מה בפינה
אז והיום

מה בפינה
אז והיום

השאלון הזה רץ ברשת, וחשבתי שיהיה נחמד לעשות את זה גם כאן.
תכתבו את הסטטוס שלכם לפני 17 שנה ועכשיו.

בואו נראה כמה חיי האנשים השתנו:

איזה אוטו היה לך בשנת 2000, איזה עכשיו?
במה עבדת בשנת 2000, ואיזו עכשיו?
בן כמה היית בשנת 2000 ובן כמה עכשיו?
איפה חיית בשנת 2000, ואיפה עכשיו?
האם היו לך חיות מחמד ב-2000, האם יש עכשיו?
האם היית מאושר ב-2000, האם אתה מאושר היום?
מצב משפחתי בשנת 2000, והיום?
כמה ילדים היו לך ב-2000, כמה היום?

עונה

לא היה לי אוטו בשנת 2000, והיום יש לנו רנו סיניק, אבל אין לי רשיון נהיגה בריטי ככה שכלום לא השתנה מבחינת הנהיגה שלי

במה עבדת בשנת 2000, ואיזו עכשיו?
בשנת 2000 הייתי מזכירה של סמנכ"ל השיווק של סלקום. האנגלית שלי לא מספיק טובה לעבודה אדמיניסטרטיבית כאן, אז אני עובדת במועדון ילדים פעם בשבוע בערב, מוציאה ילדים מהגן וביה"ס פעמיים בשבוע ומנקה מרכז תמיכה פעמיים בשבוע

בן כמה היית בשנת 2000 ובן כמה עכשיו?
בשנת 2000 הייתי בת 35, היום אני בת 52.

איפה חיית בשנת 2000, ואיפה עכשיו?
בשנת 2000 גרתי בדירה שכורה עם שותפה בת"א. היום אני חיה בבית משלנו על אי בצפון סקוטלנד.

לא ולא, למעט אם דג זאת חיית מחמד

מה זה אושר? הרי אנחנו לא כל הזמן מאושרים או כל הזמן אומללים. סה"כ הייתי מאושרת גם בשנת 2000 וגם היום

מצב משפחתי בשנת 2000, והיום?
רווקה בשנת 2000 ונשואה היום

כמה ילדים היו לך ב-2000, כמה היום?
לא היו לי ילדים בשנת 2000, היום יש לי בת אחת

forglemmigej

New member
עונה רק על כמה היתראישי מדי

אאודי 100 אוטומטי , גרתי בירושלים וזה קשה שם עם כל הזינוקים בעליה בכל רמזור, פה הרכב קטן כמו לרוב האנשים וגיר ידני, מגן סיוויק אם זה מענין מישהו, יש פה הרבה רכבים עם שתי דלתות בכלל ואף אחד כמעט לא משתמש באוטומטי זה יוצא עשרות אלפי קרונות יותר יותר, בכלל על כל רכב שקונים משלמים 180 אחוז ,המדינה מעונינת שישתמשו בתחבורה ציבורית זה יותר ידידותי לסביבה וגיר אוטומטי בכלל צורך יותר דלק, אני לא משתמשת הרבה ברכב התחבורה הציבורית מעולה ומדויקת והרבה בכלל משתמשים באופניים אפילו שופטים בעליון ושרים בממשלה זה חלק מהתרבות של לא לנקר עיניים, אגב תח"ץ כשהייתי עכשו בארץ שלושה חודשים השתמשתי הרבה בתח"ץ והיא יוצאת מן הכלל הישראלים סתם מקטרים.
היו לי שני כלבים : אייריש האונד וווימררנר וחתולה סיאמית , פה אין כי הזוגי לא סובל חיות.
לא הייתי מאושרת בשנת 2000 היום כן, למדתי שכדאי ורצוי להסתכל על מה שיש {טוב} ולא לגנוח כל הזמן, זה גם חלק מהתרבות להסתפק במה שיש ולנסות כל בוקר לראות את הטוב שיש, אסור להתלונן אף פעם זה מעין חלק מהצגה שהכל טוב..

למעלה