמונה בוארון.
שהחיינו - פפאיה.
 
נערך לאחרונה ב:

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
ואצלי -
שוקיים בתנור שניצל סטייל
קציצות בשר אפויות
לקט ירקות בתנור
עגבניות שרי וקצת ירקות חתוכים
סלט ביצים ואבוקדו
חלבה בייתית - מנסה בפעם הראשונה. מתכון של אמונה בוארון.
שהחיינו - פפאיה.
אורני, מה זו החלבה הביתית הזו??? ותתחדשי על הפאפיה.
 

rinat173

Member
אצלנו אחי מגיע -רווק
אז
מרק עוף עם קניידלך - וקוסקוס -זה מה שאצלי אוהבים להוסיף למרק
סיגרים ושניצלים קנויים
פסטה בולנז
עלי גפן קנויים
סלטים מעניינים - תכף הולכת לראות מה אני אמצא
שבוע שעבר לקחתי טאבולה ממש טעימה - השבת אני אכין אותה לבד
וגם חמוצים של לאה.ס שממש בא לי עליהם .
קינוח יש עוגת שיש דובדנים פיסטוק
לבוקר
עוגת שמרים גבינה ושוקולד - מקווה ששרדה את ההקפאה משבוע שעבר
וצהריים אצל ההורים - אני אביא איזה קינוח - הבת ביקשה עוגת וניל עם קצפת תות פרווה
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אצלנו אחי מגיע -רווק
אז
מרק עוף עם קניידלך - וקוסקוס -זה מה שאצלי אוהבים להוסיף למרק
סיגרים ושניצלים קנויים
פסטה בולנז
עלי גפן קנויים
סלטים מעניינים - תכף הולכת לראות מה אני אמצא
שבוע שעבר לקחתי טאבולה ממש טעימה - השבת אני אכין אותה לבד
וגם חמוצים של לאה.ס שממש בא לי עליהם .
קינוח יש עוגת שיש דובדנים פיסטוק
לבוקר
עוגת שמרים גבינה ושוקולד - מקווה ששרדה את ההקפאה משבוע שעבר
וצהריים אצל ההורים - אני אביא איזה קינוח - הבת ביקשה עוגת וניל עם קצפת תות פרווה
רינת, אפשר את המתכון לעוגת השיש דובדבנים פיסטוק? או שהבאת ופיספסתי?
 
אנחנו בקפסולה עם הנסיך . ומבשלים לארוחה אחת כי בבוקר מוזמנים.
אז טורטיות עם בשר וקצת סלטים (הנסיכה הזמינה שנכין לשבת כדי שיהיה לה לקחת להמשך השבוע)
סופריטו עוף + תפוחי אדמה
תפוח אפוי.

אתמול הכנתי סיר ממולאים
וסיר עם פרגיות ותפוחי אדמה שיהיה לכולם לשבוע הבא לקופסאות.
 

michalgad

Active member
אנחנו בקפסולה עם הנסיך . ומבשלים לארוחה אחת כי בבוקר מוזמנים.
אז טורטיות עם בשר וקצת סלטים (הנסיכה הזמינה שנכין לשבת כדי שיהיה לה לקחת להמשך השבוע)
סופריטו עוף + תפוחי אדמה
תפוח אפוי.

אתמול הכנתי סיר ממולאים
וסיר עם פרגיות ותפוחי אדמה שיהיה לכולם לשבוע הבא לקופסאות.
נשמע טעים!! איך את מכינה את הפרגיות ותפוחי האדמה?
 
נשמע טעים!! איך את מכינה את הפרגיות ותפוחי האדמה?
מאד פשוט. קצת שמן בסוטאז על זה חתכתי כרישה (כי היה לי. בדכ חותכת בצל) לא לקטן מדי. שמתי תפוחי אדמה עגולים קטנים ובטטות חתוכות לרבעים. שמתי תבלין שווארמה ואבקת מרק בצל, קצת סומאק ועל זה מים חמים (לא יודעת כמויות...) ואז שמתי את הפרגיות. הזזתי את הסיר לכל הכיוונים. סגרתי ושיתבשל. אחרי עשר דקות השקעתי את הפרגיות שיהיו ברוטב. אחרי שהתבשל שעה סגרתי את הגז. הוספתי שקית אפונה קפואה. וסגרתי. ככה זה מתבשל מהאדים ונשאר קראנץ.
חייבת לספר שהמתבגר קם בעשר בבוקר ואמרתי לו שיאכל ארוחת בוקר לפני ביהס. שאל אם יכול לאכול בשרי. דגם וטעם שזה מוצלח
- לפעמים אם יש לי כח אני מוסיפה פטרוזיליה קצוצה מלמעלה אחרי שמכבה את האש
 

michalgad

Active member
מאד פשוט. קצת שמן בסוטאז על זה חתכתי כרישה (כי היה לי. בדכ חותכת בצל) לא לקטן מדי. שמתי תפוחי אדמה עגולים קטנים ובטטות חתוכות לרבעים. שמתי תבלין שווארמה ואבקת מרק בצל, קצת סומאק ועל זה מים חמים (לא יודעת כמויות...) ואז שמתי את הפרגיות. הזזתי את הסיר לכל הכיוונים. סגרתי ושיתבשל. אחרי עשר דקות השקעתי את הפרגיות שיהיו ברוטב. אחרי שהתבשל שעה סגרתי את הגז. הוספתי שקית אפונה קפואה. וסגרתי. ככה זה מתבשל מהאדים ונשאר קראנץ.
חייבת לספר שהמתבגר קם בעשר בבוקר ואמרתי לו שיאכל ארוחת בוקר לפני ביהס. שאל אם יכול לאכול בשרי. דגם וטעם שזה מוצלח


- לפעמים אם יש לי כח אני מוסיפה פטרוזיליה קצוצה מלמעלה אחרי שמכבה את האש
נקרא סופר מוצלח! נכנס לרשימת ההמתנה!
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מאד פשוט. קצת שמן בסוטאז על זה חתכתי כרישה (כי היה לי. בדכ חותכת בצל) לא לקטן מדי. שמתי תפוחי אדמה עגולים קטנים ובטטות חתוכות לרבעים. שמתי תבלין שווארמה ואבקת מרק בצל, קצת סומאק ועל זה מים חמים (לא יודעת כמויות...) ואז שמתי את הפרגיות. הזזתי את הסיר לכל הכיוונים. סגרתי ושיתבשל. אחרי עשר דקות השקעתי את הפרגיות שיהיו ברוטב. אחרי שהתבשל שעה סגרתי את הגז. הוספתי שקית אפונה קפואה. וסגרתי. ככה זה מתבשל מהאדים ונשאר קראנץ.
חייבת לספר שהמתבגר קם בעשר בבוקר ואמרתי לו שיאכל ארוחת בוקר לפני ביהס. שאל אם יכול לאכול בשרי. דגם וטעם שזה מוצלח
- לפעמים אם יש לי כח אני מוסיפה פטרוזיליה קצוצה מלמעלה אחרי שמכבה את האש
באמת נקרא טוב!
 
למעלה