מה בפינה
קולנוע

מה בפינה
קולנוע

פרסי הבפטר והאוסקר, חגיגות הקולנוע הגדולות של השנה כבר מאחורינו. האם אתם אוהבים קולנוע?

איזה סרטים אתם אוהבים?
איפה אתם אוהבים לראות סרטים?
האם אתם רואים קולנוע או טלביזיה ישראלים?
האם הילדים שלכם אוהבים סרטים? באיזו שפה?

ואתם כמובן מוזמנים לכתוב כל מה שרלוונטי לנושא הקולנוע.

פתאום ירד לי האסימון שמאז ההריון לא הייתי בקולנוע

לא נעים לי לצאת כל עשר שניות לשירותים ולהפריע לאחרים

הלכתי פעם אחרונה לסרט יום לפני ההחזרה

&nbsp
אני מאוד אוהבת סרטים קיטשים רומנטיים קלילים, לרוב קומדיות רומנטיות... בעלי פחות אבל זורם איתי. הוא יותר אוהב סטאר וורז וסרטי מתח. בד"כ הוא הולך לבד לסרטים כאלה או שרואה בבית.
&nbsp
אני פעם הייתי צופה הרבה בסדרות ישראליות, היה לי מנוי למאקו והייתי צופה בסדרות אבל קצת מיציתי את זה. לאחרונה הגיעו כמה סדרות ישראליות לנטפליקס אז יצא לי לראות

לפני שהבת שלי נולדה

הלכנו לראות סרט כל יום שישי בערב. בעלי מאוד אוהב לראות סרטים בקולנוע, על המסך הגדול

אני אוהבת את הסרטים ההיסטורים, סיפורי חיים וכד'. קומדיות לרוב מעצבנות אותי יותר מאשר מצחיקות, אז אני משתדלת להמנע, וסרטי אימה אני לא יכולה לראות, לצערו של בעלי שדווקא מחבב את הזנר הזה.

אם אפשר אנחנו רואים בקולנוע, אבל גם בבית רואים סרטים, בעיקר כולנו יחד.

בעלי לא דובר עברית, ככה שאני לא רואה סרטים או סדרות ישראליות מאז שאנחנו חיים ביחד, גם כשחיינו בישראל לא ראיתי.

בוני מאוד אוהבת סרטים, מעדיפה באנגלית כמובן, אבל יכולה ללכת לראות סרט מדובב לעברית כשאנחנו בארץ.

אין לנו נטפלקס וכד'.

נחמנית

New member
מאז שנעשיתי אמא ירדה לי הסבלנות לסרטים

אין לי סבלנות לשבת בקולונע שעתיים ולנסוע במיוחד בשביל סרט. מעדיפה לראות בבית, לסדר דברים במקביל/לקפל כביסה/לבשל, לעצור כשאני צריכה, ללכת לעשות משהו אחר עם בא לי הפסקה וכו. להבדיל ממני, הבעל והילד אוהבים מאוד סרטים והולכים ביחד לקולנוע כל פעם כשיוצא משהו מתאים לקטן ובעלי גם הולך לסרטים שהוא אוהב

משהו נחמד שיש כאן זה ערב סרט ישראלי לנשים. כמו שרבים נפגשים למועדון קריאה, כאן זה מועדון צפיה בסרט. ככה אני נשארת מעודכנת בקולנוע ישראלי וכיף לפגוש ככה אנשים. הדבר היחיד שחסר לי זה סרטים אירופאיים שהייתי רואה הרבה בישראל אבל כאן קשה יותר כי (1) הם לא זמינים באותה מידה בטלוויזיה (אין לי נטפליקס ואני חושבת לעשות) ו-(2) בישראל הביקורת היתה זמינה יותר והיה לי קל לדעת מה טוב וגם קולע לטעמי. מכיוון שגם ככה למי יש זמן לראות כל כל הרבה סרטים, זה פשוט נזנח. סרטים זה טוב לטיסות ומחלות בימינו, ולערב סרט ישראלי.

בדיוק בגלל שבבית תמיד יש עוד דברים לעשות,

אני מעדיפה ללכת לקולנוע.

לפעמים אני ובעלי הולכים לסרט בשעה 13:00, וזה ממש נחמד

danakama10

New member
אני ובעלי רואים סרטים יחד בעיקר בקולנוע

די נדיר שאנחנו רואים סרטים בבית. הוא כמובן אוהב סרטי בנים - אקשן, ובעיקר science fiction עם אפקטים מרהיבים. חלק מהם מעניין גם אותי, ואני מצטרפת אליו. חלקם לא והוא הולך בלעדי. אני אוהבת סרטים טובים, עם סיפור טוב, לא משנה הז'אנר. הוא סובל מאוד מסרטים המיועדים כנראה בעיקר לנשים. בדר"כ הוא מקבל פטור מהם ואני הולכת עם חברות. לסרט אחד שכזה הוא עשה ג'סטה והצטרף אלי, והוא ממש סבל... מדובר היה ב- Florence Foster Jenkins.
סרט אחרון שראינו יחד ושנינו נהננו הוא Fist Fight.

אנחנו *מאוד* אוהבים סרטים ישראלים. יש לנו אוסף DVD מכובד, ובביקורים בארץ משתדלים לראות בקולנוע.
הילדים, בוודאי אוהבים סרטים. רואים באנגלית. רואים בדר"כ בקולנוע, לעיתים די נדירות בבית. כשיש להם זמן מסכים הם מעדיפים את המחשב, לא טלויזיה, לכן בקושי רואים אצלנו טלויזיה בבית.

אני בדרך כלל נרדמת בקולנוע.

אני חובבת קולנוע, אבל איכשהו תמיד מגיעה למצב תשישות כזה שאני נרדמת מתישהו, אלא אם זה סרט ממש מותח (וגם אז לפעמים...).
כך שאני צופה בסרטים ובסדרות בעיקר בבית, וגם זה, למען האמת, לא לעתים מאוד תכופות.
בעלי אוהב, והולך לסרטים בקולנוע לבד או עם הבנות. אני לא ממש סובלת סרטי ילדים או סרטי מדע בדיוני (שבעלי חובב). נראה לי שהפעם האחרונה שאני הצטרפתי אל בעלי ואל הבנות לסרט ילדים הייתה ב-Wreck It Ralph, וגם שם נרדמתי (על אף שזה היה בצהריים...). בדרך כלל בעלי לוקח את הבנות הגדולות ואני לוקחת את הקטנה למשחקיה סמוכה.
הסרטים הם רק באנגלית.

(הכוונה לסרטים

שבהם הבנות צופות - הם רק באנגלית. אני ובעלי צופים בסרטים בכל השפות).

carlimi

New member
אאאווווווו סרטים זה לגמרי אני!

מאז שאני ילדה אני חובבת סרטים מושבעת!
כשהייתי באוניברסיטה היה לי מנוי לבית הסטודנט והייתי הולכת ללפחות 3 סרטים בשבוע.
אחכ עשיתי מנוי לסינמטק בירושלים כמה שנים ברציפות.
היום כמובן רואה פחות, והרבה סרטים עם הילדים, בקולנוע, אבל עדיין נהנית מזה מאוד.
פעם ב .. הולכת עם הבן זוג - יותר קל לי הגיד מה לא אוהבת (סרטי מדע בדיוני) מאשר מה כן. אצלי זה פשוט עניין של מצב רוח

עד ממש לא מזמן הייתה לנו מסורת משפחתית של MOVIE NIGHT בימי שישי בערב .... המסורת הזו קצת נזנחה לאחרונה מטעמים טכניים, מקווה שנחזור לזה בקרוב. איכשהו פתאום כולם כל הזמן עסוקים חחח
ואחרון חביב - יש לנו קבוצה קטנה של שלושה זוגות שנפגשים לערבי סרטים פעם בכמה זמן, כשיוצא. זה כולל ארוחת ערב ובילוי משותף שבסופו גם צפייה בסרט על מסך גדול עם מקרן ....
קיצור, כמו שניתן להבין, זה ללא ספק אחד הבילויים האהובים עלי

forglemmigej

New member
אוהבת סרטים

אני אוהבת רק סרטים טובים..כמובן לא כל ז'אנר , לא מסוגלת לצפות בסרטי אקשן, מסע, יותר סרטים קמאריים כאלו שנעשים באתר אחד או שניים ולא מתפרסים על עשרים שנה יותר מאוחר..
אין בשנים האחרונות סרטים טובים לטעמי , רמת המשחק נמוכה מאד התסריטים בנויים רע ולא מוקפדים (שפה יותר מענינת אותי מצילום) יש הרגשה כאילו ממהרים להוציא סרט שהוא לא ממש אפוי והרמה ניכרת בכל סצנה וסצנה יש להניח שאלו מגבלות תקציב , פעם הסרטים היו באיכות מוקפדת היום הכל נראה כאילו זה נעשה בסין כמו כל בגדי השמטעס שאני קונה ברשת (כבר לא חח).
עוד דבר שמפריע לי זה הניתוחים הפלסטיים לשחקניות ותוספות השיער המוגזמות כולן נראות כמו מאיזה אופרה גרוטסקית ממילנו.
אבל לא הכל כל כך רע הסרטים האהובים עלי הם בעיקר אירופאים ויש בהם יותר אמינות וטבעיות מאשר בצד השני של האטלנטי , יש גם סרטים טורקיים ואיראנים טובים ואפילו באיסלנד אי קטן ולא נחשב יש תוצרת יפה.
~~~~
סרטים ישראליים אם זה לא על מצב החייל המתאבל על אכזריותו במחסומים אני מוכנה לתת צ'אנס אבל נופלת פעם אחר פעם הם תמיד כל כך תל אביביים כאלו עם חתול שחוצה את הרחוב בשדרות רוטשילד או אלנבי וכניסה מוזנחת ברחוב שלמה המלך .
הסדרות תת רמה לגמרי ונראות כמו תחרויות ריאליטי מחופפות לא צופה בכלום .
יש סרט איטלקי נחמד שאני ממליצה עליו והוא נקרא זרים מושלמים , זה על שלוש זוגות שנפגשים לארוחת ערב ועוד מישהו שלא מביא את החברה שלו לוצ'יה לארוחה. הם מחליטים לעשות משחק כזה, כל אחד ישים את הסמרטפון על השולחן ואם תהיה שיחה כל אחד ישים את המכשיר על ספיקר וככה הוא יוכיח , או היא שאין סודות בחברה..כל הערב מתבצע כשיש ליקוי ירח בחוץ וזה קשור למה שמוצג בתוך החדר, מה שנראה הוא שהם לא ממש חברים כל הזוגות האלו שמכירים אחד את השני מילדות , הם לא סובלניים והכל בעצם העמדת פנים אחת גדולה כמו אצל רובינו . אני לא אתאר מה קורה לקראת סוף הסרט כי זה ספוילר רציני אבל זה מעמיד מראה מאד גדולה על מי אנחנו כל הבורגנים הקטנים שמשחקים אותה ליברלים ותומכים הכל חרטא. השחקנים יפים להפליא כמו רוב האיטלקים והאוכל המוצג בארוחה מעורר תאבון (איך הם רזים כאלו עם כל הפחמימות שיש באוכל שלהם).

danakama10

New member
מסכימה, מאוד אוהבת סרטים אירופאים

לצערי, פשוט אי אפשר לצפות בהם בארה"ב.פה ושם יש פנינים בנטפליקס ואמזון פריים, אבל בבתי הקולנוע - כלום. כשגרתי בארץ היה לי הרבה שנים מנוי לסינטמק, ופה לא הצלחתי למצוא בתי קולנוע דומים.
לפני כשנה טסנו ב- KLM, וכך התוודעתי גם לקולנוע ההולנדי - סרטים מקסימים!

למעלה