לא רוצה לקום בבוקר!
האם קל לכם לקום? באיזו שעה אתם קמים?
אני שונאת בקרים! מבחינתי שהיום יתחיל ב11 בבוקר
קשה לי קום אבל גם קשה לי גם ללכת לישון מוקדם. בתור ילדה היה ממש בילתי אפשרי להקים אותי. אני לא יכולה לספור כמה פעמים איחרתי את האוטובוס לבי"ס כי לא הצלחתי לקום בזמן. עם השנים האחריות גדלה וגם אני, והיום אני קמה כמו שצריך (בדרך כלל).
אני מאוד אוהבת את השיר של תיסלם, לא רוצה לקום בבוקר. מזכיר לי אותי לגמרי!
https://www.youtube.com/watch?v=oXP2Ge0OgZs
מה שיגרת הבוקר שלכם באמצע השבוע ובסופי שבוע?
אני מתחילה להתעורר ברבע לשש, שמה נודניק שמעיר אותי כל 5 דקות. בשש קמה סופית.
סדר היום: מתלבשת, מעירה את הגדול, מכינה ארוחת צהריים לבי"ס לכל הילדים, הגדול אוכל ארוחת בוקר ואני מעירה את שני הקטנים בערך ברבע לשבע ואז אני והקטנים אוכלים ארוחת בוקר ביחד, משהו קל שלא דורש בישול: דייסה עם חלב, טוסט, דייסת קוואקר. בינתיים הגדול יוצא לבי"ס. אחרי ארוחת הבוקר הקטנים רואים טלוויזיה לחצי שעה עד שיוצאים לבי"ס בשמונה. בזמן שהם רואים טלויזיה, אני בדרך כלל שותה קפה וקוראת עיתון.
בסופי שבוע אני קמה קצת יותר מאוחר, אז אני מתפקדת קצת יותר טוב ומכינה לחם מטוגן או פנקייקס לארוחת בוקר, או שאם בעלי מקדים אותי, הוא מכין.
איך הילדים קמים? אתם מעירים? באיזה שעה? קל להם לקום? מלחמה?
את הגדול היה מאוד קשה להעיר, עד לשנה האחרונה. היום הוא קם יחסית ממש בסדר ואני לא צריכה לצעוק עליו יותר מידי שיזדרז וייצא מהמיטה, מאוד מזכיר לי אותי.
האמצעי, כמו אבא שלו. האיוושה הכי קלה מעירה אותו, ואם הוא ער אז כולם צריכים להיות ערים ולהתחיל את היום. אבל כשצריך להעיר אותו הוא קם בלי בעיות.
הקטן, איפשהו באמצע, אבל נוטה יותר לכיוון של הגדול.
האם יש הבדל בקימה בבוקר בקיץ ובחורף?
בקיץ אני תמיד קמה יותר מוקדם כי הילדים מתעוררים יותר מוקדם בגלל השמש ומעירים אותי. ממש לא מרצון.
סיפור משעשע: אני ובעלי רצינו לישון ואמרנו לגדול שכשהוא מתעורר הוא יכול לשים סרט בווידאו (הוא היה בערך בן 4-5). בשלוש בבוקר אנחנו שומעים את הטלוויזיה פועלת. אנחנו הולכים לסלון ומוצאים את הגדול רואה סרט (סוף כל סוף התעורר לבד). הסברנו לו שעדיין לא בוקר והחזרנו אותו למיטה. מאז כחלק מטקס ההשכבה של הילדים אני תמיד מזכירה להם שהם צריכים להשאר במיטה כל הלילה עד שהם רואים שמש בחלון.