מה בסירים |סיר| לכבוד שבת פרשת ראה?

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
לא יודעת. ממש לא יודעת. אלך כנראה על הדברים הרגילים אצלנו.

ליל שבת:
מרק קוסקוס
אמנון ברוטב פיקנטי
קוסקוס home made לפי חברה של חנהפ
עגבניות צלויות

שבת
meat loaf
עוף בשאלוט של David Labovitz
נודלס מוקפצים בירקות
בורוגל (צריכה מתכון מאמא שלי, קצת נמאס מהרגיל עם עדשים ובטטה)
ברוקולי ושעועית בשמז בתנור
בטטות פיקנטיות בתנור

מאפים:
חלות אורי שפט מהמקפיא
וואפלס מחמצת קמח מלא לשישי בבוקר
עוגת שזיפים מקמח כוסמין של לימור לניאדו תירוש
אולי עוגת ביסקוויטים עם מלית ללא גבינה

שבת שלום ובשורות טובות 🌻

michalgad

Active member
ואצלינו
מרק גזר ועדשים
בורקס בשר עם בצק פילו
הבאנו קישואים עגולים מהחווה אז נמלא בבשר ואורז
מלא ירקות אפיים בתנור
מהעגבניות והפלפלים שקטפנו הכנתי לראשונה סלט משוויה נראה מי יאכל ממנו חוץ ממני
שעועית ירוקה של חנהפ
צ׳יקן פופרס
חלות נוציא מהפריזר
יש בראוניז וגם עוגת הפונדנט שפינטזתי עליה . נמסור רשמים אחרי השבת

קבצים מצורפים

• 5FB804CA-087D-447C-8299-22450B47C53B.jpeg
    5FB804CA-087D-447C-8299-22450B47C53B.jpeg
    2 MB · צפיות: 8

עדיקים

Active member
אצלי עוד לא ידוע, אני עם יד מנוטרלת כבר כמעט שבועיים לא בטוחה שאצליח לבשל, שבת שעברה האיש לקח פיקוד על הבישולים.
יש לי הרבה כרעיים במקפיא אז אולי אכין עוף בתנור עם ירקות, מיכל הבאת לי חשק לבורקס מבצק פילו ויש לי במקרר אם אספיק להזמין בשר היום אז אכין גם בורקס.

מתחשק לי כבר הרבה זמן להכין קינוח טעים, יש לי מלא גבינות במקרר אז אולי אכין עוגת גבינה שמלא זמן לא הכנתי.

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
ואצלינו
מרק גזר ועדשים
בורקס בשר עם בצק פילו
הבאנו קישואים עגולים מהחווה אז נמלא בבשר ואורז
מלא ירקות אפיים בתנור
מהעגבניות והפלפלים שקטפנו הכנתי לראשונה סלט משוויה נראה מי יאכל ממנו חוץ ממני
שעועית ירוקה של חנהפ
צ׳יקן פופרס
חלות נוציא מהפריזר
יש בראוניז וגם עוגת הפונדנט שפינטזתי עליה . נמסור רשמים אחרי השבת

העוגה נראית טוב!!! שבת שלום

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אצלי עוד לא ידוע, אני עם יד מנוטרלת כבר כמעט שבועיים לא בטוחה שאצליח לבשל, שבת שעברה האיש לקח פיקוד על הבישולים.
יש לי הרבה כרעיים במקפיא אז אולי אכין עוף בתנור עם ירקות, מיכל הבאת לי חשק לבורקס מבצק פילו ויש לי במקרר אם אספיק להזמין בשר היום אז אכין גם בורקס.

מתחשק לי כבר הרבה זמן להכין קינוח טעים, יש לי מלא גבינות במקרר אז אולי אכין עוגת גבינה שמלא זמן לא הכנתי.
אוי! מקווה שהיד שלך תתאושש!
מזדהה לחשק בקינוח, אין לי חשק לחשוב על רעיונות מעבר לבנאלי שכתבתי..
שבת שלום ותרגישי טוב

rinat173

Member
אצלנו ,
מרק עוף - אחרי שזה נחל הצלחה ממש שבוע שעבר
שניצלים
פרגיות - חלק בסגנון שווארמה , וחלק באיזה מתכון שרץ פה וסיפרתם שהיה להיט, של נתי, אם אני זוכרת טוב, אני צריכה לחפש.. אם למישהי יש את המתכון בשלוף , אשמח
קוסקוס.

עוגת גבינה , עם ביסקוויטים טחונים בתחתית, אני עושה כמות גדולה ומקפיאה באינגליש קייק קטנים, כך שמספיק לי בדיוק לשבת ולא אוכלים את זה לכל השבוע.

שבת צהריים
עוף בתנור/סיר כלשהו עם תפ"א
שניצלים/ פרגיות מה שיהיה ביקוש.
ירקות בתנור - כרוב, דלורית, בצל, שום ועגבניות
לקינוח - עשיתי אתמול עם הילדים ארטיקים פרווה וניל אוראו , והיום אחרי שקפא לילה, נעשה להם ציפוי שוקולד מריר , וכל אחד עם הסוכריות שהוא ירצה לשים .

וגם היה ביקוש לבראוניז משבת שעברה אבל הפעם אני חותכת לקוביות ומקפיאה , זה היה נגמר מהר מדי . טעים ממש

חנהפ

Active member
לשבת תכננתי לערב חלבי
אפיתי קלתיות מבצק פילאס להן אכין רוטב פטריות בשמנת
הדגאי הכין לי סלמון חתוך לסביצ'ה , יש לי ערימת ליים במקרר ואפילו חב' כוסברה שקניתי למרק ירקות לקוסקוס אז אשלב
יהיה כמובן סלט ליד ולזאטוט התורן שיגיע לשבת אגיש פיציות
סלמון בקראסט חרדל וטימין לימוני
פסטה פנה ברוטב רוזה מחוזק
אספרגוס ברוטב רוקפור ועירית
לקינוח "ערימת מרנג, קארד לימון,קציפת מסקרפונה וקולי פירות יער

לבוקר מיני בראנץ' וקרם שניט, הפעם ניסיתי לדחוף באמצע עוד שכבת בצק עלים וקרם גבינה עם אוריאו טחונים.

ארוחת הצהרים בישלתי מרק ירקות טעים, את הנוזלים סיננתי ואיתם הכנתי את הקוסקוס שיצא ממש טעים
האיש יצלה סטייק פרגית
ויש גלילת בצק במילוי בשר
לקינוח - יש במקפיא כל מיני אשאיר להם לבחור

חנהפ

Active member
אצלנו ,
מרק עוף - אחרי שזה נחל הצלחה ממש שבוע שעבר
שניצלים
פרגיות - חלק בסגנון שווארמה , וחלק באיזה מתכון שרץ פה וסיפרתם שהיה להיט, של נתי, אם אני זוכרת טוב, אני צריכה לחפש.. אם למישהי יש את המתכון בשלוף , אשמח
קוסקוס.

עוגת גבינה , עם ביסקוויטים טחונים בתחתית, אני עושה כמות גדולה ומקפיאה באינגליש קייק קטנים, כך שמספיק לי בדיוק לשבת ולא אוכלים את זה לכל השבוע.

שבת צהריים
עוף בתנור/סיר כלשהו עם תפ"א
שניצלים/ פרגיות מה שיהיה ביקוש.
ירקות בתנור - כרוב, דלורית, בצל, שום ועגבניות
לקינוח - עשיתי אתמול עם הילדים ארטיקים פרווה וניל אוראו , והיום אחרי שקפא לילה, נעשה להם ציפוי שוקולד מריר , וכל אחד עם הסוכריות שהוא ירצה לשים .

וגם היה ביקוש לבראוניז משבת שעברה אבל הפעם אני חותכת לקוביות ומקפיאה , זה היה נגמר מהר מדי . טעים ממש
פרגיות נתי'ז

rinat173

Member
רינת ,אשמח למתכון שלך לבראוניז פרווה, תודה!!

ממש קל,
ממיסים במיקרו 2 שוקולד מריר עם 3/4 כוס שמן
מוסיפים 4 ביצים - טורפים מהר שלא יקרש,
מוסיפים 1/2 כוס סוכר חום+150 גרם סוכר לבן - בתכלס אני שמה פחות סה"כ אני שמה כוס ורבע לפעמים רק כוס. תלוי כמה מתוק אוהבים אצלך
180 גרם קמח , ואופים 180 מעלות 20 דקות בערך
הפעם שיניתי , ובמקום לאפות בתבנית (בד"כ בתבנית של 20*30 ) שיטחתי בתבנית של התנור אחרי 20 דקות חרצתי עם גלגלת פיצה , ואחרי 10 דקות נוספות בתנור חתכתי לגמרי, יצא קריספי , מושלם כמו הקצוות של הבראוניז. וחוסל ממש מהר . יותר טעים בעיניי מבראוניז רגיל.

michalgad

Active member
ממש קל,
ממיסים במיקרו 2 שוקולד מריר עם 3/4 כוס שמן
מוסיפים 4 ביצים - טורפים מהר שלא יקרש,
מוסיפים 1/2 כוס סוכר חום+150 גרם סוכר לבן - בתכלס אני שמה פחות סה"כ אני שמה כוס ורבע לפעמים רק כוס. תלוי כמה מתוק אוהבים אצלך
180 גרם קמח , ואופים 180 מעלות 20 דקות בערך
הפעם שיניתי , ובמקום לאפות בתבנית (בד"כ בתבנית של 20*30 ) שיטחתי בתבנית של התנור אחרי 20 דקות חרצתי עם גלגלת פיצה , ואחרי 10 דקות נוספות בתנור חתכתי לגמרי, יצא קריספי , מושלם כמו הקצוות של הבראוניז. וחוסל ממש מהר . יותר טעים בעיניי מבראוניז רגיל.
תודה רינת. מה גודל תבנית התנור?

למעלה