מה בסירים |סיר| לכבוד שבת פרשת וילך?

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
לא שיש הרבה כוח לבשל, אבל נמצא את הכוחות...
בישולי ראש השנה היו ממש מדויקים השנה- נשארו מעט מאד שאריות. אני מתחילה להבין את עניין הכמויות בחגים (לא להגזים).
בשבת יהיה איתנו הקרבי, בע"ה, אבל המכינסט לא. ומזמינים כמה חברים לקפה ועוגה בשבת אחהצ כי אני חוגגת יומולדת עגול ביום שישי, בע"ה.
אז לא מתכננת הרבה ויכול להיות שאפילו נקנה את העוגות לשבת אחר הצהריים:
ליל שבת:
מרק קוסקוס
חריימה סלמון, קוסקוס לפי החברה של חנהפ, עבניות שרי צלויות

שבת:
עוף בתנור, חזה עוץ מוקפץ של אחותי ("סיני")
אורז לבן, פוטטוס
ברוקולי ושעועית בתנור.

מאפים:
עוגת בננות לשישי בבוקר
אם אספיק, שושני קצף שהחצי אוהב (באיחור פראי מיום ההולדת שלו)

זהו.
שבת שלום, בשורות טובות וגמר חתימה טובה|פרח|
 
מזל טוב ליום ההולדת.
אצלי בקיצור נמרץ, ובלי סלט כי הירקות כבר בפנים -
קציצות אפויות מחזה עוף טחון עבה, עם תירס, גזר, בצל וסלרי
קציצות אפויות מבשר בקר עם כרשה
פרוסות ביצה קשה ברוטב אלף האיים כי לא השגתי אבוקדו טוב

שבת שלום וגמר חתימה טובה לכולם.
 

michalgad

Active member
ואצלינו
משתדלת לצבור כוחות מבישולים ומנצלת כמה דברים שהכנתי ושמרתי
הכנתי מרק ירקות טעים
דלי רול
צלעות ברכז רימונים
מיטלוף עם תפוחי אדמה של רוסו
עוגת שוקולית​
 

חנהפ

Active member
בחג נפשתי אז היום מבשלת בכיף
הקטנים מגיעים לשבת ובשבילם מיני פיצות, טארט דה סוליי וסלטים
סלמון השריף
רביולי ברוטב שמנת פטריות
תפו"א אנה
ברוקולי אפוי
וקי ליים פאי

לצהרים כבר בחרתי ארוחה בתבנית- פאייה ומאפה זוקיני
גלידה זה קינוח מנצח
 
למעלה