מה בעצם סדרת star trek שאתם הכי

TheSegal

New member
מה בעצם סדרת star trek שאתם הכי

אוהבים ? ומה אתם הכי פחות אוהבים ? ולמה? שימו לב מדובר על הסדרות ולא על הסרטים... איזו דמות אתם הכי אוהבים ? ואיזו לא ? האהובה עלי: TNG - אני חושבת שזה בעיקר בגלל ה cast. הכי פחות אהובה: כרגע אנטרפרייז כי לא ממש הצלחתי "להתחבר" אליה, אבל אני מתכננת לתת לה סיכוי ולראות אותה בהמשך ונראה מה קורה משם. דמות הכי אהובה: ספוק!!!! החשיפה הראשונה שלי ל star trek הייתה כשהייתי ילדה והיו שידורים בטלויזיה של TOS, אני זוכרת שישבתי מול המראה ופשוט חיקיתי את ההבעות פנים של ספוק, עד היום אנשים לא מבינים מאיפה יש לי שליטה כזאת טובה בגבות שלי
דמות הכי לא אהובה: ווסלי כמובן... ועוד עכשיו כשאני רואה את TNG שוב (ואני רק בפרק 6) הוא כבר הספיק להמאיס את עצמו...

oblique

New member
הכי אהובה: הדור הבא (אלא מה?)

הכי שנואה? אני לא "שונא" אף סדרת מסע בין כוכבים אבל אכן נראה לי שהסדרה הכי מבוזבזת ובעיקר בעונה ה3 שלא קיימת אצלה היא "אנטרפרייז" הדמות הכי אהובה? דאטה. הדמות הכי שנואה? שוב אין דמות "שנואה" יש רק מבוזבזת ושוב אני מניח שזה ווסלי.

DDN

New member
שאלה קשה!

סדרה האהובה: חלל עמוק 9 סדרה פחות אהובה: אנטרפרייז דמות אהובה: קפטן בן סיסקו. הדוקטור מוויאג'ר וקווארק בתיקו על המקום השני דמות פחות אהובה: רייקר. יש בו משהו פוצי.

TheSegal

New member
רייקר הרי היה על תקן "החתיך"

הקטעים שהוא מנפח את החזה ודוחף את הבטן פנימה הרגו אותי

DDN

New member
הוא לא היה צריך לנפח את החזה

הוא כבר היה מנופח מעודף חשיבות עצמית! רייקר היה על תקן ה"חתיך"? :-O

TheSegal

New member
בכל סידרה יש את "החתיך" זה שאמור

למשוך את הבחורות... מסכימה שהוא לא שוס

DDN

New member
אז מי היה החתיך בחלל עמוק?

באשיר? הוא היה על תקן ה"מעצבן שמנסה להיות נחמד לכולם ורוצים להעיף לו כאפה" אובריין? הוא חמוד, אבל לא חתיך. סיסקו? גבר גבר, אבל גם לא דוגמן על. לפחות לבנים היו שם דאקס ופעם בשלושה פרקים, איזו חתיכה חדשה שבאשיר מנסה להתחיל איתה ובסוף הם נשארים ידידים.

בוודאי שבאשיר...

הוא תפס בDS9 את תקן החתיך, פשוט שכאן בישראל הוא נראה כמו כל ערבי מצוי ולכן לא מעורר עניין גדול...

DDN

New member
נראה כמו ערבי?

מעולם לא שמתי לב עד שקראתי בביו שלו. . .. גם היוצרים אמרו שהוא יצא להם דמות מעצבנת עד העונה הרביעית. .. .

Bajoran Priest

New member
אוקיי..

הכי אהובה: חלל עמוק תשע. פחות אהובה: כנראה שעדיין אנטרפרייז, למרות שהעונה הרביעית טובה מאוד.

שאלות קשות את שואלת... ../images/Emo13.gif

סדרה אהובה? אני זוכרת לTNG חסד נעורים שכזה, כי אותה ראיתי ראשונה. אני חושבת שהיא זוכה במקום ראשון אצלי, אבל DS9 העדכנית יותר ממש ממש צמודה מאחוריה. לא כ"כ אוהבת: לא הסכמתי לראות אנטרפרייז, כי הפרק שכן ראיתי היה פשוט על הפרצוף, אז החרמתי אותה. אפשר להגיד שאותה כ"כ לא אהבתי שבכלל לא הסכמתי לראות, אבל מבין אלה שכן ראיתי, וויאג'ר היא הכי מעצבנת. הפרקים נמרחים כמו מסטיק ולא אומרים שום דבר מעניין. זה בסך הכל TNG ממוחזר.
לא שלא נחמד לראות את זה מידי פעם, אבל זה מעיק שנותנים לנו סדרה כזו, כמו שמעצבן לאכול משהו שברור לך שנעשה מהשאריות של אתמול ושל שלשום... דמויות אהובות: קיו (גבר גבר), אודו, קווארק, דקס (שתיהן), ג'ינווי (כי היא כזו כלת עולם לפעמים)... וגם אחרות מוצאות להן פינה חמה בליבי כמו וואיון, ג'ורדי, הדוקטור, גאיינן ועוד. לא בהכרח בסדר הזה. דמויות מעצבנות: דיאנה טרוי ("קפטן! איי סנס סמת'ינג!!!!" |קרציה|) טום פאריס ("ממממ הנה עוד שנייה מתה שבה אוכל לתקוע הערה מפגרת...") בנג'מין סיסקו (דמות בכיינית + שחקן בינוני = אסון טבע מזעזע) ווסלי (אין צורך לפרט)

DDN

New member
סיסקו שחקן בינוני?

אסון טבע מזעזע? אותך להנהלת הפורום!

כן כן, אתם שומעים נכון! מה לעשות??

הוא לא משחק, הוא קורא שורות באובר-דרמטיות מגוחכת. ההבעות שלו כמעט לא חופפות למה שהוא הרגע אמר או לרגש שהוא אמור להביע, ובקיצור- הוא לא שחקן, הוא סלט אנושי מבולגן של קול, תזוזה ונוכחות שנתפרו יחד בלי שום קשר. ביזארי.

shade21

New member
מסכים, גם לי הוא הרס כמה קטעים

טובים עם משחק גרוע, זכור לי במיוחד הקרב של הצי עם הדומיניון, שהוא היה צריך להגיד Fire או משהו כזה והיה לו חיוך על כל הפנים. זה ממש עצבן אותי. הדמויות הטובות ביותר--> קפטן פיקארד ודאטה.

itstzar

New member
נו מה את רוצה, הוא בס"הכ מנסה

לחקות את קפטן קירק, אהה נו זה, דני קריין, סתם, את וויליאם שאטנר אבל לא ממש הולך לו
אצלי אין הרבה הפתעות, למרות שני אלה שכולם אוהבים לשנוא, (ווסלי וטרוי) אני עדיין מדיף את האנסמבל של TNG שבראשו כמובן סטיוארט וספיינר

Bajoran Priest

New member
לא מסכים../images/Emo3.gif

לטעמי הוא שחקן טוב. נכון, יש לסיסקו קטעים רגשניים ודרמטיים (אולי "אובר-דרמטיים") ויחד עם זה הוא גם דמות מאופקת, שזה לכאורה יכול להראות כמו סתירה, אבל זה בעצם יפה, בעיני.

למעלה