מה בסירים|סיר| לכבוד שמחת תורה|זבנג|?

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
חייבת לומר שככל שמתקרב החג כך קשה לי יותר להתחבר לאווירת השמחה הרגילה לקראתו.
ההרכב בבית לא יהיה זהה לזה של שנה שעברה, זה יקל קצת כי בבוקר שמחת תורה שעבר הסענו 4 חיילים לבסיסים שונים והזכרונות יעלו ויבואו, אני בטוחה.

אבל בניסיון לחגוג בשמחה,ההורים שלי אתנו, אולי גם אחי וחלק מהצאצאים. והתפריט הוא כרגע זה:

ארוחת בוקר אחרונה בסוכה: לחם קופים

ארוחת צהריים אחרונה בסוכה: מרק עוף עם ירקות, אטריות וקרפלעך (קנויים)

ליל שמחת תורה:

מרק כתום
סלמון במשרה אסייתי כלשהו
נודלס
קישואים מוקפצים

צהרי שמחת תורה:
בשר מפורק (אסאדו)
כדורי בשר ברוטב עגבניות של אמא שלי
פשטידת תפ"א
אורז
שעועית ברוטב עגבניות

מאפים:
עוגת עקיצת הדבורה
עוגת דבש

חג שמח, פתקא טבא, בשורות טובות|דגל|
 
כרגיל - בקטנה
רצועות שייטל מוקפצות עם פטריות ושאר ירקות
ביצים חצי קשות עם אבוקדו וטונה
שהחיינו - תמרים שחורים לחים (זן חיאני)
 

חנהפ

Active member
היום הכנתי קציצות דגים מטוגנות ברוטב חריימה מהקרפיון הטחון שקיבלתי כשרציתי לקנות 2 ראשי דג לר"ה.
פלפלים קטנים שראיתי בסופרמרקט והייתי חייבת לקנות כי מזמן לא היה - והכנתי פלפלים ממולאים לשבת
להיום יש כרוב ממולא- כמסורת אבות, פרוסות לשון ותפו"א אנה
לקינוח- מזל שיש שאריות מחגים - פיננסירים תפוחים מקורמלים.
למחר - דנוור סטייק ברוטב יין עם ניוקי, סלטים מהקייטרינג הסמוך וסורבה רימונים נפלא שנותר לי מראש השנה
 

mיטלמן

Well-known member
חג שמח!
סורבה רימונים? מעולם לא שמעתי.
מבקשת מתכון, לא דחוף ותודה.
 
למעלה