מה בפינה
נסיעה ארוכה באוטו

מה בפינה
נסיעה ארוכה באוטו

ראיתי את הפרסומת הזאת של פורד וזה נתן לי רעיון לנושא פה. האם כך, נראת אצלכם נסיעה ארוכה, או אולי קצרה, באוטו?
https://www.facebook.com/184377348315163/videos/1412951482124404/
מה אתם לוקחים איתכם לנסיעות באוטו? ארוכות או קצרות אם רלוונטי.
איך אתם מעבירים את הזמן בנסיעות ארוכות?
יש לכם טיפים?

וכרגיל, מוזמנים לשים או להתיחס לכל מה שרלוונטי לנושא

איזה מזל שיש לי ילדה אחת. ועוד איזה ילדה, מלאך!!!

מאז שהיתה תינוקת, תענוג לנסוע איתה. היא מעסיקה את עצמה בכייף.
היום היא לוקחת ספר וקוראת. לנסיעות ארוכות יש לנו DVD נייד עם חיבור חשמל לאוטו אז היא גם יכולה לראות סרטים אם היא רוצה. כשהיא היתה קטנה היינו משחקים המון ...I spy with my little eye, בהתחלה צבעים ואחרי כן, צלילים ועד עכשיו אפילו, אותיות. אנחנו גם מחליטים על נושא, או להקת מוזיקה וכל אחד צריך להתחיל לשיר שיר מתאים, וכולם מצטרפים. שואלים חידות וכל מיני כאלה.
הבת שלי גם לוקחת לעצמה כל מיני דברים שהיא רוצה לדרך בתיק קטן משלה, ושולפת כשמתאים לה. בזמנו היו משחקים, היו זה עפרונות, דפים וכד'.

באמת תענוג לנסוע איתה וגם לטוס כמובן.

alphadelta

New member
אנחנו אוהבים נסיעות ארוכות

וכבר מגיל קטן הם רגילים לזה. אין אצלינו שימוש אלקטרוני בזמן נסיעה. ההכנות הם כאלה : אנחנו הולכים לספריה ושואלים ה מ ו ן ספרים. חלק אני שמה לידם ברכב וחלק מאחור כך שמחליפים כל כמה ימים. אנחנו משחקיים משחקי דרך, מקשיבים ל׳אודיו בוקס׳ הם מפטפטים וגם כמובן בוהים מהחלון החוצה. הם מביאים לעצמם מה שהם רוצים לדרך. אה, ויש לנו גם משחקים לדרך שהם משחקים בהם. כמו קלפים ושחמט מגנטי.
מאחר והתחלנו את זה בגיל ינקות איתם, הם פשוט גדלו לתוך זה.

התנסינו פעם ראשונה בנסיעה ארוכה עם הגברת הצעירה

שעתיים לכל כיוון לפני שבועיים. קל זה לא היה והיא איבדה את הסבלנות וגם אנחנו- לא פחות ממנה. אני ממש לא מרגישה טוב בנסיעות ארוכות והנסיעה הזו הייתה אמורה להיות קצרה יותר אבל התארכה בגלל פקקים.
העברנו את הנסיעה עם צעצועים,שירים וחור בראש לאבא

&nbsp
בסוף זה עבר בשלום ואפילו נרדמה קצת בהלוך, בחזור הייתה עצבנית בגלל שהייתה עייפה מאוד ולא הצליחה להירדם. הגענו הבייתה ומיד נרדמה לשעתיים.

נשמע סיוט

בעיקר אם את לא מרגישה טוב גם, הילדים כל כך מרגישים אותנו.

נהדרת לראות אותך כאן

תודה!

האמת שדי חששתי מהנסיעה הזו כי עד עכשיו הכי הרבה נסענו איתה חצי שעה והיא גם גדלה ויותר פעילה אבל סה"כ זה עבר בסדר.
שמחה שנסענו כי פגשנו חבר שעבר לפה ולא ראיתי אותו מעל שנה. אמרנו לו שלא יתרגל ופעם הבאה הביקור אצלנו

מה שקורה אצלנו

כל שנה יוצאים לפחות פעם אחת ל ROAD TRIP ארוך.
כבר נסענו לסן חוזה, סן דייגו, ביקרנו כבר ב 10 NATIONAL PARKS והיד עוד נטויה.
החורף ניסע לסדונה.
נוסעים גם לפחות פעם בשנה לקמפינג (שזה משמעותית פחות שעות, נניח 3 וחצי עד ליעד).
בנוהל:
1. אוכל. מלא אוכל. זה כולל סנדביצ'ים, פירות ומלא חטיפים.
2. בקבוקי מים אישיים.
3. דיוידי נייד ומליון סרטים. עושים תורות בבחירה.
4. אוזניות ומוסיקה.
5. בוהים בחלון.
6. לפעמים משחקים משחקי אוטו.
7. משתדלים לתכנן מראש את המסלול - עצירות, פארקים, אוכל/פיפי, ורצוי לא יותר מ 8 שעות נסיעה (בדר"כ הממוצע הוא גג 5 שעות ליום).

אישית, מאוד אוהבת ROAD TRIPS. ולשמחתי גם בעלי והילדים.
האטרקציה העיקרית מבחינתם היא תמיד החדר במלון. איך שמגיעים יש סשן קפיצות ממיטה למיטה ואחכ ישר לבריכה. מסורת

alphadelta

New member
אוכל

אכן, אנחנו לוקחים אוכל איתנו ועורכים פיקניקים במקומות מדהימים שיש בארצות הברית. ביתיים טיילנו עם הרכב טיולים ארוכים רק ברחבי ארצות הברית. ופיקניק בזריחה בגולף של טקסס, או פיקניק של שקיעה בקליפורניה ופיקניק צהרים ביער בפנסלבניה וכל בפיקניקים שבאמצע הם חוויות שאנחנו אוהבים לאסוף.

לא. יש לנו אחת טינאייג'רית

שמתעסקת עם מכשירים אלקטרוניים, אחת ביסודי שלא מרגישה טוב בנסיעות (במיוחד כשיש סיבובים וכו') ורוב הנסיעה מתרכזת בלא להקיא ומאזינה לרדיו (או פותחת חלון / שותה / עוצרת את הרכב וכו'), ואחת קטנה שנרדמת די מהר (אבל לפעמים עד שהיא נרדמת מציקה קצת לגדולות - נניח מתכסה כך שהכיסוי ייגע בהן). באחד הרוד טריפס שלנו רצינו לנסוע בכביש 1 (נדמה לי) לאורך החוף בקליפורניה, אבל תוך 5 דקות האמצעית (שהייתה אז הכי קטנה) התחילה לא להרגיש טוב ועשינו אחורה פנה.

אני הכי אוהבת שהן מתחילות לדבר איתי בנסיעה (בעלי הוא הנהג). אבל אז לפעמים יש תחרות בינן לבין בעלי, שגם הוא רוצה לדבר איתי בנסיעה...

הילדות אוהבות שאני שרה שירים עם הרדיו באוטו, והשירים שאני שרה אוטומטית הופכים לשירים אהובים עליהן. לפעמים הקטנה לא בטוחה אם אני שרה, ושואלת אם אני שרה, כדי לוודא שהיא צריכה להוסיף את השיר הזה לרפרטואר השירים שהיא אוהבת
.
אני אוהבת לשמוע רדיו (בעיקר סוף שבוע רגוע של גלגל"צ - או ליתר דיוק, בגרסה הקודמת שלו שלא הכילה כל כך הרבה מוסיקה מזרחית), אבל לבעלי ולגדולה אין סבלנות וברגע שמשמיעים שיר שלא מוצא חן בעיניהם הם מתלוננים ודורשים להעביר תחנה (היא) או מעבירים בעצמם תחנה או למוסיקה מוקלטת (הוא) - קשה להם לחכות את כל השיר ולראות אם אולי השיר הבא יהיה בסדר.

בקיצור, הכל עליך!!!

איך אני שונאת שבעלי הופך לעוד ילד במקום עוד מבוגר

נשמע נפלא שהם אוהבים את השירים שאת שרה, כל הכבוד לך!!! והנושא של לחכות עם שיר שלא אוהבים או פחות אוהבים מזכיר לי הרצאה ששמעתי לפני כ-20 שנה על מאפייני הדור הזה, שנקרא גם דור המילניום. הוא צורך עכשיו ומיד. אין סבלנות, אין תכנון לרחוק. זאת היתה הרצאה מרתקת, וכמה חבל שהוא גם צדק

Midriff

New member
road trips

לאחרונה ניסינו audio books שאצלנו ניתן להשאיל מהספריה. בחרנו ספר שגם אנחנו נהנה לשמוע. בהתחלה הם קיטרו, אחכ כל נסיעה הכי קטנה (תוך כדי הטיול) הם ביקשו להפעיל את זה. מדי פעם הסכמנו שהם יהיו על הטלפונים שלהם בתור הפסקה מהספר.

איזה כייף שמשהוא שאנחנו המבוגרים חושבים שהוא טוב

עובד. טוב שנתתם לזה צ'אנס.

כמה שזכור לי זאת פעם ראשונה שלך בפורום שלנו, אז ברוכה הבאה לפורום

Midriff

New member
תודה

אכן, באתי לבקר ולראות אם שווה להשאר

היה בלשמוע ספר ביחד משהו מאוד נחמד ומאוד מתאים למצב שבו כולם תקועים באוטו ביחד להרבה שעות

זה מקסים בעיני!!!

איזה ספר כולכם יכולתם לשמוע ולהנות? בני כמה הילדים?

לפני שהבת שלי קראה שוטף, היא מאוד אהבה לשמוע קלטות אודיו.

Midriff

New member
שמענו

את הסיפור שאינו נגמר, נראה לי שהאריה המכשפה וארון הבגדים גם יכולים להיות נחמדים לנו.

למעלה