מה בפינה
קפה או שתיה אחרת

מה בפינה
קפה או שתיה אחרת

אני אוהבת קפה, אוהבת? מכורה במידה מסוימת, ברמה הרגשית (יש שתיה רגשית במקביל לאכילה רגשית?) זה פינוק כזה, זה ניחום כזה.

אתם אוהבים קפה? איזה? איך?

אם לא קפה, אתם שותים משהוא חם אחר? אולי לא חם?

וכרגיל, תרגישו חופשי להעלות פה כל מה שרלוונטי לנושא

שלי

אני חייבת קפה על הבוקר. האמת, יכולה רק כמה לגימות של קפה, זה כבר עשה את העבודה. צריכה אותו חם, חזק (כפית בהריון מתקדם מאוד) ומתוק. אני עובדת על המתוק אחרי שגיליתי שאבא שלי וכל אחיותיו (3) עם סכרת 2. נכנסתי ללחץ ואני כל הזמן מורידה קצת מהסוכר, כרגע אני עם כפית מאוד מאוד שטוחה של סוכר.
השעות שאני צריכה את הקפה הן על הבוקר ואחה"צ. כמו שכתבתי, יש משהוא מאוד מפנק בקפה מבחינתי. זה של אחה"צ תמיד מלווה בעוגיות. הקפה עם חברים תמיד מלווה בכייף של חברים וה.... שוקו של אחרי שיעורי הספורט, כי לא מצאתי קפה טעים במרכז ספורט
הוא בכלל פינוק שלפעמים עוזר לי לעבור את השיעור בשלום.
הקפה המועדף אלי הוא קפוצ'ינו. אוהבת את הקצף והסמיכות.

galialon8

New member
קפה!

אני שותה בד"כ שניים ביום, נס קפה בבוקר והפוך אחה"צ. זה כמה שאני מרשה לעצמי, אחרת בכיף הייתי שותה יותר - בעבודה שלי היתה מכונת אספרסו, אז היה קשה לעמוד בפיתוי והייתי שותה 3 כוסות ביום.
עם המעבר לארה"ב התבאסתי מהקפה ששותים פה, ולקח לי זמן למצוא מקום שבו מכינים לאטה לטעמי (לא אוהבת סטארבקס). למזלי זה קרוב יחסית למשרד שלי, אז אני עושה לי הפסקת קפה מדי פעם, לא כל יום - בעיקר בימים "קשים" (למשל לפני שיעור עם מרצה מונוטוני) או אם אני ממילא מחוץ למשרד. התענוג לא זול, ואני גם מנסה להפחית בצריכת הקפאין, אחרת כנראה הייתי שותה יותר כי אני מאוד אוהבת. זה גם מחלק לי את היום בצורה נחמדה. ואם יש גם עוגיה או עוגה ליד, מה טוב...

הקפה ליד העבודה זה מכה!!!

כשהייתי בישראל, עבדתי בבנינים גדולים שמתחת היה בית קפה. למרות שבמשרד היתה מכונת קפה לא רעה בכלל, תמיד קניתי קפה לפני שעליתי למשרד. גם התורים בבוקר וגם הכסף

נחמנית

New member
דיאט קולה

הרגל מגונה ביותר. מאז ההריון האחרון אני מסוגלת לשתות שתיה חמה רק כשאני חולה.

alphadelta

New member
אוהבת קפה

שותים יחד בבוקר בשקט של ״לפני שהילדים...״ וזה זמן קצרצר ומתוק שלנו. ועוד אחד אחר הצהרים, עם מאפה. כשאני לא שותה ליום יומיים אז יש לי כאב ראש. הגוף התרגל לקפאין... :(
הכי אוהבת את הקפה של הבית.

Boston Guy

New member
אספרסו. בלי סוכר. בלי חלב.

בבית אני מכין לעצמי במכונה שפינקתי את עצמי איתה (מכונה שמשתמשת בקפה שטוחנים, לא בקפסולות). מחזיק בבית לוואצה אורו ו ILLY - זה מה שיש להשיג באזור שבו אני גר.
מחוץ לבית אני מסוגל לשתות כמעט כל אספרסו (גם סטארבאקס - אין לי בעיה עם זה שהקפה שלהם קצת מר).

שותה קפה כמעט כל יום - יותר פעמים ביום כשאני בדרכים, קצת פחות כשאני בבית.

למעלה