מה בפינה
חופשת קיץ

מה בפינה
חופשת קיץ

הקיץ כבר אוטוטו פה (ברוב דינות החלק הצפוני של הכדור) זמן חופשת הקיץ שונה בין מדינה למדינה, ושונה בין משפחה למשפחה. מה אתם מתכננים לחופשת קיץ הקרובה או שאולי אתם כבר בעיצומה?

מתי מתחילה חופשת הקיץ בבתי הספר/גנים? לכמה זמן?

האם יש לכם תוכניות לקיץ? רוצים לשתף אותנו?

האם יש לכם שיגרה לחופשת קיץ או שאתם זורמים מיום ליום? (שיגרת חופשה יכולה להיות גם בדברים הקטנים כמו שעת שינה מאוחרת יותר וכד')

האם הילדים מקבלים מבית הספר שיעורי בית/חוברות לחופשת הקיץ? האם אתם עובדים על חומר לימודי בקיץ?

וכמו תמיד, תרגישו חופשי להתיחס או להוסיף כל שאלה שמענינת אתכם.

חופשה נעימה לכולם

מצ"ב לינקים למשחקי קיץ, יש פה כמה רעיונות מדליקים, תרגישו חופשי להוסיף פעילויות קיץ או בכלל.

http://www.quickim.co.il/27-super-genius-ideas-affordable-to-hire-your-children-on-summer-vacation/

http://www.yeshla.co.il/node/1/results/taxonomy:35

rona73

New member
חופשת הקיץ כבר התחילה..

כמובן שיש כבר תוכניות.
מחנות קיץ לילדים,שנים במספר כל אחד לכמעט שבועיים..
הראשון יתחיל לקראת סוף חודש יוני.
השני לקראת אמצע סוף יולי.
אני והילדים נוסעים לארץ בסוף אוגוסט ונהיה שם בראש השנה��.נפסיד סה"כ יום לימודים.
אולי גם נספיק לנפוש בים השחור.בבורגס...עכשיו נראה לי מאוד פופולרי.
שיעורים יש חוברת עבודה ,כמובן שאפשר לקרוא ספרים.
עד המחנה הראשון אין ממש תוכניות.

עונה

חופשת הקיץ של בוני מתחילה בסוף יוני ל-7 שבועות.
אנחנו אוספים אותה בסיום בית הספר ישר לשדה התעופה, ושתינו טסות לישראל לחודש. מעבר לזה אין לנו תוכניות מיוחדות, אצלנו בסקוטלנד הכל תלוי מזג אויר

שיגרת חופש אצלנו היא כמו סופי שבוע. יש פחות הקפדה על שעות שינה, מתעוררים מתי שמתעוררים וזורמים לאן שזורמים. בוני יכולה בכייף לראות טלביזיה כל היום, אז אני מקפידה לצאת כל יום מהבית ולבלות קצת בחוץ. מזג האויר אצלנו בקיץ, רחוק מאוד מלהיות חם ונעים, אז יוצאים מהבית, אבל לא תמיד לבלות בחוץ

הילדים לא מקבלים עבודת בית לחופשת הקיץ, יותר מזה, אצלנו משום מה, שיעורי הבית מפסיקים שבוע לפני כל חופשה. אף פעם לא הבנתי את זה.

חופשה נעימה לכולם

עונה

אצלנו הגן נגמר רשמית בעוד שבוע ויום, יש שבוע חופש (שהוא לא באמת חופש עבורי אלא ימי היערכות לקייטנה) ואז קייטנה של חודשיים למי שמעוניין.
אנחנו בדיוק בהכנות המערכים לחודשיים של הקייטנה... לשמחתי אני בחופש בשבוע האחרון של הקייטנה כדי לצבור קצת כוחות פיזיים ונפשיים לפני תחילת השנה

&nbsp
אין לי תוכניות לשבוע הזה למעט פשוט לנוח ולהירגע, לא רוצה לנסוע לשום מקום... פשוט צריכה לנשום! (ואז זה אומר שכנראה אני עדיין יהיה בשלב הכנת דברים לעיצוב הגן כי כל עשר שניות יש לי רעיון אחר להוסיף לכיתה מרוב התלהבות...
).
&nbsp
&nbsp

למעלה