מה בפינה
מה אתם אוהבים לעשות עם הילדים שלכם?

מה בפינה

אנחנו בעיצומה של חופשת הסתיו. בתחילת כל חופשה אני שואלת את בוני מה היא רוצה לעשות בחופשה? תיאום ציפיות. לעלות את הנושא לסדר היום. להעביר את האחריות גם אליה וכמובן לדעת מה היא רוצה. היא ענתה לי: אני רוצה שניצור יחד. כבר לא עשינו את זה הרבה זמן
כל כך שמחתי לשמוע את זה. אני מאוד אוהבת ליצור איתה, ובשנה/שנתיים האחרונות, היא העדיפה לגשת לבד לארון יצירה שלנו וליצור לבד.

מה הילדים שלכם אוהבים לעשות אתכם?

מה אתם אוהבים לעשות כמשפחה?

מתי יש לכם זמן איכות עם הילדים? (סופ"ש, זמן נסיעה באוטו, לפני השינה וכד')

כרגיל, תרגישו חופשי להעלות פה כל מה שרלוונטי לנושא

אני מאוד אוהבת ליצור עם בוני,

בעצם היא זו שהביאה אותי ליצור, בתור אמא, כל מה שעשיתי היה מדהים בעינה וזה עודד אותי ליצור. תמיד הייתי פרפקציוניסטית ולא יצרתי, כי יש פער ענק בין הרעיון לבין יכולת הביצוע שלי. ברגע שזה לא היה רלונטי יותר, כי בעיני ילדה קטנה כל מה שעשיתי היה מדהים, פשוט נהנתי מהדרך, מה יצירה עצמה, מהיצירה עם בוני יחד.

פעם בשבוע כולנו מטפסים יחד במרכז הספורט. אנחנו אוהבים לטייל, למרות שבוני לרוב לא רוצה לצאת, אבל כשאנחנו כבר בחוץ היא מאוד נהנת, וכולנו אוהבים לנסוע ל-HOY, שזה אי קרוב אלינו, ויש שם קוטג' שאנחנו שוכרים על חוף באזור שהוא בעצם שמורת טבע. אנחנו נוסעים לשם בשבוע הבא לכמה ימים.

האמת היא שאין לי זמן איכות קבוע עם בוני. אבל יש לנו זמנים שאנחנו עם עצמנו והזמנים האלו מאוד חשובים לי ואני בטוחה שגם לה. כשהיא היתה יותר קטנה, הייתי לוקחת אותה לביה"ס וחזרה הביתה, וזה היה זמן קבוע ביום שהוא רק של שתינו, זה בהחלט חסר עכשיו, אבל יש לנו מספיק הזדמנויות אחרות.

ארוחת הערב היא זמן איכות משפחתי. אנחנו תמיד אוכלים יחד ואני מאוד מקפידה על זה. מדברים על היום שלנו, על תוכניות וכד'.

alphadelta

New member
אוכל

אנחנו אוהבים לבשל ולאפות יחד. וכמובן לאכול יחד... פרט לכך אנחנו אוהבים משחקי קופסא, לראות סדרות שאנחנו רואים יחד. ולצחוק - אנחנו אוהבים לצחוק יחד.

לבשל ולפטפט

אנחנו נהנות לאפות יחד, ולאחרונה היא כבר אופה גם לגמרי בעצמה, זה ממש נחמד.
הדבר שאנחנו הכי אוהבות לעשות (או לפחות עושות הכי הרבה) הוא כנראה להתכרבל ולפטפט אחת עם השנייה, לפעמים אנחנו יכולות להעביר ככה שעתיים בלי לשים לב. זה גם חלק מטקס הבוקר והערב שלנו, לפני השינה ולפני הקימה.
שתינו אוהבות לקרוא ולפעמים בימים קרים אנחנו שוכבות יחד במיטה וקוראות ומפעם לפעם מספרות אחת לשנייה קטעים טובים (היא מתרגזת אם אני קוראת מעבר לכתף שלה!)
לפעמים - נגיד פעם בשבוע - היא מציגה לי את כשרונותיה בריקוד או התעמלות, ואז אני בתפקיד הצופה או (אם אין לי מזל) - המאמנת. לעתים יותר רחוקות אנחנו משחקות משחקי קלפים או צובעות בחוברות צביעה, ואם יש לה מזל אני מסכימה לראות איזה סרטון יו-טיוב שהיא אוהבת.
לעתים רחוקות אנחנו שומעים מוזיקה ביחד, וזה ממש כיף אבל לא קורה הרבה.
אני דווקא אוהבת יצירה אבל איכשהו זה יותר משהו שלי מאשר משהו משותף איתה.
לפני שהייתי בהריון היינו עושות אקרובאלאנס, אבל עכשיו זה לא בא בחשבון...
&nbsp
כשהיא היתה קטנה היינו מתרגלות יחד יוגה, אבל נמאס לה.
&nbsp
עכשיו לקראת הלידה אני מתחילה לחשוב שכדאי להכניס ללו"ז שלנו זמן קבוע שיוקדש רק לה, כמו שעשיתי עם אחיה הגדול כשהיא נולדה.
&nbsp
את הגדול אנחנו כמעט לא רואים, היו לנו כמה ימי חסד של פיקניקים ומנגלים משותפים בחופשת הקיץ, ואז הוא שוב נעלם לחדרו... :(
הבילוי המשפחתי היחיד שלנו כמשפחה שלמה הוא טיולים של שלושה ימים פעמיים בשנה ויציאה למסעדה החביבה עלינו פעם בחודש-חודשיים.

אוהבת לשיר לה ואוהבת את הטיולים שלנו בחוץ

זה גם מעביר את הזמן וגם שתינו נהנות. אני מראה לה דברים בדרך ואפילו שהיא עדיין קטנטנה מספרת לה סיפורים סביב מה שרואות.
&nbsp
מחכה בקוצר רוח שהיא תהיה גדולה מספיק לעשות יצירות

למעלה