ניריתסקוטלנד1
New member
מה בפינה
טלפונים ומסכים ניידים
לא תאמינו, אבל השבוע קיבלתי לשימושי בפעם הראשונה בחיי, סמרטפון
בבית הטלפון הנייד שלי משמש אותי לדיבור ו-SMS ואין לי צורך ביותר מזה, אז יש לי טלפון בהתאם.
אני כרגע בחופשה בישראל והשימוש פה בטלפונים הניידים, שרובם ככולם סמרטפונים, מאוד שונה מהשימוש שנעשה במחוזותי. חשבתי שזה נושא מענין גם בגלל שהילדים נמצאים בחופשת הקיץ, ואולי לא במסגרות, ויתכן שרבים מאיתנו מתעסקים בנושא של כמה זמן מסך זה סביר? איזה שימוש ובאיזה גיל.
באיזה מכשירי אלקטרוניקה (מסכים ניידים) אתם משתמשים במשפחה, גדולים וקטנים? (טלפונים חכמים, טאבלט וכו').
באיזה מהם הילדים משתמשים?
האם יש כללי שימוש? האם אתם מאפשרים להשתמש בזמן נסיעות/ארוחות וכד'?
האם הילדים שלכם לוקחים טלפון לביה"ס והאם הם יכולים להשתמש בו בזמן שהם בביה"ס? האם הגישה של ביה"ס מקובלת אליכם?
בבקשה ציינו גילאים כי זה מאוד רלוונטי לנושא הזה.
וכרגיל, תרגישו חופשי לעלות פה כל דבר אחר בנושא, כולל הוספת שאלות שמענינות אתכם.
לא תאמינו, אבל השבוע קיבלתי לשימושי בפעם הראשונה בחיי, סמרטפון
אני כרגע בחופשה בישראל והשימוש פה בטלפונים הניידים, שרובם ככולם סמרטפונים, מאוד שונה מהשימוש שנעשה במחוזותי. חשבתי שזה נושא מענין גם בגלל שהילדים נמצאים בחופשת הקיץ, ואולי לא במסגרות, ויתכן שרבים מאיתנו מתעסקים בנושא של כמה זמן מסך זה סביר? איזה שימוש ובאיזה גיל.
באיזה מכשירי אלקטרוניקה (מסכים ניידים) אתם משתמשים במשפחה, גדולים וקטנים? (טלפונים חכמים, טאבלט וכו').
באיזה מהם הילדים משתמשים?
האם יש כללי שימוש? האם אתם מאפשרים להשתמש בזמן נסיעות/ארוחות וכד'?
האם הילדים שלכם לוקחים טלפון לביה"ס והאם הם יכולים להשתמש בו בזמן שהם בביה"ס? האם הגישה של ביה"ס מקובלת אליכם?
בבקשה ציינו גילאים כי זה מאוד רלוונטי לנושא הזה.
וכרגיל, תרגישו חופשי לעלות פה כל דבר אחר בנושא, כולל הוספת שאלות שמענינות אתכם.