מה בפינה
ספורט

מה בפינה
ספורט

כבר שנתיים אני עוסקת יותר בספורט מאשר בעבר. אני מאוד נזהרת במילים פה, ואומרת, יותר מבעבר שהיה ברמת ה-0. כל אחד והספורט שלו. ועכשיו מתחילה חופשת הקיץ (אצלנו לפחות, אני יודעת שכמה מכם כבר בעיצומה של חופשה) והשיגרה משתנה ומה קורה לספורט שלכם?

האם אתם עושים ספורט בשיגרה? איזה? האם חופשת הקיץ משבשת לכם את השיגרה הזאת? מה אתם עושים במקום?

האם הילדים עוסקים בספורט? האם חופשת הקיץ משבשת את השיגרה שלהם?

בבקשה אל תשאירו אותי לבד פה

אני לא עושה ספורט בכלל.

הספורט היחיד שלי הוא ההליכה לגן או לבית הספר (וזה לא מאוד ישתנה בקיץ - גם אז הילדה בגן) - וגם את זה אני לא עושה מספיק.
הילדות חייבות לקחת חוג ספורט אחד לפחות כל שנה - השנה הקטנה (3 וחצי) בהתעמלות, האמצעית (9) בהתעמלות יומיים בשבוע, והגדולה (12) בחוג ריקוד.
הייתי שמחה אם גם האמצעית הייתה הולכת לחוג ריקוד, כי היא ממש טובה בזה, ונהנית מזה כשהיא עושה את זה, אבל מסרבת ללכת לחוג...
בקיץ באמת אין להן חוגים וצריך לחשוב על דרך לשמור על שיגרה פעילה יחסית עבורן (אף אחת מהן לא בקייטנה שכוללת ספורט - אם כי באחת הקייטנות כן תהיה כנראה לא מעט הליכה).

מענין החוג ספורטיבי אחד בשנה,

אנחנו גם משתדלים שיהיה חוג ספורט אחד וכרגע אנחנו בבעיה. בוני היתה בהתעמלות לפני שנה. השנה זה נפל במקביל לדרמה אז היא עזבה, אבל התחילה, עוד בשנה שעברה קרטה, בו היא התמידה כל השנה, אבל פתאום החליטה שהיא רוצה לעזוב. היא מסיימת את השנה עם הקרטה, וביקשתי ממנה למצוא משהוא ספורטיבי לשנת הלימודים הבאה. נראה אם נמצא משהוא שהיא רוצה. משום מה נראה לי ש... לא

גם אצלנו הן היו באמנויות לחימה

תקופה ועזבו. לדעתי זה לא מספיק פעיל להיות מוגדר חוג ספורט ממילא. השנייה רוצה חוג הוקי גלגיליות לשנה הבאה והקטנה רוצה ריקוד. הגדולה אני רוצה שהיא תמשיך בריקוד, אבל לא בטוחה שיתנו לה (היא לא מאוד מתמידה וגם לא משתתפת בהופעות).

מסכימה איתך שקרטה, לא בדיוק פיזי, לפחות לא בשלב שהבת שלי

נמצאת בו, אבל כן יש פה אלמנט גופני.

ברור שיש, וכשהן השתתפו

בחוג זה נחשב ל"חוג הספורט" שלהן רק שאני לא התלהבתי מזה כי כאמור זה לא נראה לי מספיק ספורטיבי.

תלוי בחוג -

יש חוגים לא מעטים שבחלק ניכר מהשיעור חלק מהילדים מחכים לתורם, ובאופן כללי הפעילות עצמה, גם כשכן עושים פעילות, לא נמרצת ומאמצת כמו התעמלות או ריקוד.
זה תלוי גם בילד - אבל בהתעמלות או ריקוד קשה להשתתף בלי להוציא המון אנרגיה, ופה זה בהחלט אפשרי (יש מקצועות שבהם זה מאוד תלוי בילד - למשל בכדורסל אפשר לעמוד ליד הסל או להיות שוער ולהוציא מעט אנרגיה, ואפשר להתרוצץ הרבה ולהוציא הרבה אנרגיה - התעמלות וריקוד על הצד שגם בלי תלות בילד מוציאים הרבה, וקראטה על הצד שבהחלט ילדים לא מעטים מוציאים מעט).

חיכיתי לפוסט שלך

בשלבים הראשונים, כאשר הם מתרגלים את ה-KATAS , הם לא בפעילות ספורטיבית מאומצת כמו שהסבירה חייבתלהגיב.

אני מאוד מעריכה את הספורט הזה וכנראה מה שהבן שלך ואישתך עושים זה כבר סיפור מאוד שונה, אבל אחרי שנה של תנועות קראטה, אין פה באמת פעילות גופנית מאומצת.

נחמנית

New member
כנראה שזה באמת תלוי בחוג

הבן שלי לא בקרטה, אלא בטייקוואנדו. חלק גדול מהשיעור זה ריצות, אימוני כוח, שכיבות שמיכה, כל מיני כאלה. החלק שמוקדש לבעיטות ורצפי תנועות הוא עם מיניזציה של זמן המתנה. אין לי ספק שהוא מאוד התחזק מהשיעור הזה

אספרסו2

New member
כאן הם עוברים אימונים מפרכים

אימוני כושר,סיבולת,כוח,גמישות שבלעדיהם אין מצב שיגיעו למה שענף הספורט הזה דורש.כל אימון נמשך שעתיים,בהשתלמויות הם עוברים אימונים קשים בני שבע שעות ביום,רק שעה הפסקה באמצע למשך שלושה ימים,חליפות הקראטה רטובות לגמרי מזיעה לאחר כל אימון,הם מבינים גם אילו קבוצות שרירים אחראיות לכל תנועה ותנועה על מנת להתרכז בהם ומענין שזה משפר את התוצאה.לפי מה שהבנתי מאישתי בקאטה יש אפילו חשיבות לאיוושות שמשמיעה החליפה תוך כדי תנועה.פועל יוצא הוא שגדל לי יגואר בבית,שפאגאט מאפשר לו יכולת בעיטה מדהימה.ואשתי נשמרת צעירה ויפה
רק בזכות העיסוק בספורט הזה.

וואו, זה לגמרי לא מה שקורה כאן, נהדר שהם מבינים יותר מרק

טכניקה. כל הכבוד לבן שלך, ואני מסירה את הכובע בפני אישתך

4 פעמים בשבוע אני במרכז הספורט. אני בעצמי לא מאמינה

עד לפני קצת יותר משנתיים לא עשיתי כלום. מידי פעם נסעתי באופניים, משהוא שמאוד נהנתי ממנו, אבל המזג אויר כאן הוא בעייתי אז...
לפני קצת יותר משנתיים עשינו מנוי משפחתי למרכז הספורט וחיי השתנו לחלוטין. התחלתי עם בודי בלאנס, שזה החלק הספורטיבי של היוגה, שאני כל כך אוהבת. הוספתי אירובי קל, קבוצת הליכה ובודי פאמפ, שהייתי הולכת עם בעלי, אבל גמר לי את היד ואני בתקופת החלמה כרגע. כמו כן אנחנו הולכים לקיר טיפוס כל המשפחה בערבי שישי. עד לפני שבועיים גם עשיתי פילאטיס, אבל המדריכה לא משהוא ופשוט עזבתי. אז עושה לא מעט, ב-4 ימים. מעבר לזה, אני כל בוקר עושה כמה תרגילים, בעיקר מתיחות וחיזוק שרירי הבטן, כל מיני תרגילים שאני מכירה משיעורי הספורט.

ב-7 שבועות של חופשת קיץ אני תמיד מפסיקה, כי בוני בבית. השנה ביקשתי מאחת המאמנות האישיות במרכז ספורט לעשות איתה סשיין פרטי, ולבנות סט תרגילים שאני ימשיך לעשות בחופשת ביה"ס. היא אמרה שממש אין צורך לשלם בנוסף, והמקסימה הזאת שלחה לי תוכנית אימונים יומית במייל. אני מאוד מקוה שאני יתמיד בקיץ!!!

אני חייבת להודות, שמה שהשאיר אותי בתוך הרוטינה הזאת היה הקטע החברתי. פגשתי כמה נשים, שאחרי השיעור אנחנו הולכות לשתות קפה יחד במרכז הספורט וזה עושה את כל החוויה למשהוא חברתי ולא רק עבודה על הגוף. לא חושבת שהייתי מתמידה בלי זה

alphadelta

New member
אני לא בן אדם ספורטיבי

אצל הילדים - כשהיו צעירים יותר הם היו בחוגים (קרטה, התעמלות, כדורסל וכולי) היום בגיל העשרה הם הם מגיעים באופניים או ברגל לאן שהם צריכים, שוחים המון ואנחנו יוצאים לטיולי טבע משפחתיים. בשנת הלימודים אני יוצאת להליכות עם חברה בבקרים שאני מתחילה לעבוד מאוחר. ואת זה הקיץ משבש.

שוש183

New member
אוהבת זומבה

נרשמתי למכון כושר להוריד את המשקל של הריון הלכתי לחודש והפסקתי, צריכה מוטיבציה לחזור שוב

מאוד אוהבת זומבה

אף פעם לא הייתי בזומבה.

הקורדינציה שלי אל הפנים ונראה לי שאני די התבלגן עם זה
בכל מקרה זה אף פעם לא בשעות שמתאימות לי.

קדימה!!! לחזור!!!

מתוקוש2

New member
לצערי אני לא עוסקת בספורט בכלל אבל אני גרה בקומה שלישית

והבית הוא על גבעה כך שיש לי 80 מדרגות , יש לי 2 כלבים אז אני יורדת איתם לפחות 4 פעמים ביום והולכת איתם הרבה, בימים האחרונים פחות בגלל גל החום, אבל הבטיחו שבשבוע הבא הטמפרטורות ירדו קצת. ואז אחזור ללכת עם הכלבים יותר זמן.

למעלה