מה בפינה
מי אנחנו? 2015

מתפקדת

איפה אתם חיים? (מדינה/יבשת) חיה בניו יורק, ארה"ב

&nbsp
מי במשפחה שלכם ואיפה נולדו הילדים? (אמא, אבא, ילדים) . אני ובעלי כרגע, מנסים להביא ילד לעולם
.
&nbsp
לפני כמה זמן עזבתם את ישראל? (במידה והיו לכם כמה מעברים, נשמח לשמוע) עזבנו את ישראל בחודש ספטמבר האחרון, כמעט חצי שנה פה

&nbsp
למה עזבתם את ישראל? (עבודה, לימודים, בן זוג)- רילוקיישן מטעם העבודה של הבעל, הוא רצה שנים שנעבור וסירבתי ובסוף הציעו הצעה שממש היה קשה לסרב והחלטתי להתנגד לכל הפחדים ולתת לזה צ'אנס.
&nbsp
האם יש לכם משפחה מורחבת לידכם? (סבים, דודות ודודים) -יש לי אחות בקליפורניה.
&nbsp
האם אתם עובדים מחוץ לבית או בבית, מה אתם עושים? (עבודה בבית יכולה להיות עסק או הורה שנשאר עם הילדים והבית)
כרגע בחיפוש עבודה כמורה לעברית, בנתיים מחלטרת בשמירה על ילדים ועושה שיעורים פרטיים בעברית בדרך חוויתית ויצירתית.
&nbsp
האם יש לכם תחביב או תחום התענינות? אם יש לכם בלוג או אתר, אתם מוזמנים לצרף לינק.
אוהבת לקרוא ולכתוב, מנהלת בלוג ב- brb ויש לי דף בפייסבוק לכובע המורה הפרטית אבל מעדיפה לא לשים את זה ישירות פה, מי שמעוניין אשמח לשלוח במסר פרטי.
&nbsp
מה אתם מקבלים מהפורום הזה? איך הגעתם אליו? מקבלת המון. קראתי בו הרבה זמן לפני שההתלבטות לגבי מעבר הייתה רלוונטית. מאוד נהניתי לקרוא אותכן. רק כשהמעבר היה יותר עניין רציני העזתי לשאול בקול רם פה אם זה בסדר להצטרף למרות שאין לי ילדים וקיבלתם אותי באהבה ועל כך אני מודה לכם רבות
.

AlicePJ

New member
מתפקדת

לא כותבת פה כמעט, אבל קוראת. אולי מתישהו אני אתחיל לכתוב יותר, מבטיחה לנסות!
אנחנו גרים בארה"ב, שנינו מישראל אבל שני הילדים נולדו כאן. עברנו לארה"ב לפני קרוב לעשור, וגרנו כבר בכמה מדינות שונות בארה"ב, בעקבות הקריירה של בעלי.
אין לידינו משפחה מורחבת.
אני כרגע עם התינוק בבית, הוא רק בן שלושה חודשים. מתישהו כשהוא יגדל אני אחזור לעבוד, אבל אין לי מקום עבודה עדיין כי עברנו מדינה במהלך ההריון שלי, אז כשאני ארגיש מוכנה אני אחפש עבודה, ומקווה שאמצא מהר.
תחביבי כוללים את נטפליקס, נטפליקס, ועוד נטפליקס. לאחרונה גם חדר כושר הפך לתחביב. וגם ציפיה לקיץ ולחום ולאפשרות לצאת עם התינוק לטייל בחוץ ולא להיות תקועה איתו בבית.

Mottek

New member
גם אני!

איפה אתם חיים? (מדינה/יבשת)
גרה במסצוסטס, ארה"ב (צפון מזרח היבשת)

מי במשפחה שלכם ואיפה נולדו הילדים? (אמא, אבא, ילדים)
אמא אבא ושלושה בנים 12.5, 6, 3.5. אמא ואבא ישראלים שנולדו בחו"ל והילדים נולדו בארה"ב

לפני כמה זמן עזבתם את ישראל? (במידה והיו לכם כמה מעברים, נשמח לשמוע)
עזבנו את ישראל לאחר השרות הצבאי, לפני כמעט 20 שנה. איך שהזמן טס!

למה עזבתם את ישראל? (עבודה, לימודים, בן זוג)
לא מצאתי את עצמי בארץ.

האם יש לכם משפחה מורחבת לידכם? (סבים, דודות ודודים)
אח של בעלי ומשפחתו גרים ממש לידינו (עברו לכאן בעקבותינו). שאר המשפחה נמצאת במרחק של לפחות 12 שעות נסיעה.

האם אתם עובדים מחוץ לבית או בבית, מה אתם עושים? (עבודה בבית יכולה להיות עסק או הורה שנשאר עם הילדים והבית)
אני מטפלת בבית ובילדים במשרה מלאה.

האם יש לכם תחביב או תחום התענינות? אם יש לכם בלוג או אתר, אתם מוזמנים לצרף לינק.
אני אוהבת לבשל, ומשתדלת לפתוח את פינת הבישול פעם בשבוע.

TearGarden

New member
גם אני כאן

אמנם כמעט לא כותבת אבל כן קוראת (כל יום!).

איפה אתם חיים? (מדינה/יבשת)
חיה בוונקובר, קנדה

מי במשפחה שלכם ואיפה נולדו הילדים? (אמא, אבא, ילדים)
אמא, אבא ובת שנתיים שנולדה בקנדה

לפני כמה זמן עזבתם את ישראל? (במידה והיו לכם כמה מעברים, נשמח לשמוע)
עזבנו לקנדה לפני 4 וחצי שנים, חיינו בוויניפג 3 שנים, ועכשיו בוונקובר קצת יותר משנה וחצי

למה עזבתם את ישראל? (עבודה, לימודים, בן זוג)
עזבנו כי לא רצינו יותר לחיות בישראל, מכל מיני סיבות

האם יש לכם משפחה מורחבת לידכם? (סבים, דודות ודודים)
דוד של בעלי חי בוונקובר כבר מעל 20 שנה, ובשנה האחרונה הצטרפה גם חמותי, אמא שלה ואח של בעלי

אני עובדת מחוץ לבית במשרה מלאה, עובדת כ-Accountant (מרתק הא?)

יש לי בלוג שעוסק בעיקר בחווית ההגירה שלנו, כתבתי בו כמה שנים ולצערי לאחרונה הפסקתי כי כבר אין לי על מה לכתוב, אני מרגישה שעברתי הלאה ולא יודעת אם אני רוצה לקחת את הבלוג למקום אחר (נניח אישי יותר) או פשוט לנטוש את הספינה.

מה אתם מקבלים מהפורום הזה? איך הגעתם אליו?
את הפורום הזה אני מכירה כבר שנים ולפעמים הייתי מציצה, אבל לפני שנולדה הילדה זה לא כל כך דיבר אליי. כשהייתי בהריון נזכרתי בקיומו ומאז אני כאן. נהנת לקרוא על חוויות של אחרים בכל מיני מקומות בעולם.

libbyorganizer

New member
נעים להכיר, אני ליבי מבוסטון

שלום לחברי הקהילה,
אני ליבי בת 37 מבוסטון, אנחנו גרים פה כבר 5 שנים ועוד מעט חוזרים לארץ.
הגענו בעקבות הצעת עבודה של בעלי ויש לנו שני ילדים: מ' בת 5 וע' כמעט בן שנתיים.
אני חובבת עיצוב, פרסום, אסתטיקה ואני בשלבי הסבה מקצועית - בארץ עבדתי במשרד פרסום, אך לאחר המעבר מצאתי עבודה כמורה לעיברית וכיום אני עושה צעדים ראשונים כמארגנת ומסדרת בתים.
את נירית, מנהלת הפורום המקסימה, אני מכירה ממקום אחר והיא חשפה אותי לפורום הזה ולקהילה המקסימה.
מאחלת לכולנו שבת שלום
ליבי

1me too1

New member
עונה

חיים במונטריאול, קנדה.
הילדון ואנחנו. הילדון נולד כאן.
אנחנו כאן כבר 8.5 שנים. עזבנו כי רצינו לנסות משהו אחר.....
אין לנו כאן משפחה מורחבת, אבל אחרי המעבר גילינו שיש כאן קרובים רחוקים של סבתא של בעלי. הם מתפקדים כמשפחה בשבילנו, ארוחות שישי, חגים, סתם לפעמים באמצע השבוע ולעיתים סופר נדירות כבייביסיטר.
שנינו עובדים מחוץ לבית.
תחביבים כרגע אין לי, ואין לי גם אנרגיות לפתח.
אני נהנית לקרוא סיפור וחוויות של בנות אחרות, אני יודעת שאני יכולה תמיד לבוא ולהתייעץ, לספר, לשתף. בעבר ביליתי בכמה פורומים, עכשיו זה הפורום היחיד שאני לוקחת בו חלק פעיל.

למעלה