מה בפינה
האכלת חיות בר

מה בפינה
האכלת חיות בר

החורף כבר במחוזותינו (בחלק הצפוני של הכדור) ותרבות שלמה של האכלת חיות הבר מתפתחת בעולם השפע שלנו.

האם אתם מאכלים את חיות הבר? קונים אוכל לציפורים, בשר לשועלים וכד'? כל השנה, בחורף?

האם לדעתכם זה נכון להאכיל את חיות הבר?

האם אתם שומרים בגינה (למי שיש) מקום שנשאר פראי לחיות והזוחלים?

האם אתם בוני מכסה לבעלי חיים לתקופת החורף?

זה המקום לכל דבר בהקשר הזה, תרגישו חופשי.

RSPB - build it and they will come
https://www.youtube.com/watch?v=2LEm0OgWmzU

יצירת Bird feeder crafts
http://www.redtedart.com/2014/11/24/bird-feeder-crafts

עונה

האם אתם מאכלים את חיות הבר? קונים אוכל לציפורים, בשר לשועלים וכד'? כל השנה, בחורף?
אנחנו לא מאכילים את החיות, או במקרה שלנו את הציפורים. בזמנו עשינו את זה בתקופות שירד שלג, בהנחה שקשה לציפורים למצוא אוכל, אבל ראינו בתוכנית טלביזיה איזה נזק אנחנו עושים לחיות הבר אם זה שאנחנו מאכילים אותם והפסקנו.

האם אתם שומרים בגינה (למי שיש) מקום שנשאר פראי לחיות והזוחלים?
לבקשתה של בוני אנחנו שומרים פינה בגינה (הפינה מאחורי המחסן שאף אחד לא רואה
) שכל בעלי החיים שצריכים עלים, ענפים וכד' יכולים לבוא לשינת החורף שלהם. בוני שמה שם גם ארגז עטוף בפלסטיק, אבל הוא אף ברוח

noaronen1

New member
איזה חמודה בוני - הרגת אותי

פינה לחיות שיוכלו לבוא לישון בלילה. מתיקות אמיתית!!!! את צריכה לצלם ולשמור לה למזכרת...

נירית, איזה נושא מקורי!

האמת- אני לא מתעסקת עם בעלי חיים כאלה ושהם לא יתעסקו איתי.
חוץ מסנאי- לא רואה יותר מידי חיות בחוץ.
&nbsp
&nbsp

1me too1

New member

הילדון הכין בית לציפורים, וגם כלי לאוכל, אפילו קנינו אוכל, אבל הן לא באו.
אנחנו לא מאכילים חיות בר, למעט בפארק ספארי שם אנחנו מאכילים בגזר - באיזורים שמותר.
לפעמים יש חיות שהופכות לנו את הפח ואוכלות.

noaronen1

New member
האכלת חיות - המממ לא

האמת, שבגלל שיש לנו נחשים ארסיים שחיים איתנו באחווה, או לפחות הם שמחים לגור קרוב אלינו, אני ממש לא מרוצה מהנושא, זה ממש גורם לי לא לרצות שום חיה קרובה אלינו, חוץ מהסנאים. יש הרבה סנאים, אבל אין מצב שאני אגדל איזושהי חיה בחצר שתמשוך נחשים, אין מצב שאני אשים אוכל שימשוך נחשים ולא יעזור שום תירוץ שעכשיו חורף. לא אוהבת אותם, טוב... עברתי מאוכל לפחדים... אז אני אחזור לנושא: מלבד אוכל לציפורים שאני שמה בבתי הציפורים שנשארו מהדיירים הקודמים (אם הילדים מכינים בבית ספר) אין שום דבר קבוע. אני משוכנעת שיש כמה נחשים ששמחים לישון מתחת לאדמת החצר שלנו בלי שנכין להם פינה לשנת חורף כמו בוני המתוקה, ויש הרבה עלים ויער וגינות שאני יודעת שהחיות גונבות מהן אוכל באישון לילה או מוקדם בבוקר- אז אני משערת שהחיות מסתדרות להן לא רע. כמו שהשכנה אמרה לי: קצת קשה לגדל כאן משהו כי הארנבות והחולד לוקחים את מה שמתחת לאדמה, הצבאים והסנאים את מה שמעל האדמה...

למעלה