מה בפינה – ניסים

מה בפינה – ניסים

המתמטיקאי ג'ון אדנזור ליטלווד טבע את חוק ליטלווד, שקובע שכל אדם צריך לצפות שיקרה לו נס בקצב של בערך פעם בחודש. אחרים מיחסים את הניסים להתערבות של ישות עליונה. איך אתם רואים את הניסים? מה ניסים בשבילכם?
קרו לכם מאורעות שהגדרתם כנס? ספרו לנו.

וסתם במסגרת הניסים, שאלון קטן על דברים שרק נס יביא, אבל בכיף:
אם היית יכול לשנות טעות מן העבר שלך, מה היא הייתה?
אם היית יכול להיות כל חיה, מה היית?
אם היית יכול להזמין את מי שאתה רוצה לארוחת ערב. מי זה היה?
נגיד ואתה מקבלת חצי יום חופש מהעבודה בצורה פתאומית, מה היית עושה בזמן הפנוי?

חג שמח וטעים

ניסים

אין ספק ששתי התאונות שהיו לי- אחת בישראל ואחת פה הן נס. בארץ התהפכנו עם הרכב והרכב היה ממש טוטאל לוסט, אנחנו יצאנו בפגיעות קלות מאוד. הלכנו לומר הגומל.
&nbsp
ופה- שדרסו אותי ביציאה מבית הכנסת, לגמרי נס.
&nbsp
אני אשמח לנס קטן בשבוע הבא כאשר אמורה לעבור החזרה
.
&nbsp
לגבי השאלון
:
ם היית יכול לשנות טעות מן העבר שלך, מה היא הייתה? הטעות שלי- שלא פתחתי גן עדיין. כל כך מצטערת על זה.
&nbsp
אם היית יכול להיות כל חיה, מה היית? הייתי פרפר או ינשוף (אוי וייי, לקח לי כמה דקות טובות להיזכר איך אומרים owl בעברית
).
&nbsp
אם היית יכול להזמין את מי שאתה רוצה לארוחת ערב. מי זה היה? הייתי מזמינה את יצחק רבין ז"ל, נראה אדם מאוד מעניין. הייתי שמחה לארח את 2 המשפחות המורחבות ביחד כולל בני דודים ובני משפחותיהם. מאוד רציתי לעשות מפגש כזה לפני הרילוקיישן ולא ממש זרמו לצערי.
&nbsp
נגיד ואת מקבלת חצי יום חופש מהעבודה בצורה פתאומית, מה היית עושה בזמן הפנוי?
הווווווו, בקרוב יהיו לי כמה ימים חופשיים שאסור לי להתאמץ יותר מידי בהם כך שבעיקר אני אשתגע

בד"כ בחצי יום מפתיע שכזה אני אוהבת ללכת עם חברה או לבד לבית קפה ולהנות מארוחה נחמדה, לקרוא ספר טוב, ללכת לפארק לטיול.

בילבי75

New member
השבוע הנס הקטן שלי יחגוג יומולדת שנה

עד לפני כשנתיים לא האמנתי הניסים ובישות עליונה.
לאחר שש שנים של נסיונות להיכנס להריון, שנים של תקוות ואכזבות, עצבות וייאוש תהומי, החלטנו לוותר ולפנות לאימוץ. אפילו התחלנו לברר לגבי התהליך ולהתעניין לגבי הסוכנויות השונות. לילה אחד, בינואר לפני שנתיים, חלמתי חלום. בחלום ביקרה אותי אימו של בעלי שנפטרה כשבעלי היה ילד ולכן מעולם לא היכרתי אותה. והיא אמרה לי בחלום ״אל תדאגי, הכל יהיה בסדר״. כשהתעוררתי בבוקר וסיפרתי לבעלי , אמרתי לו שאני מרגישה שאהיה בהריון בקרוב. הוא כמובן היה סקפטי, אבל אחרי חודשיים נכנסתי להיריון טבעי, ללא שום טיפולים וללא שום כוונה מסויימת מצידי ומצד בעלי ( לא בדקתי אפילו את מועד הביוץ באותו זמן). עכשיו, אין מאמינה גדולה ממני בניסים

לגבי השאלה, את מי הייתי רוצה להזמין לא. ערב - את חמי וחמתי, שנפטרו כשבעלי היה ילד ולכן לא זכיתי להכירם. הייתי מאוד רוצה לשבת איתם מסביב לשולחן ולהעביר ערב נחמד בנעימים. ואז אולי לבקש, אם זה לא קשה יותר מדי, לשלוח לי עוד נס אחד (אח או אחות לנס שלי) לחג החנוכה הבא

ניסים בשבילי הם הדברים הקטנים כגדולים שקורים לנו ועושים

את החיים שונים, לכיוון שהחיובי

הנס הכי גדול שקרה לי הוא כמובן בוני. היא נולדה אחרי שנתיים וחצי של נסיונות כניסה להריון, כשאני בת 41. מעבר לנס הפרטי שלי, היכולת של בן אדם שלם (גוף ונפש) להבנות בתוך הבטן הוא מבחינתי נס. פשוט לא יאומן.

הייתי שמחה להיות חתול
ישן לו במנוחה רוב היום ובגדול דואג רק לעצמו

יוקלילי

New member
נס קשור לאלוהים?

לא יודעת לענות על השאלה הזו..אבל מבחינתי יש תשובה לשאלה במה אני מאמינה: מצד אחד אני חושבת שאנחנו לבד בעולם, פשוט בעלי חיים מפותחים במיוחד, אך לצערי גם כאלו שפוגעים אנושות זה בזה ובסביבה. היותנו פה לבד בעולם היא ידיעה קשה וכואבת עד מאוד לנפש ולתודעה, גם בשבילי, ולכן האנשים והחברות היו זקוקים להמצאת ישות על. אולי היא קשורה בניסים שקורים לנו, ואולי האמונה בהם היא שגורמת להם לרקום עור וגידים. אני לעצמי מאמינה באמונה שיש משהו בין בני האדם שגורם לדברים להתרחש, ואולי זה הנס. הדבר השלישי שנרקם בנינו ובין האחרים, משהו במרחב הזה הוא האלוהים שלי.
הנס הוא שאנחנו יכולים לגרום לדברים לקרות, ושיש דברים שקורים לנו לא בדיוק באופן שחשבנו שהם יקרו. וגם הם נס, כמובן..עבורי הנס סחיי הוא בעלי, הילדים, ההריונות התקינים, הבריאות והתבונה שמכוונת אותי להבין את עולמי. החיים הם נס, אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים רק לקוות, אלא להיות פתוחים לכל דרך שבהם החיים שלנו יכולים לקבל את צורתם.
יש לי דברים שאני מצטערת עליהם, אך בדיעבד הבנתי כי לא יכלתי לפעול אחרת במסגרת המקום שבו הייתי נתונה בחיים. כל דבר שנכשלתי בו, החלטתי שאני צריכה ללמוד ממנו משהו- אם לא לשיפור מצבי, אזי לשיפור מה שאתן לילדיי.

למעלה