ניריתסקוטלנד
New member
מה בפינה
מיחזור.
תחום המיחזור מאוד חזק בעולם היום ומנסה להציל אותנו מטעויות שעשינו ועדין עושים בתחום הזיהום האקולוגי וההשלכות שלו על כדור הארץ. מדינות ועיריות צריכות לעמוד ביעדי מיחזור אפילו על חשבון עלויות גבוהות.
מענין לראות איך הנושא הזה מטופל במדינות שונות ואיך כל אחד מאיתנו מתיחס לנושא הזה אצלו בבית.
האם זה משהו שנמצא בחיי היום יום שלכם?
אילו דברים אתם נוהגים למחזר בבית? האם כל בני המשפחה משתפים פעולה?
מהן דרישות המיחזור אצלכם (איזה מוצרים, באיזה תדירות, אכן פיזית מתבצע המיחזור) ומה אתם עושים בפועל?
האם אתם עושים מעבר לזה? דברים כמו איסוף אשפה של אחרים בזמן טיול וכד'.
איך אתם עושים קניות בסופר? שקיות נייר, שקיות ניילון או משהו אחר.
האם ביה"ס/גני הילדים מתיחסים לנושא המיחזור? איך ומה?
האם אתם יוצרים עם הילדים במיחזור? (תמונות יתקבלו בברכה)
האם אתם משפצים רהיטים או מקשטים קופסאות וכד' לשימוש בבית?
האם לדעתכם עלות המיחזור שווה את התוצאות שהמיחזור משיג?
כמה שזכור לי, המיחזור בישראל הוא בנקודות האשפה/מיחזור ולא בבתים כמו שנהוג באירופה, אני לא יודעת מה קורה בארה"ב. האם גם בישראל מיחזרתם? איזה מוצרים?
מצ"ב לינק לאתר עם המון רעיונות מיחזור - כיצד תוכלו לעשות שימוש חוזר במסגרת הבית?
תחום המיחזור מאוד חזק בעולם היום ומנסה להציל אותנו מטעויות שעשינו ועדין עושים בתחום הזיהום האקולוגי וההשלכות שלו על כדור הארץ. מדינות ועיריות צריכות לעמוד ביעדי מיחזור אפילו על חשבון עלויות גבוהות.
מענין לראות איך הנושא הזה מטופל במדינות שונות ואיך כל אחד מאיתנו מתיחס לנושא הזה אצלו בבית.
האם זה משהו שנמצא בחיי היום יום שלכם?
אילו דברים אתם נוהגים למחזר בבית? האם כל בני המשפחה משתפים פעולה?
מהן דרישות המיחזור אצלכם (איזה מוצרים, באיזה תדירות, אכן פיזית מתבצע המיחזור) ומה אתם עושים בפועל?
האם אתם עושים מעבר לזה? דברים כמו איסוף אשפה של אחרים בזמן טיול וכד'.
איך אתם עושים קניות בסופר? שקיות נייר, שקיות ניילון או משהו אחר.
האם ביה"ס/גני הילדים מתיחסים לנושא המיחזור? איך ומה?
האם אתם יוצרים עם הילדים במיחזור? (תמונות יתקבלו בברכה)
האם אתם משפצים רהיטים או מקשטים קופסאות וכד' לשימוש בבית?
האם לדעתכם עלות המיחזור שווה את התוצאות שהמיחזור משיג?
כמה שזכור לי, המיחזור בישראל הוא בנקודות האשפה/מיחזור ולא בבתים כמו שנהוג באירופה, אני לא יודעת מה קורה בארה"ב. האם גם בישראל מיחזרתם? איזה מוצרים?
מצ"ב לינק לאתר עם המון רעיונות מיחזור - כיצד תוכלו לעשות שימוש חוזר במסגרת הבית?