מה בסירים|סיר| לכבוד שבת פרשת פקודי?

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
לא יאומן כמה מהר פסח מגיע שוב.
יש לנו בארונות פסטה, פתיתים וקוסקוס, מקווה שננצל מספיק מהם לכבוד שבת- לא הצלחתי לחסל מספיק בשבוע שחלף.
השבת הילדים שלנו אחראים על האוכל- הפתיעו אותנו בלילה במלון בירושלים לכבוד יום נישואין עגול. מתוכננים לחזור ביום שישי בצהריים בע"ה ולא צריכים לדאוג לכלום לקראת שבת.
אמרתי לילדים שיש עוגות בשפע במקפיא ושישתכננו לצרוך אותם צריכה להזכיר להם.
מקווה שתהיה שבת רגועה לכולם.
שבת שלום ובשורות טובות. |@|

mיטלמן

Well-known member
לא יאומן כמה מהר פסח מגיע שוב.
יש לנו בארונות פסטה, פתיתים וקוסקוס, מקווה שננצל מספיק מהם לכבוד שבת- לא הצלחתי לחסל מספיק בשבוע שחלף.
השבת הילדים שלנו אחראים על האוכל- הפתיעו אותנו בלילה במלון בירושלים לכבוד יום נישואין עגול. מתוכננים לחזור ביום שישי בצהריים בע"ה ולא צריכים לדאוג לכלום לקראת שבת.
אמרתי לילדים שיש עוגות בשפע במקפיא ושישתכננו לצרוך אותם צריכה להזכיר להם.
מקווה שתהיה שבת רגועה לכולם.
שבת שלום ובשורות טובות. |@|
מזל טוב!

איזה כיף. מזל טוב ורוב נחת מהילדים ומעצמכם.
אני בכלל לא מרגישה איזושהי התכוננות מיוחדת לפסח, כי אצלי כשלפ כל השנה. כן קניתי אתמול צוואר טלה - הקצב בסופר ראה אותי וקרא לי מרחוק שאבוא לקחת את הצוואר ששמר לי. זכר משנה שעברה. ובהמשך היום תבוא מגדלת מקסימה ממושב שוקדה בעוטף ותביא לי 40 ק"ג פול ירוק. 10 ק"ג הוזמנו ע"י שכנות ואת כל השאר אקלף בזריזות ואקפיא. הרוב בכלל עבור בני החבדניק שייקח רק אחרי פסח והשאר עונג פסח בשבילי. גם הקילוף הוא סוג של עונג פסח מבחינת הזיכרונות, מהילדות ועד היום.
ומשום מה נמחקה הפסקה על בישולי השבת שהם מאד בקטנה וכשגרה -
קציצות בשר אפויות
סלט חסה ושאר ירקות
ביצים חצי קשות עם טונה ועם אבוקדו (בתקווה שיתרכך) או רוטב 1000 האיים.
עם הפול אתאפק עד יום ראשון כדי לברך שהחיינו לכבוד ר"ח אדר שבשבילי הוא חג של גאולה פרטית.

נערך לאחרונה ב:

mיטלמן

Well-known member
איזה כיף. מזל טוב ורוב נחת מהילדים ומעצמכם.
אני בכלל לא מרגישה איזושהי התכוננות מיוחדת לפסח, כי אצלי כשלפ כל השנה. כן קניתי אתמול צוואר טלה - הקצב בסופר ראה אותי וקרא לי מרחוק שאבוא לקחת את הצוואר ששמר לי. זכר משנה שעברה. ובהמשך היום תבוא מגדלת מקסימה ממושב שוקדה בעוטף ותביא לי 40 ק"ג פול ירוק. 10 ק"ג הוזמנו ע"י שכנות ואת כל השאר אקלף בזריזות ואקפיא. הרוב בכלל עבור בני החבדניק שייקח רק אחרי פסח והשאר עונג פסח בשבילי. גם הקילוף הוא סוג של עונג פסח מבחינת הזיכרונות, מהילדות ועד היום.
ומשום מה נמחקה הפסקה על בישולי השבת שהם מאד בקטנה וכשגרה -
קציצות בשר אפויות
סלט חסה ושאר ירקות
ביצים חצי קשות עם טונה ועם אבוקדו (בתקווה שיתרכך) או רוטב 1000 האיים.
עם הפול אתאפק עד יום ראשון כדי לברך שהחיינו לכבוד ר"ח אדר שבשבילי הוא חג של גאולה פרטית.
כרגיל תענוג לקרוא,
לקלף 30 ק"ג פול? לבריאות,
כמה זמן לקח? מקפיאה כמות שהוא או מבשלת/מרתיחה?
הידיים נצבעות?
והיתר אשאל בפרטי.

כרגיל תענוג לקרוא,
לקלף 30 ק"ג פול? לבריאות,
כמה זמן לקח? מקפיאה כמות שהוא או מבשלת/מרתיחה?
הידיים נצבעות?
והיתר אשאל בפרטי.
הבן שלי ביקש עוד ארגז ואקלף בע"ה 40 ק"ג. זה לא מסובך כשהפול מאד טרי. כפפות מונעות את ההשחרה ומקפיאה כפי שהוא.

michalgad

Active member
ואצלינו הבן מארח מלא חברים אז לא אלאה אתכם בכמויות הבשרים שהכנתי
הבעיה היתה שלא ידעתי בדיוק כמה בוודאות יגיעו אז נראה לי שהכנתי קצת יותר מידי . מקווה שלא יהיו אמריקאים ביישנים אלא יאכלו בלי חשבון כי הדבר האחרון שאני צריכה זה שאריות !!

למעלה