מה בעצם היה שם ....

ט י נ ה

New member
מה בעצם היה שם ....

רוצה לספר לכם על לילה קסום בפסטביל התמר , כשהגענו אחרי נסיעה של 3 שעות במיניבוס מעצבן עד אימה ,חשבתי שאני לא יוצאת מזה ,הרגליים כאבו הגב התפרק כולם התלוננו ,היה ממש משבר באוויר. ואז ...... האוויר אז פתאום הבנתי שאנ יבמדבר באמצע שום מקום ,איפה שהכי רציתי להיות , יש משהו כל כך קסום בלהיות במקום שאין בו את כל מה שאתה רגיל שיש ,כלומר אין שרותים ואין קיוסק ומטבו וכו . הקמנו לבד סות אירוח שלנו עם שולחנות בדואיים נמוכים,אירגנו לעצמינו הכל עם צוות ההפקה המדהים של בנות מהמשרד שלי , בינהן גם ישראלינה מהפורום שהצטרפה להפקה ואני רוצה לנצל במהזו להודות לך הייתי מ-ד-ה-י-מ-ה- . ההו]עה עצמה היתה בעצם משהו שמעולם לא חוויתי . 4 שעות של מוסיקה ? אתם מדיימנים ?מ 23.50 ועד 04.00 בבוקר רצוף ...כשהגעתי לתל אביב ב 08.30 בבוקר הרגשתי כאילו הייתי במסע אחר. רוצה להודות להפקה המדהימה לנגנים לזמרות הכל כך מפרגנות ונפלאות וודרינה אופירה אראלה כולכן הייתן גדולות מהחיים !!! מצרפת תמונות של מיי שהגיעה לצלם בגבורה ...

ט י נ ה

New member
ומי שעשתה לי את הערב היתה נועם כהן

שהיא פשוט עוגיה מתוקה פשוא מלכה קטנה שלי אוהבת אותך נועם את גדולה

ט י נ ה

New member
והנה קהל שצעד 15 קמ ובכל זאת רוקד

שכחתי להסביר ... היתה צעדה של אי אלו קמ ואחריה הכל התחיל כלומר אחרי שצעדו לאור ירח 3 שעות רק אז התחיל המופע ... אתם קולטים ? זה רק ספורט רק ספורט ...

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

היה לי תענוג גדול! היה כל כך כיף, ממש ערב מיוחד. חזרתי הביתה מרוצה מאוד (וגם עייפה מאוד, אני לא רגילה להישאר ערה כל כך הרבה שעות רצוף). סי - הקהל כל כך אהב אותך, ממש הציפו אותך בחום ואהבה וזה כל כך ברור לי למה, היית נהדרת!!

אכן לילה קסום ויש לציין מעל הכל

שסי עצמה היתה משהו מיוחד ולא כי אנחנו משוחדים
השילוב שלה עם הזמרות כמו וורדינה כהן, אראלה כהן אופירה גלוסקא ונועם כהן יחד עם כל הלהקה היה שילוב מנצח. כל הכבוד לך סי

למעלה