מה בסך הכל אני רוצה?

la orejita

New member
מה בסך הכל אני רוצה?

אני רק רוצה שהוא יעמוד מולי ויגיד לי שהוא הפסיק לאהוב אותי. זהו.

snir 932

New member
היי מה המצב...

נעים מאד שניר. אני לא יודע בידיוק מה המצב בינכם ואם אני מבין נכון את מה שאני חושב שכתבת... שאלה. אם הוא יבוא ויגיד לך שהוא לא אוהב אותך את חושבת שזה ישנה לך את ההרגשה? גם אם הוא יגיד לך שהוא לא אוהב את עדיין תואהבי אותו לא משנה מה. אל תחכי ליום שהוא יבוא ויגיד שהוא לא אוהב או שהוא מצטער או שלא יודע מה, החיים יחייכו אלייך אם תהיי קצת יותר אופטימית ותאמיני שיכול להיות לך טוב אפילו בלי האהבה שלו שכנראה את די תלותית בה... לכי עם חברות וחברים תעשי איזה משהו משחרר תהני מהחיים כמה שיותר ואחרי זה כשהוא יחזור אלייך תעשי את החושבים עם עצמך ותאמיני לי שאחרי זה הוא יחכה שאת תגידי לו שאת אוהבת עוד אותו. אם הוא לא רוצה להיות איתך תני לו ללכת, תני לו את הקצת ספייס שהוא כנראה צריך או רוצה ובינתיים את תעשי חיים ותהני מהם! :)שניר:)

la orejita

New member
שלום שניר

אם הוא יבוא ויגיד לי שהוא לא אוהב אותי זה בטוח ישנה הכל. זה לא שהעניין טרי, זה קרה לפני למעלה מחצי שנה . אני יוצאת עם חברות שלי, אני בחורה סופר-אופטימית,אני יוצאת עם גברים אחרים ואני מתפתחת בתחום שלי אבל הוא תמיד "מעופף" מעליי..הצל שלו תמיד פה וכנראה תמיד יהיה. בכל אופן אני עושה חיים וממשיכה בחיים שלי בצורה הכי טובה שאני יכולה, אז מה..אתה פנוי? חח סתם:) יום טוב !!

snir 932

New member
טוב לשמוע שאת ממשיכה...

אני ממש מבין אותך, את לא יכולה לתאר עד כמה אנחנו כמעט באותו מצב ואיך שאנחנו מתמודדים עם זה הכי מצחיק זה גם אותו הדבר. אם את רואה שהצל שלו עדיין ממשיך לעוף מעלייך תהיי חזקה קחי פנס ותאירי על הצל שלו אני מחבטיח לך שהוא יעלם ;) ולגבי השאלה שלך... אני פנוי רווק לא מבוקש, לפעמים זה כיף אבל לרוב זה לא, יש לי כל כך הרבה לתת, רק שכרגע הבעיה היחידה היא שאין לי למי לתת את כל מה שיש לי בפנים. אני מאמין שביום מהימים היא תגיע בדרך לא דרך ואני אהיה מאושר ולא לבד כמו בחצי שנה האחרונה.

ע ו פ ר ה

New member
שניר, עברתי בפורום הזה

ומאוד שמחתי לראות אותך פה. ההצעה להעיר את הצל מאוד מצאה חן בעיני. באהבה עופרה

למעלה