מה בפינה
בוקר טוב

בימי שיגרה השעון מצלצל בשעה 6:40

ואני קמה 10 דקות אחרי כן (כן, אני אוהבת את הסנוז הזה) בחורף אני הראשונה לקום, בקיץ בעלי קם לפני. הוא מאוד מחובר לעונות השנה, כשאור קמים מבחינתו, והוילון Blackout ממש לא משנה אצלו. אני קמה, מתארגנת, מארגנת לבוני ארוחת צהריים לקחת לביה"ס כשהטלביזיה על חדשות ברקע. מה השתנה הלילה הזה..., 5 דקות תרגילי ספורט, בעיקר לבטן ואני כבר מתחברת לרשת החברתית. מה השתנה הלילה הזה...
ואוכלת ארוחת בוקר. אני כל כך אוהבת וצריכה את הזמן הזה השקט על הבוקר.
8:05 אני מעירה את בוני. 8:45 היא יוצאת לביה"ס.

alphadelta

New member
איזה גדולה את שאת מתעמלת על הבוקר

אצלינו: קמים מעט לפני הילדים. אנחנו שותים קפה יחד שנינו. ואז אורזים צהרים, אני מכינה ארוחת בוקר, ויש התארגנות בוקר. הילדים קמים באופן עצמאי והם אחראים לבדוק אם השני התעורר בזמן. אנחנו אוכלים יחד ארוחת בוקר (אשמח לרעיונות חדשים דרך אגב...) מחליפים פרטים על היום שיהיה ומתחילים את היום.

אצלנו

יש שתי שיגרות - כשהבעל נמצא וכשהוא לא, והן שונות בתכלית.

כשהוא בבית לרוב אני בכלל לא חלק מהבוקר. שונאת שונאת שונאת בוקר. אלה השעות שאני ישנה הכי חזק, ואף פעם אין לי סבלנות לאף אחד כשאני מתעוררת. מכיוון שכשבעלי לא בנסיעות עבודה הוא עובד מהבית, אז אין בעיה ואני נשארת לישון

כשהוא לא בבית אז אין לי ברירה. אני מכוונת שעון ל 7:45 והולכת להעיר את הילדים. יורדת למטה להכין להם LANCHES , ומי שיורד בזמן גם מקבל ארוחת בוקר שכוללת קערה של דגני בוקר עם חלב, ואם אני ממש במצב רוח טוב אז איזה פרי חתוך.
אני מארגנת להם את התיקים בזמן שהם מתארגנים על עצמם ואז עולה לשטוף פנים וכאלה, לוקחת אותם לבית ספר עם פיג'מה חחחחחחחח
יש מעט מאוד שיח בבוקר כשאני נמצאת, אין מה לומר הילדים מכירים אותי היטב

אחרי שאני מורידה אותם חוזרת הביתה לשתות קפה בשקט שלי מול התעדכנות שוטפת במחשב ולאט לאט מתחילה את היום שלי.

למעלה