מה בפינה - אין לי שום רעיון
מה אתם מציעים? משהוא לפורים

נחמנית

New member
יש לי רעיון, מטופש להפליא

נתקלתי אתמול בכתבה על העדלאידע. חשבתי על כל התהלוכות שאיתן חוגגים חגים, בארץ העדלאידע, בקנדה היה אחד לכל דבר (מצעד סנטות, מצעד סיינט פטריק וקרנבלים מכל סוג שהוא), חברה מניו אורלינס שולחת כל שנה תמונות של המארדי גרא וכו

האם כילדים הלכתם לדברים האלה? השתתפתם כמופיעים? משהו שאהבתם?
האם אתם הולכים למצעדים כאלה שייחודים למקום שאתם גרים? האם הילדים נהנים מהצבעוניות או נרתעים מההמולה? באים ברצון או לא?
אם למישהו יש סיפור מיוחד על חגיגות צבעוניות ושמחות לחג מקומי, לאו דווקא פורים.

העדלאידע או התהלוכות/הפגנות מפחידות אותי

בישראל ההמונים ממש מפחיד לי, וגם הבת שלי לא אוהבת המונים.
פה אין המונים, והמרחב האישי גדול יותר. אנשים לא מצטופפים, יש מספיק מקום לכולם, כי כולם זה לא המון

בקיבוץ לא היו העדלאידות, אולי תהלוכה, אבל זה קיבוץ, בקטנה. היינו יוצאים להפגנות כאלה ואחרות בירושלים או תל אביב, ותמיד הייתי עם קבוצה בקצוות, לא בדחק, בהמונים.

נחמנית

New member
אנחנו בניו ג'רזי

הבתי ספר עושים תהלוכת תחפושות מסביב לבית ספר להלאווין. הגן היהודי אמץ את הקונספט והילדים הולכים בתחפושות מסביב לגן (בתוך המבנה כי תמיד המזג אוויר גרוע). מאד נחמד. בטורונטו הלכנו למצעד סנטות, הוא הכי גדול, עם תזמורות ורכבים מקושטים בנושאים שהילדים שמחים לראות (סרטים מצויירים ודמויות).

חוץ מהמצעד סנטה, הילדים שלי שונאים את הדברים האלה. רועש מדי עבורם, ארוך מדי והומה אדם. אנחנו לא הולכים לדברים כאלה יותר וגם אם היינו בארץ לא היינו הולכים. כילדים אולי הלכנו לזה פעם אחת אבל גם ההורים שלי לא אוהבים מצעדים ומתחמקים מהם. יש לנו חברה שמאוהבת בקונספט הזה ותמיד חיפשה הזדמנויות ללכת לכאלה אירועים, עכשיו היא עברה לניו אורלינס ובשבילה זה מושלם.

דבר יחיד שאנחנו הולכים אליו, מעין מצעד הפוך, זה תערוכת אורות של דצמבר שנוסעים בין האורות באיזה פארק. בטורונטו יש גם גרסה של זה להאלויין שנוסעים בפארק ויש דלעת מקושטת בכל פינה. מגניב

אני לא אוהבת כאלה דברים

מודה שזה קצת מלחיץ אותי להיות בין הרבה אנשים, בלי קשר לילדה- ככה תמיד הייתי.
&nbsp

galialon8

New member
היינו בכמה מסיבות רחוב, זה נחשב?

בעיר שלי יש כמה פעמים בשנה מסיבות רחוב או מסיבות שכונתיות, סוגרים רחוב ופותחים לאורכו דוכנים שונים. בדרך כלל האווירה ממש כיפית, יש תזמורות ומופעים ואני אוהבת את זה מאוד. בדרך כלל אני נרתעת מהמונים, אבל המסיבות האלה בדרך כלל לא מאוד צפופות.

בהלאווין הצטרפנו למצעד תחפושות ו"טריק אור טריט", שהיה מלווה בתזמורת. היה נחמד מאוד

למעלה