מה בסירים 🥘לכבוד שבת פרשת מטות-מסעי?

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
לא מצאתי את הסיר הרגיל!!!
בכל מקרה, מה בסירים?
אני ממש ממש לא יודעת.
בע"ה כולם יהיו בבית, הנסיכה חוזרת אחרי שבוע מתיש אז אנסה לא להיעזר בה.
כרגע נראה לי:
ליל שבת:
מרק עדשים
סלמון בקראסט פיסטוקים
נודלס וירקות
עגבניות שרי צלויות

שבת:
עוף בשאלוטס של Leibovitz
שניצלים
אורז לבן
ברוקולי וכרוב ניצנים צלויים בשמ"ז
פרוסות חצילים אפויות בשמ"ז
תפ" פיקנטיים בתנור

מאפים:
חלות יש בפריזר
נראה לי שאכין עוגה בחושה עם נקטרינות
אולי עוגה לקפה לשישי בבוקר

זהו.

שבת שלום, בשורות טובות ורפואה שלמה!
 

arbelaa

New member
נראה אם הצלחתי להתחבר מחדש.
אצלי כרגיל די בקטנה.
צלי לשון (מתכון של חברתנו BB)
קציצות חזה עוף אפויות
סלט חסה עם פלפלים אדומים קלויים
אולי סלט שומר (פגשתי נהדרים בשוק למרות שזו לא העונה)
קוקו סבזי (לביבות ירק מהמטבח הפרסי)
שהחיינו - אגסי קוסטיה צהובים שחיי המדף שלהם קצרים וקיימים רק עכשיו.

וזאת אורני בניק מאד ישן מפורום אחר. איך מחזירים לי את הניק הרגיל?
 

rinat173

Member
לא מצאתי את הסיר הרגיל!!!
בכל מקרה, מה בסירים?
אני ממש ממש לא יודעת.
בע"ה כולם יהיו בבית, הנסיכה חוזרת אחרי שבוע מתיש אז אנסה לא להיעזר בה.
כרגע נראה לי:
ליל שבת:
מרק עדשים
סלמון בקראסט פיסטוקים
נודלס וירקות
עגבניות שרי צלויות

שבת:
עוף בשאלוטס של Leibovitz
שניצלים
אורז לבן
ברוקולי וכרוב ניצנים צלויים בשמ"ז
פרוסות חצילים אפויות בשמ"ז
תפ" פיקנטיים בתנור

מאפים:
חלות יש בפריזר
נראה לי שאכין עוגה בחושה עם נקטרינות
אולי עוגה לקפה לשישי בבוקר

זהו.

שבת שלום, בשורות טובות ורפואה שלמה!


אצלנו גם די בקטנה ,ובשימוש דברים מהפריזר
שישי :
שניצלים
אורז
ספגטי נקי
בולנז
סלט
לאחרונה אני מוותרת על קינוח בשישי , הילדים גם ככה נרדמים בצלחת ולא בא לי להעיר אותם עם סוכר

שבת בבוקר יש עוגת גבינה קרה בפריזר
שבת:
שניצלים
ספגטי
אורז
סלט
קציצות , עוד לא החלטתי באיזה רוטב.
קינוח שבלולי שוקולד שעשיתי עם הילדים בתחילת השבוע והם ממש טובים.
וכוסות ג'לי
 
הנה הצלחתי להיכנס!!!!
אצלנו הרכב מלא.נציין את שחרור הבכור אתמול מהצבא!!
בתכנון קדרת בקר עם שורשים פיטריות ובירה(ככה רצה המתבגר)
תפוחי אדמה בתנור/אורז
עוגות שמרים ועוגת גלידה לפני עוגת קרמבו של עוגיו.נט
 

חנהפ

Active member
הנה הצלחתי להיכנס!!!!
אצלנו הרכב מלא.נציין את שחרור הבכור אתמול מהצבא!!
בתכנון קדרת בקר עם שורשים פיטריות ובירה(ככה רצה המתבגר)
תפוחי אדמה בתנור/אורז
עוגות שמרים ועוגת גלידה לפני עוגת קרמבו של עוגיו.נט
איזה יופי, בשעה טובה לאזרח הטרי!
 

חנהפ

Active member
לא מצאתי את הסיר הרגיל!!!
בכל מקרה, מה בסירים?
אני ממש ממש לא יודעת.
בע"ה כולם יהיו בבית, הנסיכה חוזרת אחרי שבוע מתיש אז אנסה לא להיעזר בה.
כרגע נראה לי:
ליל שבת:
מרק עדשים
סלמון בקראסט פיסטוקים
נודלס וירקות
עגבניות שרי צלויות

שבת:
עוף בשאלוטס של Leibovitz
שניצלים
אורז לבן
ברוקולי וכרוב ניצנים צלויים בשמ"ז
פרוסות חצילים אפויות בשמ"ז
תפ" פיקנטיים בתנור

מאפים:
חלות יש בפריזר
נראה לי שאכין עוגה בחושה עם נקטרינות
אולי עוגה לקפה לשישי בבוקר

זהו.

שבת שלום, בשורות טובות ורפואה שלמה!


כדי להכניס עניין בשבתות הארוכות והמשמימות האלה, גייסתי למשימה את הנכדים, אממה ביקשו לבוא אחד אחד... צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים.

משתדלת להכין לו את כל מה שאוהב, יש עוגת גבינה קרה/קפואה עם פירורים, שניצלים, פסטה, אפונה
בערב- חלבי יש לי בלינצ'ס פטריות במקפיא ולצעיר אפריש מעט בצק מזה של החלות ואכין לו פיצות אח"כ סלמון בסגנון השריף, זה מה שאבא שלו למד להכין ממני ואשתדל לא לשנות, ילדים שונאים אוכל חדש (אצלנו)
פרוזן יוגורט עם עוגת שוקולד וכל הפירוטכניקה שיש לי במגירות לפזר על זה.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
איך מחזירים לי את הניק הרגיל?
מחכים עד שתפוז יסיימו להעביר את כל החומר מהמערכת הישנה לכאן (שנה, שנתיים מקסימום) ואז פונים אליהם במסר או בהודעה בפורום משוב והם הבטיחו לסייע בכך.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
הנה הצלחתי להיכנס!!!!
אצלנו הרכב מלא.נציין את שחרור הבכור אתמול מהצבא!!
בתכנון קדרת בקר עם שורשים פיטריות ובירה(ככה רצה המתבגר)
תפוחי אדמה בתנור/אורז
עוגות שמרים ועוגת גלידה לפני עוגת קרמבו של עוגיו.נט

וואו! לא יאומן! בשעה טובה!
 

עדיקים

Active member
באיחור כי רק עכשיו סוףסוף מצליחה להכנס

אני השבת הכנתי אוכל גם ליקרים לי למרות שכל אחד אכל בביתו.

אז מה שהיה לנו

קציצות בשר עם שזיפים של בישולה
עוף עם זיתים של רות סירקיס
פשטידת קישואים
כנפיים בתנור

הכנו גם פרעצלים אני והנסיכה

בגזרת הקינוחים הכנתי עוגת שזיפים ונקטרינות, פעם ראשונה יצא ממש טעים.

כמעט מהכל חילקתי גם לאחרים והשארתי גם לנו, נשארו אפילו שאריות קטנות להיום לשמחתי. מחר שוב חוזרת לבשל.
 

shiri67

New member
סוף סוף מצאתי אתכם. והיה קשה.
שמחה שעדיין אותם שמות ואנשים מוכרים
 

עדיקים

Active member
לגבי הפרעצל, אתם טובלים אותם במי קרמל, מבשלים אותם בהם או מוותרים על השלב הזה ?

טובלים אותם במים רותחים עם סודה לשתיה.

מתכון של קרין גורן מהספר חצי חצי (חצי מתוק חצי מלוח). עוד לא הצלחנו לפענח איך לשמור על הצורה אחרי הטבילה עובדים על זה.
 

shiri67

New member
מחפשת איך לדפדף לדפים קודמים, איך מוצאים מתכון? בקיצור, מרגישה עולה חדשה
 

חנהפ

Active member
מחפשת איך לדפדף לדפים קודמים, איך מוצאים מתכון? בקיצור, מרגישה עולה חדשה
בראש הדף רשומים מספרי העמודים, למעשה זה העמוד היחיד עם המלל הרלוונטי, בדף הקודם יש רק ברכות... ואין כל כך מה לחפש, עדיין
 

shiri67

New member
תודה רבה,
לא רואה את מספר העמוד בראש הדף, אחכה אולי בהמשך יגיע.
 
למעלה