מה בפינה
שאלון סוף שנה

מה בפינה
שאלון סוף שנה

אנחנו כמעט בסוף שנת 2017. אני חושבת שלשבת רגע ולחשוב אחורה על השנה שעברה, זה חשוב, ולא פחות, לשים יעדים קדימה. אז...

במה אתם גאים השנה?
על מה אתם מצטערים? מה היתם עושים אחרת?
מה היתם רוצים שיהיה בשנה הבאה?

מאחלת לכולם שנה נפלאה

alphadelta

New member
בשנה הבאה...

גאה: שהצלחתי להיות יותר רגועה
מצטערת והייתי עושה אחרת : להיות יותר פעילה לגבי הבחירות. מרגישה שלא עשיתי מספיק. והתוצאות כואבות וחוששת שימשיכו לכאוב
מה הייתי רוצה שנה הבאה: להמשיך להשתפר באופן אישי בלהיות רגועה יותר. להמשיך להנות מהמשפחה המדהימה שלי. לאהוב ולהיו. נאהבת. שפע. והעיקר הבריאות. אה, ושלום עולמי ;)

הסיכום שלי

הכי אני גאה בהתמדה שלי בספורט. אני במרכז הספורט המקומי 4 ימים בשבוע, עושה שיעור/פעילות אחת לפחות ביום ויש ימים שיותר. לא חשבתי שאני יתמיד, היום אני ממש נהנת, יש לי חברים משיעורי הספורט והקפה שאחרי, שהופך את ההליכה למרכז ספורט ליותר מרק ספורט, זה מפגש חברתי. עכשיו בחגים אני מתגעגעת לזה, והשיעורים שכן ממשיכים מלאים, כי לא שיריינתי מראש. אני כנראה לא היחידה שמתגעגעת

לשנה הבאה אני רוצה הרבה שלווה וחיי משפחה רגועים ונעימים, סיפוק בעבודות השונות שאני עושה וחיים מלאים בכל התחומים.

galialon8

New member
היתה לי שנה מאתגרת

במרכזה אירוע משמח - התרחבות המשפחה עם לידת בני השני. אני מרגישה שכל השנה הייתי סביב זה - ההריון על השינויים, הבדיקות והחששות שליוו אותו, ואחריו חופשת לידה של כמעט חצי שנה שנגמרה ממש עכשיו. אני שמחה על איך שדברים הסתדרו במסגרת המשפחתית, ולמרות הקושי להיות רחוקים מהמשפחה המורחבת, סה"כ טוב לנו.

אני קצת פחות שמחה על כך שהשנה המחקר שלי נכנס להקפאה (אני סטודנטית לדוקטורט). לפחות בחצי הראשון של השנה קיוויתי להתקדם הרבה יותר, ואני מוצאת את עצמי היום כמעט באותו מצב שבו הייתי לפני שנה. אני מאחלת לעצמי לצאת מהקפאון הזה בהקדם, להחזיר את ההתלהבות מהמחקר, ולהשיג תוצאות! השילוב עם חיי המשפחה הוא אתגר לא קטן, מקווה שאעמוד בו בהצלחה.

שנה נהדרת לכולכם!

סיכום שנה באיחור ניכר

אבל הסיבה לגאווה היא זו שבגללה אני כותבת רק עכשיו

גאה בעצמי על זה ששרדתי הריון מאוד קשה מכל הבחינות וגאה בעצמי כאמא וכאישה על איך שאני מתנהלת עם הקטנה. הקמתי השנה גם עסק קטן וממש גאה בעצמי על זה כי מאוד רציתי וכל פעם לא העזתי וההריון של הקטנה פשוט הוכיח לי שאני מסוגלת אם ממש רוצה. זה לא פשוט, זה על חשבון הרבה דברים אבל זה מצליח טפו טפו טפו.
&nbsp
אני מצטערת שלא נהניתי יותר מההריון עצמו והייתי יותר עסוקה בדאגות.הייתי שמחה פשוט לזרום ולהנות מההריון ולא להיות כל הזמן בלחץ.
&nbsp
הייתי שמחה להתפתחות העסק, לזה שהקטנה תפרח ותגדל בהנאה ושנסתדר מכל הבחינות- מבחינת הויזה, מבחינה כלכלית וזוגית.
&nbsp
שנה נפלאה לכולנו- אמן!
&nbsp

למעלה