מה בפינה
חוגגים יום הולדת

מה בפינה
חוגגים יום הולדת

השבוע "מה בפינה" חוגגת שנה
. חשבתי שהנושא המתבקש יהיה ימי הולדת. יש אנשים שאוהבים את יום ההולדת שלהם ויש כאלה שלא. יש כאלה שאוהבים לחגוג לאחרים אבל לא לעצמם. בכל מקרה, יום הולדת הוא יום מיוחד, אם חוגגים אותו או לא.

שירי יומולדת בתור מוסיקת רקע:
https://www.youtube.com/watch?v=QQ0wbmHAhYM

האם אתם אוהבים ימי הולדת? שלכם או של הילדים? האם אתם חוגגים או מציינים? איך?

האם יש לכם מסורת בימי הולדת? משהוא שאתם עושים באופן קבוע/כמעט קבוע בימי הולדת של ההורים או של הילדים, סבים או חברים.

מה סגנון יום ההולדת המועדף אליכם? לכם, לילדים או לכל אחד אחר. כאשר מדובר ביום הולדת של הילד, איך מחליטים איך חוגגים את יום ההולדת?

האם יש הבדל בדרך בה חגגתם יום הולדת כאשר הייתם בארץ, לחגיגת יום ההולדת בחו"ל?

וכרגיל זה המקום לכל דבר בנושא יומולדת, אתם מוזמנים להוסיף נושאים שמענינים אתכם.

אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהגיד תודה לכל מי ששלח לי נושאים לפינה. זה לא פשוט לעלות כל שבוע נושא, וגם לכל מי שענה. מטרת הפינה היא לעלות נושאים למודעות, דברים שאנחנו מכירים ויודעים, אבל איכשהו נעלמים בתוך היום יום.
אתם מוזמנים לשלוח לי נושאים שמענינים אתכם או שסתם חשבתם שמתאימים לפינה.

שיהיה לכם יום נפלא

עונה

אני מאוד אוהבת ימי הולדת. לדעתי זה היום המיוחד של כל אחד מאיתנו. אני אוהבת לשמח את האנשים שיש להם יומולדת. בעלי בדיוק ההפך, אז היום יומולדת שלו, אז מה
לא נורא, זה התחום שלי במשפחה

ביום ההולדת של בוני, אני שמה בובות פרווה על כל אחת מהמדרגות מהקומה העליונה לתחתונה, שיברכו אותה ב: יום הולדת שמח כשהיא יורדת למטה. היא חוגגת יום הולדת יום אחרי הקריסמס וזה שובר קצת את הקישוטים של קריסמס. מעבר לזה שמה המון בלונים בכל מיני צורות בסלון. ביום ההולדת של בוני היא מחליטה מה עושים במשך היום. ביום ההולדת שלי בעלי משאיר לי על השולחן פרחים, שוקולדים ומתנה.

אנחנו לא עושים מסיבת יומולדת לחברים של בוני מהכיתה. עשינו שנה אחת וזה עלה לנו המון כסף, מאז ירדנו מזה. יש לה חברה טובה שהיא הבת של חברה שלי, והם לרוב מזמינים אותנו אליהם מהצהריים עד הערב, כולל ארוחת ערב. נחמד מצידם, כאשר יהיה לי שולחן אוכל גדול מספיק, אני יזמין אותם.

בישראל תמיד חגגו לי בעבודה, המשפחה וכל הסביבה בעצם עטפה אותי ביום ההולדת. בשנה הראשונה שלנו כאן, זה היה קשה. מסיבות שונות ומשונות אף אחד אפילו לא הרים טלפון באותו היום, ואינטרנט עוד לא היה לנו בבית. זה היה כחודשיים אחרי שהגענו לכאן ועבר אלי יום קשה

יום ההולדת של בוני כמובן מאוד שונה פה, למרות שלמזלי עזבנו כאשר היא היתה בת קצת יותר משנתיים, אז היא לא זוכרת. בישראל חגגו לה בגן, הכנו ארוחת ערב גדולה למשפחה והמון מתנות ותשומת לב מכולם.

alphadelta

New member
יו, כמה שאני אוהבת ימי הולדת

אוהבת לחגוג עם כל מי שמוכן. יום נפלא לציין בואם של אנשים אהובים לעולם. אצל הילדים המנהג הוא ששאר בני הבית שרים ימי יומולדת בבוקר כשמעירים. האח או האחות כותבים ברכה וציור לשני או לשניה. וילד או מבוגר היומולדת מחליט מה קורה אותו יום.

יום הולדת חגיגה נחמדת

אני מאלה שמאוד אוהבים ימי הולדת. לצערי איכשהו כמעט כל שנה זה מתפקשש בדרך כזו או אחרת.
השנה בכלל היה לי קשה כי זו שנה ראשונה שחוגגת יום הולדת מחוץ לשטח ישראל ואומנם הייתה חברה שבדיוק ביקרה אבל היו לי כמה ימים לא פשוטים והיום עצמו של יום ההולדת היה די מבאס

libbyorganizer

New member
יום הולדת חגיגה נחמדת

אז אני זוכרת את ימי ההולדת שלי כילדה כמשהו טראומטי עד כדי כך שאחרי כמה שנים כבר הפסקתי לחגוג.
אבל, אני מפצה עם הבת והבן שלי. עם הגדולה יש מסורת שאתחיל השנה עם הבן:
1. בבוקר, כשהם קמים מחכה להם מתנה ובלון ליד המיטה.
2. בערב יום ההולדת הולכת המשפחה לאכול במסעדה לפי בחירת ילד היום הולדת.
3. נותנת מתנה בשם סבתא וסבא (הם לא יודע שזה ממני )
לרב אני אוהבת חגיגות גדולות עם הרבה חברים שמחליפים את המשפחה, כי לראות את הבת שלי מאושרת עם כל החברים עושה אותי מאושרת ביותר.
בחגיגות האלה אני מנסה לארגן פעילות בעצמי, פעם עשינו חפש את המטמון עם מפת אוצר ומשימות, פעם תיאטרון בובות בהשתתפות הילדים. וכשאין לי כח לארגונים והפעלות אני שוכרת מקום או מפעיל. מבחינת כיבוד, בעבר הייתי משתגעת ופותחת שולחן מטורף עם המון אוכל שנזרק לפח. השנה, התנהגתי כמו אמריקאית והגשתי פלטת פירות ופלטת ירקות והיתה אותה הנאה בדיוק.
אוטוטו, נחזור לארץ ואני מניחה שהחגיגות יהיו מצומצמות יותר ויהיו יותר עם משפחה וחברים קרובים באיזה פיקניק בשבת בבוקר
הולך להיות כיף גדול !!!

rona73

New member
מזל טוב לפינה

אני לא ממש מאלה שאוהבות לציין ימי הולדת בצורה גרנדיוזית
.לילדים תמיד עושה.מאז הגן יש תמיד מסיבה או בבי"ס או בחוץ.השנה גם נחגוג לילדים ,הם יהיו בחופשה ונעשה את זה בבאולינג עם חברים שלהם.לא כול הכיתה.כול אחד יזמין 5-6 חברים.
איך מחליטים?מדברים ביחד וחושבים בקול רם...
ביום הולדת שלי ממש בקטנה,במסעדה.

כן יש לנו מסורת.היא שתמיד יש סבא וסבתא(הכוונה ההורים שלי מהארץ) בסביבה! או שאנחנו שם או שהם פה.קבוע!! זה יוצא בפסח או בחופשת האביב ככה שתמיד יש חופש...
.

למעלה