מה בפינה
חוזרים לשיגרה

מה בפינה
חוזרים לשיגרה

אמצע אוגוסט, לאן נעלם הקיץ הזה??? כשהילדים חוזרים למסגרות, אצלנו כבר אוטוטו מתחיל החורף

מתי חוזרים לביה"ס/גן אצלכם?

מה הכי אהבתם בקיץ הזה?

מחכה לשמוע מכם חברי פורום ותיקים וחדשים

אצלנו החזרה לביה"ס

באמצע שבוע הבא. אני כבר רואה שבי"ס אחרים בסקוטלנד התחילו לחזור לביה"ס מתחילת השבוע. כל מחוז פה בוחר את החופשות שלו, הילדים צריכים להיות בביה"ס 190 יום, מעבר לזה הכל תלוי במחוז, ולמה זה כך? מכיוון שכל אזור היה צריך את עזרת הילדים בעבודות השדה בתקופות שונות לפי הגידולים של אותו אזור.

הקיץ הזה היה יותר קיצי מהשנים הקודמות מבחינת מזג אויר וזה נהדר. גם החופשה שלנו בארץ וגם החופשה הקצרה בחוף המערבי של סקוטלנד היו לא פשוטות אבל מאוד מהנות בסופו של דבר, ובעלי אפילו ביקש שנשריין קוטג לחופשת אוקטובר הקרובה
גולת הכותרת של הקיץ הזה תהיה המעבר לבית החדש, אבל זה עדין לא קרה.

alphadelta

New member
רגשות מעורבים

תכף מתחילים הלימודים וכולנו ברגשות מעורבים. כייף שמתחילה שנת לימודים וחוזרים לשיגרה, וגם עצוב שהזמן המשפחתי, ולא לרוץ ממקום למקום נגמרים.

מתוקוש2

New member
אני גרה בארץ כך ששנת הלימודים כידוע מתחילה ב1 לספטמבר

אבל בני מתחיל השנה תיכון והשבוע התחיל ללכת לקורס בבית הספר , כך שאצלינו אפשר להגיד שהסתיים לו החופש לצערי , אני מאוד אוהבת את החופשות מבית הספר , לא ממהרים ,אפשר להתחיל את היום בכייף,

כמה זמן סה"כ החופשה בישראל?

את יכולה לפרט יותר מזה הקורס הזה בביה"ס? האם זה בגלל שזו שנה ראשונה בתיכון? המון המון בהצלחה לו. וואו, תיכון זה בטח כל כך שונה מיסודי. אנחנו שם בשנה הבאה

כולנו פה נהנות מימים יותר רגועים בחופשת הקיץ
מישהו חווה את זה אחרת?

מתוקוש2

New member
החופשה בישראל היא מהראשון ליולי עד הראשון לספטמבר

הקורס הוא לעולים לתיכון, אצלנו בעיר זה מכיתה ט' זה תיכון ,ע ד כיתה ח' זה יסודי ,אבל בכל הארץ חוץ מרמת גן , גבעתיים וגבעת שמואל ונידמה לי עוד ישוב אחד בצפון
יסודי זה עד כיתה ו' ,וז' ח' ט' זה חטיבת ביניים ,וי' יא יב זה תיכון.
אגב לגבי חופשה בספטמבר יש חופשת ראש השנה שהשנה זה בסוף החודש ,ויש כמובן את חופשת יום כיפור וסוכות, ורק באמצע אוקטובר מתחילים ללמוד רציני.

מה שמענין אותי הוא מה מעבירים בקורס לעולים לתיכון,

למה זה מצריך להתחיל את הלימודים לפני כן? זה מענין אותי כי לא שמעתי על זה לפני כן, והבת שלי עולה לתיכון בשנה הבאה (גם אצלנו אין בית ספר ביניים, עוברים מיסודי לתיכון).

Lhuna1

New member
נירית, גדלת בארץ לא?

איך אפשר לגדול בישראל ואז לשכוח שיולי-אוגוסט זה החופש הגדול?
(אמנם היתה תקופה קצרה שהוא קוצר בשבוע לטובת חגים אחרים, אבל זה לא החזיק).
&nbsp

בהחלט,

עזבתי את הארץ בגיל 40+, אבל לא הבנתי את נושא הקורס הזה לפני תחילת תיכון וחשבתי שאולי היה שינוי בתאריכים.

ברוכה הבאה לפורום

אצלנו

הילדים חזרו ללימודים ביום שני, השבוע.
אני חזרתי מישראל ביום רביעי בערב, וחופשי התבאסתי שלא הייתי שם בתחילת הלימודים ...
מצד אחד אני שמחה שחזרו ללימודים, מצד שני לגמרי קשה לי לחזור לשעות מסודרות ושיגרה יומיומית כזו ... מסכימה עם מי שכתבה מעלי - רגשות מעורבים

שתהיה לכולם שנה כייפית ומוצלחת!

חופשת הקיץ אצלנו

ארוכה מאוד ועומדת על חודשיים וחצי!
יוצאים לחופש בסופ"ש של MEMORIAL DAY שהוא כידוע בסוף מאי, וחוזרים ללימודים בשבוע השני של אוגוסט.
א ב ל - משנה לשנה יותר כיף ותכלס לא אכפת לי.
החופשות שלנו עמוסות ומתוכננות לרוב מראש, ובזמן שאין תוכניות של ממש הילדים עם חברים, הולכים לבריכה השכונתית או סתם לא עושים כלום, אבל זה לא קורה הרבה.

rona73

New member
החופש הגדול ממשיך עד 15.09

אנחנו גרים בבולגריה.החופשה מתחילה מה15.06 עד ה- 15.09- שלושה חודשים!! שנה הבאה החופשה מתקצרת בשבוע. . ד" א בכיתות א- ד השנה מסתיימת בסוף מאי. הילדים שלי בני 12+ תאומים. חודש היו ב2 מחנות קיץ.שבועיים בסופיה בבית, אח" כ שבועיים בארץ ועכשיו נשארו פחות משלושה שבועות עד תחילת הלימודים. :)

rona73

New member
יש כמה חופשות במהלך השנה

חופשת החורף קריסמס,חופשת האביב כל אחת בערך שבוע. כמה ימי לימוד אין לי מושג.

למעלה