מה בסירים
לכבוד שבת פרשת קרח?

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
מה בסירים
לכבוד שבת פרשת קרח?

אנחנו, בע"ה נוסעים לאחי, ליד הים! פעם ראשונה שנוסעים לאנשהו מאז פרוץ הקורנה-ממש מחככה בכיליון עיניים. נשאיר מנות עקריות לבכור שיזמין חברים הביתה (עוף בתנור, פרגיות) לשבת ונקנה אוכל במסעדת "רם" בעכו לפני שנגיע אליו, בע"ה. מתרגשים ומצפים לנסיעה הזו!

עדיקים

Active member
איזה כייף להתארח

אנחנו מפרוץ הקורונה לא התארחנו ולא אירחנו, מחר פעם ראשונה מארחים חברים. בתפריט- מוסקה- בתקווה שיהיה לי כח להכין, זה המון עבודה קציצות עוף בלימון של אהרוני תבשיל זרוע שאני מכינה בדרך כלל לפסח ומתאים לכל השנה סלמון בתנור - אופציה, פעם ראשונה שמתכננת להכין היום עושה נסיון על תושבי הבית אם יצליח נכין גם לאורחים אורז לבן צ'לו- אורז פרסי עם שעועית ותפוחי אדמה בתחתית תפוחי אדמה בתנור סלט חסה סלט שורשים סלט חיטה קינוח ושתיה יביאו האורחים (לפחות ככה הנחיתי שיגידו להם) מקוה למצוא כוחות לכל ההכנות, עבר שבוע לא פשוט ואת החברים הזמנו מזמן אחרת הייתי דוחה.

rinatpol

New member
כייף להתארח!

אנחנו שישי בערב סוליקו- ננסה הפעם להכניס מוקדם , כי הילדים קורסים חלבי לזניה פסטה נקייה לביבות גבינת חלומי מטוגנת סלט ירקות סלט נחשים אנטי פסטי וכל מיני גבינות לקינוח קראמבל והילדים ביקשו ג'לי שבת בבוקר עוגת גבינה - טרם החלטתי איזה , אבל משהו קליל צהריים הזמנו חברים , זוג +2 אז הם מביאים חלות וקיגל הוםמייד, סלט עגבניות וטחינה ואני מכינה שניצלים - שכבר יש לי במקפיא מוקפץ, עם הרבה ירקות אורז לבן תפ"א בתנור וסלט חסה כלשהו לקינוח יש עוגת בננות עם שוקולד ופירות, יש דובדבנים, אננס טרי , ענבים.

ואצלי ...

כנפיים בגריל (חובה) קציצות אפויות מחזה עוף (טחון עבה מה שמונע התייבשות) סלט גדול של חסה ושאר ירקות סלט גבינה בולגרית עם פלפל אדום, מלפפון ובצל ירוק בשמן זית &nbsp

shira1960

Active member
איזה כיף להיות בים! הכי מתגעגעת ולא ברור מתי יהיה מותר לנו.

התפריט שלנו:

אנחנו +2 מתבגרים+חמי וחמותי. ערב שבת: מעורב בתוך קערה של טורטיה אפויה(חדש, נעשה נסיון) +סלטיים עוף ממולא באורז עם פירות יבשים - לפי בקשת חמותי אבטיח בוצר: כבד קצוץ + נקניקים +סלטים כבד צלוי עם הרבה בצל ופטריות, פרגיות אורז ןתפוחי אדמה סולרו סעודה שלישית: דגים מעושנים, גבינות, סלטים

חנהפ

Active member
עוף ממולא זו מנה מרשימה מאוד

אני אוהבת להכין, אבל תמיד בבעיה בחלוקת המנות, לא כולם רוצים לקבל את נתחי החזה... לכן אני נוהגת להזמין בקצביה עוף ללא עצמות, איכשהו החזה יוצא טוב יותר

חנהפ

Active member
איזה כיף לנסוע לשבת...תהנו

אנחנו נשארים בבית, אמא שלי תהיה מה יהיה אצלנו: לשישי בערב קיש בצלים מיני אוכל קטן ומטבלים פילה סול מטוגן עם רוטב חמצמץ תפו"א אפויים ברוקולי אפוי לקינוח כוסיות מוס יש עוגת גבינה לבוקר לצהרים הכנתי פרנה ממולאה בבשר, ראיתי את המנה בMKR ומצא חן בעיניי ליד חומוס ירוק וסלסת עגבניות כן היו לי 4 חב' פטרוזיליה, תארות לעצמכם שהצלחתי לדחוף כמעט לכל מנה הררי פטרוזיליה העיקרית פאיה מקרונה עם פיסות פרגית וסלט זוקיני לקינוח עוגת כמו גבינה עם מישמשים

למעלה